Yükseliş Destek Paketi Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™◄•ŽØЯ•HΣÐΣF•►™ tarafından 1 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün 18:25 te yükseliş destek paketi aldım ancak oyunda çıkış almama rağmen paketin süresi ilerlemeye devam ediyor normali mi bu yoksa problem mi var diğer paketler süresi çıkış atınca duruyor ama bu paket ilerliyor.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Yükseliş Destek Paketi, dükkanda yer alan desteklerin aksine satın aldığınız an aktif olur ve gerçek zaman diliminde çalışır (oyunda olmasanız bile süre işler). Bu nedenle herhangi bir problem yoktur.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Keşke bunu belirten bi yazı bi duyuru olsaydıda boşuna 12 tl vermeseydim :(

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forumda bu konu hakkında geniş açıklamalı bir konu mevcuttur zaten, sanırım gözünüzden kaçtı. İsterseniz buradan ulaşabilirsiniz. Orada da açık bir şekilde belirtilmiştir;
    İyi forumlar.

5. Teşekkürler Manitu benim hatam :)
    Neyse ki 5.000 uridium'a yine veriyor gerekli bilgiye ulaştım, konuyu kapatabilirsiniz!
    İyi çalışmalar...

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.