Yükseliş Destek Paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •†GrayFox†• tarafından 12 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba geçen hafta çift kapı gg'sinden önce yükseliş destek paketi gelmişti 14.90 liraya içinde indirim ve bütün güçlendiciriler vardı. Bu hafta takvime baktım yoktu o ayrı ayrı tp sp güçlendirici ve indirim paketi çekmek zorunda mıyım öyle daha zararlı oluyor. Neden her hafta yükseliş destek paketi koymuyorsunuz ?
     
  2. Crypton

    Crypton Guest

    Merhaba,

    Paketler ana merkezden eklendiği için bilgimiz olmamakta, ama ne zaman eklediğini dair buradan yardım alabilirsiniz. Zararı veya yararı oyun içerisinde nasıl kullandığınızda dair bilgim olmadığı için maalesef bir şey diyemeyeceğim.

    İyi Forumlar...
     
  3. Şunu diyorum yani yükseliş destek paketi ile %50 tp ve şp + indirim paketi ve tp şp dağıtılmışlarının fiyatı 14.90 tl. Ama hepsini ayrı ayrı almam gerekirse %50 tp şp ve indirim paketini 19 liraya denk geliyor.Bu hafta niye yükseliş destek paketi gelmiyo öyle daha hesaplı oluyor. Kartta 15 lira vardı yükseliş destek paketi alabiliyodum şimdi en az 10 tl daha yüklemem gerekicek diğer türlü almak için. Her hafta getirin bu destek paketlerini hades dönerken çekiyoruz daha hesaplı oluyor.
     
  4. Merhaba,

    Sizin anlatmak istediğiniz durumu çok iyi anlamış bulunmaktayım, şansızlık diyebiliriz , sizinde bildiğiniz üzere her hafta içi yükseliş destek paketi gelmemektedir merkez ekip tarafından belirlenen takvimde o hafta içi ne varsa olan paket gelmektedir.
    Ne yazık ki bunun için yapabileceğimiz bir şey yoktur. Anlayışınız için teşekkür eder , iyi oyunlar dilerim.


    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.