Yükseltilmiş LF-4 hediyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SCaRFFaCe tarafından 5 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Arkadaşlar aylık bonusta verilen yükseltilmiş LF-4 lazer toplarını kendimiz seçelim. Mesela benim ihtiyacım olan uzaylılara karşı bonus veren başka birinin ise savaşlarda bonus veren. Bir sonraki ayda muhtemelen darbe puanı veren LF-4 verilecek. Ben bunu istemiyorum. Montajdaki 3 LF-4 türü arasında seçim yapalım ve ödülü öyle alalım.

2. Darion26

Darion26 User

Bunu verdiklerine şükür ne diyeyim, daha önce 1 gg veriyordu günlük. :D

WolfWar, Cillos™ ve Prophecy bunu beğendi.
  3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu Sistem ve Kuralları gereğince;

I ) Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi artık şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz )

İyi forumlar.

4. Prophecy

Prophecy User

Bence de şansımızı zorlamayalım :D

WolfWar, Cillos™ ve Darion26 bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

Aybnen onu da kaldırırlarsa görünüz

WolfWar ve Cillos™ bunu beğendi.
  6. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Arkadaşlar tek bir DP veren roketi ne yapacaksınız ? Benim anlattığım olayda 3 montaj lazeri arasında seçim yapabileceksiniz. İsteyen PvP, başka biri PvE veya DP lazer topunu alabilir.

7. hhh123

hhh123 User

ulan sen dalgamı geçiyorsun adamlar gelişmiş lf4 veriyor sen birde seçimmi yapacaksın ohh bide 1milyon uri dağıtsınlar herkeze bu nasıl bir kafa ya

8. WolfWar

WolfWar User

Birader sen niye herkesle alaycı bir şekilde konuşup forumun huzurunu bozuyon gereksiz tartışma çıkarıyon. Beğenmiyorsan -1 verirsin olur biter. Niye boş muabbet yapıyon ?

9. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Güzel kardeşim öncelikle konuşma tarzına dikkat et. Ben kendi görüşümü belirtiyorum. Beğenmiyorsan düzgün bir dille bunu belirtebilirsin. Ben savaşlarda ön plana çıkmak istiyorum. Darbe puanı veren LF-4 bana yaramıyor. Sen ise fazla darbe puanı istiyorsun diyelim. Bunu bir seçimle alabileceksin. Merak etme, hediyende değişiklik olmayacak. Lütfen ağlamayın.

10. uzayl80

uzayl80 User

secmene gerek yok lf4 ü montajdan yapabiliyorsun kafana göre pvt için magma sondası ynsıma sondası bide bişey dha var 212 hasarlı yeterki elinde lf4 olsun ölüsü iş yapar onu bulamayanlarda var neyi diyon canım kardeşim gir montaja hangisi yarıyosa onu yap lf4 ün adamların işi yoksa sana yada herkese secim hakıkımı versin özel olarak gerksiz dediğim gibi secenek cok montajda kafana göre sec birini yap gitsin

11. Captivity

Captivity User

Yahu adam fikrini belirtmiş demiş ki madem yükümüzü hafifletip yeni lf4 leri biraz daha rahat tamamlamamızı amaçlıyorsunuz en azından lf4ümüzü kendimiz seçelim ki bir işe yarasın.Bir de gelen yorumlara bakın %25 indirim hakkımız yendiğinde böyle tepki vermediniz. Bence de gayet haklı bir konu ben darbe puanı veren lf4 dizeceksem yaratıklara vuran lf4ün bana ne gibi bir faydası olabilir kendim seçeyim daha iyi sonuçta ikisininde değeri aynı +1

12. uzayl80

uzayl80 User

sana diyim fikir havuzunda hergün onlarda fikir veriliyor içlerinden belki bir tanesini faaliyete sokuyorlar onların mantıgı neyse onu uyguluyorlar kaldıki secme hakkı vercekler ayrıca bu günlf4 biter yılbasından sonra yeni lf5 ler gelir haydaa bu sefer onu geliştirmeyle ugraş dur ben acıkcası yılbasından sonra büyük yenilikler bekliyorum gold ve gold olmaya üyelere faydalı bişeyler umarım hayal kırıklığı yapmazlar

13. hhh123

hhh123 User

bi oturp düşnseydi keşke yazmadan önce böyle fikrmi olur tabiki en iyis hp lf4 ü bende onu isterm fakat verdikleri ödül 16 seviye llf4 şimdi bu yaratığa vurş artırıyor işime yaramaz diyor adam yaramazsa yaramasn her kendi işine geleni oyuna getirtmekmi istiyorsun gayet iyi bir ödül boş boş fikirlere gerek yok

14. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Konuya anket eklenmediği için konu kaldırılmıştır anketli yeni bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.