»»ŶÜЌSΞЌ¤VØŁŦΛJ«« Kimdir Neyin Nesidir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve aslan_bey tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. aslan_bey

aslan_bey User

Merhabalar, Ben »»ŶÜЌSΞЌ¤VØŁŦΛJ««
    Adım ;Metehan
    3 Yıldır Darkorbit Oynamaktayım ama Bir türlü Profesyonel Olarak oynayamamıştım Tr Serverleri çok pahalıydı oyunu oynatmıyorlardı hep kesiyorlardı ihalede 20m e Leo alamadığımı biliyorum ben bu yüzden oyunu bırakmıştım ama tekrar inat ettim ve Global Avrupa 7 ye başladım Ve Gayetde Güzel gitti ve Şuanki gemim Bu Profesyonel Oyuncu olmaya Başlamıştım artık burda oyun çok güzel ama Türk az olduğu İçin çok da iyi sayılamaz Ama Klanımız AVCI Global Avrupa 7 nin En iyi Türk klanı ve Sıralamda 3. Böyle İşte hayat böyle devam ediyor Kendimi size özetledim
    Yorumlarınızı Bekliyorum Gemi özelliklerimi isterseniz atabilirim
    Grafikler Güzel olmamış farkındayım ama yapacak birşey yok 256 Mb Ekran Kartlı bilgisayarınız olunca anca Bu kadar oluyor Resim Gerçek Boyutunda değildir Küçülmüştür Oyüzden Böyledir.
    GLOBAL AVRUPA 7 Den Saygılarla

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. Para yükledin mi ?

3. aslan_bey

aslan_bey User

Sadece VIP İçin

4. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.

5. aslan_bey

aslan_bey User

Teşekkürler Modum Biraz geç Oldu ama güç olmadı :)

6. Rica ederim :) zararın neresinden dönülürse kâr'dır. :D

7. aslan_bey

aslan_bey User

Modum Bir maaruzatım var Bu Forum Modu olmak için neler yapmamız lazım Onun Konusunu buraya bir yazabilirmisiniz

8. M0D Olman için :

> En az 20 yaşında olman lazım

> Oyundaki sorunların hepsini ve çözümünü bilmen lazım. Ayrıca oyunla ilgili çok bilgin olması lazım. Ekipman dizimi , haritalar , NPCler vs.

> TS - Skype gibi takım konuşmalarında sürekli aktif olman lazım. Mikrofon kırık , aile ortamı vs. mazereti kabul edilmez.

> Forum kurallarına harfiyen uyman lazım ve sicilin çok kabarık olmaması lazım.

> En az günde 1 foruma girmen lazım. Ve neredeyse tüm konuları incelemen lazım (Tüm kısımlar , yan-kısımlar hepsi geçerli)

9. aslan_bey

aslan_bey User

Teşekkürler Bir kere yaş Tutmuyor

10. Burada yazıyor ayrıca başvurular form doldurulup onu support'a yollayarak yapılıyor.