Yüvsit 4'e geçmiyor

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve yeni_oyuncu tarafından 21 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese merhaba,
    Küresel sunucudaki hesabım Yüvsit 4'e geçmiyor. Nedeni konusunda fikri olan var mıdır?
    Pet 16.seviye. Üzerinde 2 tane Anti Uzaylı Protokolü takılı ama Yüvist 4'e geçmeyince bunlar aktif olmuyordu sanırım. Pet'te tamir modülüm yok, vurulunca açıyorum tekrar 2 canla devam ediyor. Bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama Pet'e yatırım yapacağım ama Yüvsit'in 4'e geçme sorununu çözemedim.
    Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

2. Bunu daha önce de sormuştum ama yanıt alamamıştım. Modlardan biri yanıt verebilirse çok sevinirim.

3. petin içeriği yüvsiti etkiliyor mesela petin içerisindeki tüm modülleri lazerleri vs çıkarırsan yüvsit artmaz , senin slot açıp içine malzeme eklemen lazım yüvsitin artması için

4. Teşekkür ederim yanıt için. Şu anda üzerinde 10+4 (Yüvsit)=14 lazer var. 1 modül yuvası açık, 2 protokol yuvası açık.
    Yüvsit 4'ün açılması için gereken alt sınırı bilen varsa yazarsa sevinirim.

5. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla herhangi bir alt limit yok, yuvsit seviyesi kazanmak için petinizin sürekli açık halde bulunması gerekiyor ve pette ne kadar fazla ekipman takılıysa o kadar hızlı yuvsit seviyesi elde ediyor.

İyi forumlar.

titans___ bunu beğendi.
  6. Benimki açık ve saatlerdir 3'ün sonu olan 600 sayısında duruyor. Bu durumda bunu bir oyun hatası olarak mı varsaymalıyım?

7. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Petin açılıp kapanması, imha olması gibi durumlarda sayaç sıfırlanır, daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz;
    https://board-tr.darkorbit.com/threads/p-e-t-genisleme-s-s-s.156747/

İyi forumlar.

8. Belki ileride başkasının işine yarar diye yazayım. 8.protokolü eklediğimde Yüvist 4'e geçmeye başladı. Sanırım bu şekilde bir alt limit varmış.

-TRASNFORMERS- ve _Blade_ bunu beğendi.
  9. petin kaç lvl .

10. petin level 20 olunca yüvsit 5 seviyeye kadar çıkıyor diye biliyorım

11. titans___

titans___ User

E kami alıp kullanmak Yüvsiti durduruyor yani ve peti tamir için bir tuş atanmıyor heralde , hani pratik olmazmıydı ?Ben ebedi prolarda falan seri olarak kullanmayı isterim Yüvsit de düşmesin isterim haliyle kami den dolayı , ben kullandım baya kami bakdım yüvsit 4 saat oynadım 5 olmadı kami kullanmayı bırakınca yükselde hani o anlık bir problem mi acaba ?

12. lvl 17. Ama 17 olduğumda Yüvsit 4 açılmamıştı, 8.protokolü koyunca 4'e geçmeye başladı.

Sayfayı Paylaş