Yüvsit

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve yeni_oyuncu tarafından 26 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese merhaba,
    Soğuma sürelerini de dikkate alarak, Yüvsit'i en verimli olarak 4.seviyede kullanabiliyorum (Yani BL haritasında 4.seviye olunca 3'e oranla ciddi artış sağlıyor). Şu an 2 lazer var Yüvsit yuvalarında, 4'ü açmayı da planlıyorum. Benim sorum 5.seviye ile ilgili.
    5.seviye 4.seviyeye göre ne kadar hasar artışı sağlar. Şu an 6-6,5k seviyesinde vuruyor pet X1 ile, beslemesiz gemiye katkısı yeterli benim için.
    4 lazer olunca olanı da tahmin edebiliyorum az çok, ama 5.seviye 4.seviyeye göre hasar anlamında ne avantaj sağlar, bunun için orta seviye bir oyuncunun 200k uri harcamasına değer mi?
    İyi oyunlar.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Yüvsit seviyesine göre aldıkları bonuslar aşağıdalar

Isı SeviyesiBonusSoğutma Gecikmesi
    1+%5 NPC Hasarı12 saat
    2+%5 Darbe Puanı
    +%5 NPC Hasarı
    24 saat
    3+%5 Kalkan delme
    +%5 Darbe Puanı
    24 saat
    4+%5 NPC Hasarı
    +%5 PvP Hasarı
    +%5 Kaçınma
    Etkin Isı Yuvaları
    15 dakika
    5+%5 NPC Hasarı
    +%15 PvP Hasarı
    +%10 Lazer İsabeti
    +%10 Darbe Puanı
    Etkin Isı Yuvaları
    5 dakika

3. Yanıt için teşekkür ederim ama BL haritasında 3'den 4'e geçince çok ciddi bir hasar artışı oluyor, bu iş 5'e geçince olacak olanı tahmin etmeyi zorlaştırıyor benim için. Muhtemelen anlayamadığım bir şey var ama bulamadım tam olarak.

4. 3'den 4'e geçince gelen artış oranı daha çok yüvsit slotlarıyla alakalı, yüvsit slotları 4. seviyeye geçince aktifleşiyor.

.RiMuRuRu. bunu beğendi.
  5. slayer258

slayer258 User

kesinlikle almanı tavsiye ederim

6. Namlezz

Namlezz User

4. Seviyede bütün yüvsit slotları birden mi etkinleşiyor peki

7. Evet ne taktıysanız hepsi aktifleşir.

8. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Ortalama bi rakam olsun diye yazayım. Yüvsitlerin hepsi açikken pette ful pro lazer varken blde x4 ile 200k atıyor.

Sayfayı Paylaş