YÜZDE 70 HASAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 13 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bn soğuk dalga kolay kapısından çıktım sol tarafta yüzde 70 hasar yazdfı tıkladım üstüne 9 liraymış bn bu konuda bi şey sorucam bu yüzde 70 hasar her zaman mı geçerli yoksa sadece kapıya girdiğinde mi yüzde 70 hasar verio bunu öğrenmek istiyorum çünkü yanında kapıyla ilgili bi şeyler yazıodu herhalde sadece kapıda o bonusu veriyor ama bi tam bilgi, almak istiyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...

saygılarımla...

2. bence siz özel teklif gelmiş olabilir su anda dark orbitin alım gücü testi var mesela bende 330 bin uri 120 tl onun gibi bişey olabilir kolay gelsin

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ara sıra sizlerin alması için indirimler oyun sayfasına geliyor sadece kapılar için geçerli değildir çıkan sayfaya tıklayıp satın alabilirsiniz indirimler her daim çıkabilir.

4. forum modu nefes arkadaş bu yüzde 50 hasar olayı sadece kapı için verilen gün içi teklifler arkadaşın bahsettiği konu o yanlış bilgi veriyorsunuz kapıda geçerli o hasar

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tıkladıktan sonra ödeme sayfasına aktarmakta ve ordan geçerli bonusu satın alabilirsiniz.Oyundaki tüm gemilere geçerlidir.

İyi forumlar

6. peki karanlık admin bu yüzde 70 hasar desteği kaç defa alınabiliyo bi de sadace yaratıklara değil oyuncu gemilerinede hasar bonusu veriyor mu?

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Paket hakkında detaylı bir bilgiye sahip değiliz konuyu yeni başlayanlar kısmına tekrar açarak paketi alıp kullanan arkadaşlarımız varsa size yardımcı olacaklardır lütfen soruyu yeni başlayanlar bölümünde tekrar sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.