YÜZDE 7LİK TASARIM SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELLEZ58 tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELLEZ58

DELLEZ58 User

Selamun aleyküm kolay gelsin bu yüzde 7lik tasarımlar kendi şirketinde işe yarıyormuş o zaman bunu elite tasarımları gibi yapın bende mmonunki var şirket dğştrdm vruyum şimdi ve tasarım işe yaramıyor bunlarıda elite tasarımları gibi hangi şirkete geçerseniz o şirkette işe yarasın o zaman yada tasarımımın değiştirilmesini rica ediyorum..

2. gereksiz bi tasarım olduğunu düşünüyorum bu tasarımların gerçi ben aldım ama pişmanım sadece düşman şirkete %7 hasar için (yaratıklar ve kendi şirketlerimiz buna dahil değil) çok fazla bir uridium

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maalesef tasarımı alırken bunu göze almanız gerekiyordu yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

İyi forumlar

4. MaXiMuS

MaXiMuS User

Modlar daha iyi bilir ama vuruş desteği şirket değiştirince etkilemiyor sadece kazanılacak nüfüs puanı geçersiz oluyor diye biliyorum. yani şirket değiştirirsen gemin yine %7 fazla vuruş yapabilir.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olabilir kesinlik veremiyoruz ancak kendi şirketinizinkini almanızda fayda var :)

İyi forumlar

6. karanlık moda katılıyorum ne olur ne olmaz

7. Merhaba ;

Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. S-Mod'umuz ve arkadaşlarımız gereken cevabı vermiş zaten.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.