yüzüksüz gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve terszs tarafından 28 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. terszs

terszs User

merhaba kolay gelsin değerli arkadaşlarım şuanda yüzüksüz hesap yapmaya çalışıyorum şimdiden yüzüksüz bir hesabın argesi neye verilmeli şeref mantıklımı ve yüzüksüz hesap katlayıcılı kutu toplamasımı iyi yaratık paladium mu teşekkürler

2. muhbirler

muhbirler User

ben zevk için yapıyorum görsellikten başka bir artısı yok gelişmesi zor. ilk başta yaratık argesi yap ayarcıyı falan fulle. sonra nerde işine geliyorsa kasıl.

3. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

Zeta gibi arge canavari bir kapiyi yapmayacaginiz icin argeyi dusunmeniz askida kalmali suan icin indirim alabiliyorsaniz 55uri=1 gg ettigi icin pallidumu sollamakta kutu veya yaratik kismi geminizin gucune bagli degiskenlik gosterir yaratikta daha iyi uri elde edebilirsiniz geminizin saglam olmasi kaydiyla

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Geminizi yüzüksüz şekilde rütbeli yapmak isterseniz şeref argesine vermeniz mantıklı çünkü hades kappa gibi kapıları dönebileceksiniz ve bu kapılardan iyi şeref gelmektedir. Ama ilk başta yaratık argesi yapmanızı öneririm. Çünkü yaratık ve palladiumla kutudan daha hızlı şekilde kasılabileceğinizi düşünmekteyim. Buradan kendiniz için en uygun argeyi seçip deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.