yüzüksüz gemiler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve I.ßAЧ£ZІT.TС tarafından 12 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar artık son zamanın modası oldu sanırsam yüzüksüz taçsız gemileri bunların içinde bi görev varmı acaba bu 100'luk görevlerini bizde yapmak istiyoruz lakin gama kapısını geçmemizi istiyor yüzüksuzler için buna bir çözül bulunmasını istiyoruz ?

ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Oyuna gelen 100 yeni görevde birçok kapı görevi bulunmaktadır.
    Siz mecburen bu görevlere geçmek istiyorsanız kapıları da yapmak zorunda kalacaksınız.
    Yüzüksüz gemi tercihi sonuçta şahsi bir harekettir.
    Merkez Ekip bu konuya bir çözüm getirebilir mi bilemeyiz fakat biz genede raporlarımıza isteğiniz üzerinize ekleme yapacağız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2018
  3. Getire de bilir. Bu ve benzer konuları yazdığımızda Türk tekniğinin genelde işi kestirip attığına bir kaç kez şahit oldum fakat merkezde bir güzellik yapabilirler bu konu ile ilgili sonuç itibariyle kesin bir hüküm yok sadece kapı yapanlara ödül olarak verilen bir görseli istemiyorsunuz ceza değil harcama değil ödülü istemiyorsunuz yok demek için erken konuşmamak gerektiğini düşünüyorum birde almanca çeviri olursa iyi olur.
    Edit/ Ödül olarak verilen zeta kapılarında yüzük vermemişlerdi.

I.ßAЧ£ZІT.TС bunu beğendi.
  4. Şöyle yapılabilirse daha mantıklı olabilir. Oyuna bir seçenek getirilir. Kapı yüzüklerini göster/gösterme gibi. Bunu devre dışı bırakınca rütbe üstünde yüzükler gözükmez. (Diğer oyuncularda yüzüklerinizi göremez)

KAFKAS-BJK ve KATALONYA bunu beğendi.
  5. Valla Bismut kankamız taçsız full spartan bide mavi cyorg tasarımıyla takılıyo serverde adminler istediğini yapabilir ama oyunculara müsamaha göstermezler :) buarada sadece gamma kapısı görevlerde yüzük veriyor baskada yüzük veren kapı yok diye hatırlıyorum bence a b g 3 yüzükte çok yakışıyor tabi üstündeki boş yüzük kutucuklarını saymazsak :)

KAFKAS-BJK bunu beğendi.
  6. KAFKAS-BJK

KAFKAS-BJK User

aynen güzel oluyorda 3 yuzuk usteki bos yuzukler olayı cırkenlestırıyor.

7. KAFKAS-BJK

KAFKAS-BJK User

dostum ozaman yuzuklu gemılerde aynı seyden faydalanır ve bu yıne yuzuksuzlere haksızlık olur .

KATALONYA bunu beğendi.
  8. helebidur2

helebidur2 User

2 alfa kaldı .. yüzükler bitmeden kronos tacı alıcam...:)

9. nasıl olacak o iş ?

10. helebidur2

helebidur2 User

gama yüzüğü yok bende..bir zamanlar bir etkinlik çıkmıştı kutulardan kapı parçası veriyordu.oradan kronos a parçalar çıkardım.şimdi ise sadece 2 alfa yapmam lazım .lafın kısası yüzükler bitmeden kronos...hep darkorbitten yana olacak değil ya azıcıkta bizden yana olsun.. ;):D

11. benim çar full yüzüklüydü bozmak zorunda kaldım spartan için

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.