yüzüksüz gemiye spartan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR6_Jackal#Lidy tarafından 15 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Sorum şu ki; gelen etkinlik kapılarını bitirdiğimiz zaman bize kronos parçası veriyor.Bu parçalarla kronos kapısını tamamlasak ve yüzüksüz gemi ile kronosu yapsak kapı bittiği zaman gemide taç olur mu ?

Amacım yüzüksüzü bozmadan spartan alabilmek , deneyen yada konu hakkında bilgi sahibi olan lütfen yardımcı olsun.

2. DeMoNs

DeMoNs User

bence olur şöyle düşün oyun yeni başlayanlara zeta verdi hiç gg basmadılar bitince yüzük verilicei netmi net verildimi verildi kronos bitincede taç vereceği net

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Taç alabilmek için 6 yüzük halkasına sahip olmanız gerekmektedir

İyi forumlar

4. korkuyorum en iyi dursun yapmayacam.

5. Ben bunu geçen yıl denedim. Gemimde 5 yüzük vardı.Sadece deltayı yapmamıştım. Kronos kapısında da 20/21 Delta Kapısı parçası eksikti.

Skoll kapısındaki verilen Kronos parçasını bekledim ve kapıyı yaptım. Kapıyı yaptıktan kronos parçası verdi. Ama Eksik olanı tamamlamadı.

Yani evdeki hesap uymadı :)

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Her şekilde kronosu tamamlayacağınız için taç gelecektir.

İyi forumlar.

7. Dedikleriniz birbirini tutmuyor

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Labirent arkadaşımız soruyu eksik cevaplamış sanırım ama aslında aynı şeyi söylüyoruz. Değilse arkadaşımızı düzeltmiş olayım insanlık hali neticede.

Kronos kapısı parçalarını kapı yapmadan tamamlamak mümkün evet ama kronosu yaptığınız zaman taç alacaksınız.

İyi forumlar.

9. DUMAN.

DUMAN. User

keşke yüzüksüz gemilerde spartan alabilse nerede o günler :)

10. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Bir kafe etkinliğinde ödül olarak kappa veya kronos kapısı vermişlerdi. Kronos kapısı kazanmıştım ve kazandığım hesapta hiç yüzük yoktu. Kapıyı yaptım ve kronos tacı vermişti.

kaçakavcı, .Paradoks. ve VALEYARD bunu beğendi.
  11. Söylediğin iyi oldu teşekkürler.Bende artık hercul ile idare edicem spartan bize uzak ara hayal :D

12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Takım arkadaşlarım ve yardımcı olan diğer arkadaşların yanıtlarını yeterli görüyorsanız konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.