yüzüksüz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GameKinq47 tarafından 31 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GameKinq47

GameKinq47 User

merhabalar kolay gelsin değerli moderatörlerim ve değerli arkadaşlarım ben yüzüksüz bir gemi yapmaya karar verdim şuanda uğraşıyorum sizce değermi bu emeğe hades lambda kappa beyaz doldururmu ilerideki zamanda gizli harita eskisi gibi olma ihtimali yokmu ne bileyim fikirlerinizi bekliyorum havvoc herkül kazanma şansı kuiperden geliyor herküleslerde kappadan yapılır lütfen iyi niyetli tavsiyeleriniz olsun teşekkürler yüzüksüz mü 6 yüzüklümü normal taçlımı sizce

2. Hades dönecek arkadaşınız çok ise ve her hafta dlb destekleri çekecek iseniz yapılabilir.

GameKinq47 bunu beğendi.
  3. Amacınızı merak ettim.Lütfen normal davranın derim ben.Yeteri kadar küçük rütbeli yeni yetme"besleme" gemiler var zaten.Onlara benzemeniz fazla bi farklılık yaratacak mı sizce?

4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Fikrimi soruyorsanız taçlı olması gayet iyidir.Tabi sonuçta geminizin gelişimi sizin kararınızdır.

İyi forumlar.

5. Modum neden insanlar son zamanlarda taçsız yüzüksüz gemi yapma peşindeler? Uğraşıyorlar? (Sadece Merak ediyorum)

Bir artısı falan var mı???

Yoksa bakın taçsiz yüzüksüz gemiyi bu hale getirdim, şeyinden ibaretmi?

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Hiçbir artısı yok oyunda sadece ''ben gemiyi yüzüksüz bu hele getirdim'' diyebilmek için bütün bu çaba yoksa herhangi bir artısı yoktur.

İyi forumlar.

ERDALBAGGAL ve Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  7. 6 yüzük de güzel duruyor bence ama yüzüksüz yapcaksanız da hades lambda kappa beyaz doldurur evet.

8. Yüzüksüz gemi zor iştir. Yerinizde olsam bu işe bulaşmam. Diğer oyunculardan ufak bir farkınız oluyor. Sadece görüntüden ibarettir. İyi oyunlar dilerim.

9. SUNGURLAR

SUNGURLAR User

100 lük görevlerden 5 veya 6.göreve kadar gelebiliyorsun ona ve gizlli haritaya çözüm gelseydi yüzüksüz dahada zevkli ve güzel olurdu

10. Yüzüksüz olanlar giremiyor mu gizli haritaya?

11. SUNGURLAR

SUNGURLAR User

Birader Sen Bilmezsin Bu İşi Gizli Haritada Beyaz Toplama Sınırı Vardır. :)

12. Sen ilk okulda ela ile evcilik oyunu oynarken ben darkorbit oynuyordum, bilader sen bilmezsin bu işi derken biraz kibar olmayı dene insanca bir soru sorduk sonuçta :)

X4 toplama olayını biliyorum artık kalktı,

ateistkeci ve «®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  13. SUNGURLAR

SUNGURLAR User

Millete Yalan Yere Yanlış Bilgi Vermeye Kalkma Bide Eski Oyuncuymuş .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Aralık 2019
  14. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde görüşlerinizi belirtirken lütfen kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz ve forum içerisinde tartışma ortamı yaratmaktan kaçınınız.

İyi forumlar.