Destek Yumurta etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gmailimde yumurta diye bişey yazıyodu tıkladım ödülleri al dedi tıkladım benım hesabım tr3 de neyse tıkladım buna tr4 de başka bi gemiye attı benı ödülleride ona verdi heralde verdimivermedimi diye bakmadım ne yapayım ? acaba gmailime kayıtlı başka gemidemi var varsa nasıl kaldıracam

2. TOROS41

TOROS41 User

bende 3 tane hesap var hepsi tek mailde kayıtlı birine yumurta etkinliği bonuslarından geldi,, diğerlerine gelmedi nedendir.? diğerlerinede gelirmi acaba..??

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maalesef ödüllerin hangi hesabınıza geleceğini bilemeyiz.Ancak maile kayıtlı sadece bir hesaba ödül gelir hepsine gelmez.

İyi forumlar

4. Maqa67

Maqa67 User

Arkadaşlar BEndede Böyle Oluyordu İlk önce epostayadaki Linke Tıklamadan Kendi Hesabınızı açık tutunuz linke tıkladığınızda Hangi Hesap Açıksa Ona Gelicek. ;)

5. Merhaba ,

Sistem tarafından eğer aynı hesap üzerinde bir kaç server varsa onlarda bir tanesine gönderilebiliyor. Bunun sebebi ise belli süre aktif olmaması nedeniyle bir takım hediyeler yollanıyor.

İyi forumlar.

6. kadir-zeus

kadir-zeus User

ben tıkladım hiçbişey gelmedi lütfen yardım edin

7. Merhaba ,

Gelen mail'de alt kısımdaki yere tıkladıysanız " Seyir Defteri " bölümünü kontrol ediniz. Eğer " Kod kullanıldı " tarzında bir şey yazıyorsa gelmiştir.

İyi forumlar.

8. kadir-zeus

kadir-zeus User

admin benim yazımı nie değiştiriyorsun !

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.
    Adminler uygun gördüğü şekilde mesajı silme ve değiştirme hakkı vardır ve sizin bu konudaki mesajlarınızda hiç bir değişiklik yapılmamıştır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.