yumurtalar nerde tilkiler mi çaldı :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaL^^РОССИЯ tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum yumurta filan yok haritalarda :/ nerdeler

2. diroitlerde hsar alıyor.almıacak yazıyordu.

3. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ben etkinliğin başladığına emin değilim :)

4. Etkinlik bu gece 12den sonra gelecek muhtemelen sabah resetinden sonra yumurta çıkar.

5. Yenirakı

Yenirakı User

Yaratıklar yumurtlamadı demek ki hala :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar Etkinlik zamanı için 3 Nisan Gece Yarısından sonra denilmiş.

Sanırım bu gece itibari ile başlayacak , Türkiye Saati , Almanya Saatinden 1 saat ileride olduğundan , Etkinlik Gece 01:00 Gibi başlayabilir.

Bekleyip , Göreceğiz

Keyifli Forumlar

7. yumurtada neler cikyo ??

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İçeriklerini kesin olarak bilmiyoruz , Ancak Önceki Özel Etkinlik Kutularına benzer olacaktır.

Büyük ihtimalle , Roketler , Hava Fişekler , Ekstra Enerji Tamir Kuponu v.s. gibi cephane ve ekstralar çıkacaktır.

Keyifli Forumlar

9. yumurtadan dondurucu roket cıkarmı acaba

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Dediğim gibi , İçerikleri konusunda bir bilgimiz yok.

Keyifli Forumlar

11. içerik eğer eski etkinlik kutuları gibiyse bu kadar beklediğimize değmiycek şeyler var şu en basit roket varya hani 5 lvl olan adamın bile gemisine almadığı roketler onlardan çıkar 10 veya 20 uri çıkar yani gene boş ama görev felan varsa ordada iyi tp veya bi yaratık kesme varsa belki bişeye benzer ama sadece yumurtalar çıkacaksa boşa bekliyoruz vesselam

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ben sadece tahminimi belirtiyorum , İçeriği konusunda bir bilgimiz yok. Ümidinizi hemen kırmayın

Keyifli Forumlar

13. Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2015
  14. Merhaba ,

Dün gece bazı oyunculardan npc imha edince korsan kutusu çıktığı gibi arada yumurta çıktığı konuşuluyordu. Fakat şu anda tam olarak haritalarda bonus kutusu gibi mi olacak yoksa npc imha edince mi düşecek net bilgi yok maalesef.

İyi forumlar.

15. modum eskiden atlama kuponu olan kutular cıkardı niye artık cıkmıyor kac senedir yayan geziyoz haritaları kuponumuz yok :D

16. Merhaba ,

İçerikler malum merkez tarafından belirleniyor. Mesela bazen pet yakıtı , R-310 , bazen başka roket yada pet yakıtı çıkmayabilir. Yapacak bir şey yok maalesef.

İyi forumlar.

17. iletsenizde hayrına şu atlama cpu sunu arada kullansak modum aldık öyle duryo valla kupon yok bişey yok :D

18. Merhaba ,

İletilmesi gerekenleri iletiyoruz yaklaşık 3 yıldır iletilenleri bizzat biliyorum fakat sonuçta kararlar merkez tarafından alınıyor. Belki başka bir etkinlikte değişik içerikler olabilir.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.