Yurt dışından bağlanma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MackrulZ1 tarafından 24 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MackrulZ1

MackrulZ1 User

Arkadaşlar merhaba,
    Türkiye'de sorunsuz bağlandığım oyuna Suudi Arabistan'dan bağlanamıyorum. Oyun client'i yükleniyor diyor başla butonuna tıklamama rağmen bağlantı kuruluyor sayfasında beni bekletiyor ve bağlanamıyorum. Vpn kullanarak ip adresimi türkiye olarak gösterdiğimde oyuna sorunsuz bağlanıyorum fakat vpn kullandığım için internet kopuyor. Bu işin bir çözümü var mıdır acaba?

2. Merhaba ,

Net birşey demek doğru olmaz bu nedenle gerekli bilgilerinizle birlikte durumu anlaşılır olarak support'a bildiriniz.

Eğer bilgisayarınızda ESET antivirüs programı varsa devre dışı bırakıp deneyiniz. Bazen DNS ayarları da girişte sıkıntı yapabiliyor.

İyi forumlar.

3. MackrulZ1

MackrulZ1 User

Support'a ne yazık ki bu 3. mesajım oldu. Kesinlikle geri dönüş bile alamıyorum. Antivirüs programlarını kapatıp denedim olmadı. Dns'i otomatik yaptım, kendim girdim yine de açılmıyor. Hayır cevap alabilsem keşke ilgili kişilerden. İlginize çok teşekkür ederim.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mesajinizi cektiyseniz bekleyiniz kesin cevap verilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.