Yvaşlatıcı Mayın hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 14 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm,arkadaşlar oyunda savaşlarda bazı gemiler mayını bıraktığı an oturtturuyor yani hemen mayını koymasıyla bize çarpıyor yavaşlıyoruz bunun için bir arge varmış galiba o arge nedir ve kaçta kaç vermeliyiz?

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

ARGE ' ler hakkında detaylı bilgi için ;

S.S.S. : Pilot profili/Yetenek çizelgesi

S.S.S. : Pilot Profili/Yetenek Çizelgesi Görsel Anlatım

S.S.S. : Yetenek Profilime Tarzımı Nasıl Yansıtırım?

Konuları inceleyebilirsiniz.

iyi forumlar.

3. Argenin etki ettiğini sanmam. İnternetten kaynaklı olabilir.

4. Merhaba ,

Bahsettiğiniz durumun arge ile ilgisi yoktur. Tarayıcı , Eklenti , Bağlantı hızı v.b. nedenlerle bu şekilde bir durum yaşıyor olabilirsiniz.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  5. mayın var yavaslatıcı mayın donduran roket vs :D ama arge ıle alakası yok

6. takemyhard

takemyhard User

argeyle alakası var bence... mayıncıyla patlayıcı uzmanını fulleyen bir geminin mayınların taharip gücü ve tahrip alanı çok artacağından bıraktığı yavaşlatma mayını çok daha etkili olur...

7. Bazı durumlar oluyor mayının üstünden geçiyor gidiyorum.Bazı durumlar oluyor adam mayını koymadan oturuyorum mayına :D Bence internet ile bir alakası yok Eğer internet ile ilgili olsa 5 sn sonrada olsa mayının yavaşlatma etkisi gelir.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

argedir etki alani genistir.ama kimisi var ki hic mayinlara carpmiyor ,kabiliyetli oyuncu:)

9. Argeyle alakası var buna adım gibi eminim çünkü global amerika 1 deki rindpimpf ve diğer ekip arkadaşlarıyla bazen savaş halinde oluyoruz adamlar 50 arge ben ne zaman rindpimpfnin peşinden gitsem adam daha mayını koymadan sanki yavaşlıyorum ve ekranda sallanma oluyor mayında kırmızı efektler çıkıyor ama ben veya arkadaşlarımın mayını öyle değil internetle alakası yok gayet iyi çünkü anlamıyorum adamlar her bıraktığı mayında bizi etkiliyor arkadaşımla rindpimpf vs attılar adam her mayını yedi tabi arkadaşım kazandı vsyi o ayrı :D

Ama dediğim gibi bunun bir argesi olduğuna inanıyorum ve gerçekten çok önemli çok işe yarıyor

Son düzenlenen: 15 Mart 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. argeyle alakası yoktur diyen mod ve adminleri görüyorum bunu neye göre yok dediğinizi merak etmekteyim.mayının erken patlaması arge ile alakalıdır hem süre olarak hemde etki alanı artması nediniyle tam yaklaşmamış gibi görünsenizde etki alanı genişlediği için erken patlar..mayın argesi ve mayın argesiz test edilmiştir..

11. Dostum peki bunun için hangi argeyi ve kaçtane dağıtmamız gerekiyor söylermisin?

12. Tamamen yanlış şeyler konuşulmuş burada. SL-M01 mayını yerleştirildikten 1 saniye sonra aktifleşir. Argeye bağlı bir durum söz konusu değil. Aradaki mesafe yeteri kadar açıksa SL-M01 isabet alır. Eğer çok yakınsanız ıskalama şansı var. Öğrendiniz, geçmiş olsun :)

13. Mayın ile ilgili 2 tane arge var. Özelliklerine baktığımızda bu konuyla ilgisi yok. Tahrip alanını artırmak mayına bastığınız anda daha geniş alana etki etmesidir. (Gizli özelliği varsa orasını bilemem)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Mayıncı,argesinin özelliklerini incelerseniz,mayının etki alanını değil,tahrip gücünü arttırıyor.

Direk Arge Puanı verebileceğiniz üç yetenekten biridir.

• Mayıncı I ve II olarak iki kısma ayrılmıştır.
    • Aktif olabilmesi için 0/2 olan ARGE isteğini 1/2 yapmanız yeterlidir.
    • Mayınlarınızın tahrip gücü daha fazla artacaktır.
    • Sadece mayınlar için geçerlidir.Mayın türünden oluşan malzemelerin tahrip gücüne etken değildir (SMP-01 etkilemez)
    • Mayıncı I 2/2 ARGE yapmadan Mayıncı II aktif olmaz.

Mayıncı I yeteneğine 1/2 Arge Puanı verdiğinizde mayınlarınızın %7 daha fazla hasar vermesini sağlayacaktır 1.ARGE verirken 10.000 credits harcanır.

Mayıncı I yeteneğine 2/2 Arge Puanı verdiğinizde mayınlarınızın %14 daha fazla hasar vermesini sağlayacaktır 2.ARGE veriken 20.000 credits harcanır.

Konu hakkında başka sorularınız yok ise kilitleyebiliriz.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Mart 2016
  15. xcodefatal

xcodefatal User

Hayır dostum arge ile bi alakası yok benimde mayın argeleri full ama senin dediğin bende olmuyor :D bu durum tamamen internet hızına bağlı bazen koyduğum gibi direk etki ediyor bazen adam üstünden geçiyor bu sebepten internet alakalıdır diye düşünüyorum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Mart 2016
  16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği renkli yazmanız uygun değildir.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.