Z97 Gaming 3 MSİ Anakartı İçin Ekran Kartı Önerisi...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 24 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arkadaşlar

Msi nin z97 gaming 3 serisi bir anakart almayı planlıyorum fakat pc oyun amaçlı olacak ben tam karar veremedim arkadaşlar bu anakart a nasıl bir ekran kartı alayım ?

bu arada alacağım kart bu anakart a uyumlu olması lazım arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum OYUN AMAÇLI OLACAK fakat bu ekran kartına dediğim gibi karar veremedim en fazla ekran kartına 500-450 tl verebilirim.

Yani ekran kartı o kadar iyi olmalı ki ultra grafikli yani gerçekten Grafik isteyen oyunlarda + videodayken bana en az 60 fps aldırması gerek...
    Yorumlarınızı bekliyorum..

2. mahir_527

mahir_527 User

Sapphire Amd Radeon R7 265 Dual-x
    Önerebilirim o fiyata alabileceğin güzel bir ekran kartı.Alternatif istersen
    Asus amd radeon r9 270

Üsttekini tercih ederim çift monitör için düşük maliyeli bir ekran kartı

3. R7 R9 ve HD serisi bunlar bir birlerine çok yakın ekran kartları :D

Nvidia sevmeyen biriyim nedeni çok paraya az performans AMDler her zaman daha iyi fakat hala karar vermiş değilim buraya yazacam bir kaç ekran kartı modeli daha var...

4. mahir_527

mahir_527 User

450-500 Lira bütçem var demişsin ekran kartı için.Bence o paraya en iyisini almaya çalış seçtiğin ana kart zaten PCI 2 ve 3 ü destekliyor yani uyumsuzluk falan yapar gibi bi derdin olmasın :) .Bütçene uygun alabileceğin en iyi kart 2 Gb lik 256 bitlik olacaktır bu da senin istediğin oyun performansını fazlasıyla karşılar emin ol.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.