'Zaferi cesaret getirir' görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 25 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben geçen sene bu görevi almıştım.Belki bazıları hatırlar.

750 goliath kesme görevi..Hangi haritada kesersen kes farketmiyordu.Yeterki goliath kes..Hatta görevi en son oyuna tekrar başlamadan önce 418 de bırakmıştım.Fakat bi 6-7 ay aradan sonra yeniden başladım..Kestiğim hiç bir goliath göreve işlemiyor..Vrulu olsun mmolu olsun şirket zaten farketmiyorduda..İşlemiyor napıyorsam yapim işlemiyor.Görevdemi bi sorun var anlamadım ?..YOksa genel bir sıkıntımı.?

Lütfen pencereyi yeniden başlatın çerez silin felan demeyin görev sürekli 418 de pcyi kapatsam yarın girsem yarın goli kessem yine aynı.İşlemiyor yani.. ?

Bu konuyla ilgili ne yapabilirim ?

2. Merhaba ,

Yeni hangar / gemi / tasarım güncellemesi sonrasında görevlerde sıkıntı oluşmuştu ve bu durumu gerekli yere iletmiştik. Sanırım tasarımsız olursa göreve işleyebilir. :) Şu anda son durum nedir bilemiyorum.

İyi forumlar.

3. Böyle sorunalrar niye hep beni buluyor anlamadım.Hayır bakıyorum kesiyorum kesiyorum hep 418 de tıkalı ilerlemiyo reset atıyorum başka bir tarayıcıdan giriyorum yine olmuyor..Yetmedi ertesi gün girdim.Yine olmadı.Şimdi bu görev tasarımsızmı oluyor nekadar saçma. ?

Acaba bu konuyu supoorta atsam..Yardımcı olurmu ?

4. Merhaba ,

Hangar , Gemi ve Tasarım düzenlemesinden sonra görevlerde sıkıntı oluşmuştu ben sadece tahminen tasarımsız olanlar sayılıyor olabilir diye yazmıştım. Bir kesinliği yok yani sayar mı saymaz mı bilemiyorum.

Support'a yollasanız göreve bir etkisi olacağını sanmıyorum ama isterseniz bir deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

keskinniyo bunu beğendi.
  5. keskinniyo

keskinniyo User

Bende Kıyamet adminin dediği gibi düşünüyorum görevde tasarımsız goli resmi var denemedim ama tasarımsız goli kesersek sayabilir. Ha birde şu konu var 700 tane tasarımsız goliyi nerden bulacaz orası meçhul :)

6. Arkadaşım bugüne kadar yaptığım 418 golinin hepsi tasarımlı birbirinden farklı goliydi ;)

ayrıca tasarım derken bizim tasarımımızı diyor sanırım düşmanın değil.

7. -Star-

-Star- User

Dostum kesinlikle eminim sadece tasarımsız goliath kesince sayılıyor göreve. Bende de aynı sorun var ilk haritalarda yeni başayanları kesiyorum sonra diyolar kendi dişinize göre adam kesin vs. vs. Görevlere yenilik şart oldu artık.Tasarımlar şimdi gemi olarak sayıldığından böyle oldu işte. Eskiken öyle bişey yoktu..

8. Haaa anladım...Tasarımlar gemi olarak sayıldığından.İşlemiyor.

İyide bu çok ama çok çok çok saçma değilmi ???

oyunda normal goliath kullanan birisinin olmamasını geçtim..

binlerce goliath kesme görevi Var nasıl yapıcak bu insanlar bu görevleri..Supporta yada oyun yöneticilerine ileten oldumu bu konuyu ?

9. -Star-

-Star- User

Ben yazmadım ama gerekli yerlere iletmiştik diyor kıyamet modumuz. Çok saçma çünkü zaten eskiden tasarım olan gemiler çok düşük fiyatlara satın alınabiliyor açık arttırmadan.Tabi oyuna başlayanlarda çekiyor altarına hemen.Haritalarda gemi falan yok zaten oyunca kalmadı bide tasarımsız olanı arıyoruz.Herşeyi geçtim sanırım tasarımlı gemi kesme görevleri de yok bi bakayım hemen

Edit: Aynen hocam tasarımlı gemi kesme görevi falanda yok. Saçma yani

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  10. Ömrü hayatımda gördüğüm en saçma şey bu sanırım.Umarım yakın zamanda düzeltirler tasarımsız gemi kesmiş.Tasarımsız gemimi var be darkorbit ?

11. Hep yeni hangar sistemi bozdu bu görevleri. Eski hali iyidi, ne vardı tasarımları gemiye çevirmekte?

12. Zaten gördüğüm en saçma sistem buydu oyuna geri dönüşümde.Eskiden ne güzel hangara girer ekipman kısmından değiştiridim.İstediğim tasarımı alırdım.Şimdi aktarma diye saçma sapan bir sistem gelmiş.(Sözde aktarma) tasarım değiştirmenin ismini değiştirmişler Aktarma yapmışlar.Hayır.Birde aktarma hani başka gemiye başka şeye olsa aktarma isminin hakkını vercek oda yok..

Görevleri bozdu.

Eskiden goliathı alıp dediğim gibi hangardan istediğimiz tasarımı alıyorduk.Şimdi.Mesela ben spectrumla oynuyorum.Canım.Kırmızı goliye geçmek istedi onuda goliath gemisindeki tasarımalrdan değiştircem.Ya bukadar saçmalık olurmu eyyy darkorbit yönetimi neyin peşindesiniz ?

Hiç kimse ses etmedimi buna yahu.Bi benmi içerlendim bukadar saçma buldum ?

13. Merhaba ,

Yeni hangar , Gemi ve Tasarım güncellemesi sonrası yaşanan sıkıntıları merkeze yolladık. Yani bu gemi ( Düşman ) imha etme görevlerindeki sıkıntı iletildi.

İyi forumlar.

14. Üstte yazdığım mesajı okudnuzmu ?..

Gerçektende bu konuya içerlenen bir benmiyim.Ne gerek vardıki yani ha gemi ha tasarım ?

Yahu aynı şey.!

:) Düşünceler nelerdir bir mod olarak ?

15. Merhaba ,

Okumasına okudum fakat bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. Yani eski sisteme çevirmek istesek olmayacak maalesef. :)

İYi forumlar.

16. Hadi çevirmesinler.Tamamda.Bari şu görevleri düzeltsinler oyunda 10000 lerce goliath kesme görevi.Var görmüyorlarmı.Oyunda normal goliathla dolaşan yok acaba hiçmi oyunla ilgileri yok oyun kurucularının :) Ben yinede iyi niyetle yaklaşıp.Tasarımlar gemiye döndüğü için.Bir genel sıkıntı olarak görüyorum..

''Amma ve lakin.Bu tasarımların gemi olması en az 6-7 ay belki daha fazladır var hala düzeltemedilermi ?''

Bunada cevap verdikten sonra kilitleyebilirsiniz.

17. Merhaba ,

Dediğim gibi biz zamanında ve aradan geçen süre içinde tekrar tekrar bu durumu bildirdik. Şu anda çalışmalar ne aşamada bilemiyoruz maalesef. Eğer bilgi gelirse zaten duyurusu yapılır.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.