Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuan klavyeyi kırmak üzereyim :(

Bana halen modül vermiyor inatla.

.Paradoks. bunu beğendi.
  2. Viraaa

Viraaa User

9.09.2019 - 20:51[​IMG]Alınan nesne: Kyhalon (80)
    19.09.2019 - 20:51[​IMG]Görevi "Epsilon Kapısına Baskın Düzenle" başarıyla tamaladın!
    19.09.2019 - 20:50[​IMG]5 yeşil ganimet anahtarı toplandı.
    19.09.2019 - 20:50[​IMG]Kronos Kapısı için bir parça alındı.
    19.09.2019 - 20:50[​IMG]Epsilon Kapısı tamamlandı.
    19.09.2019 - 20:50[​IMG]Alınan nesne: HP-VP01
    19.09.2019 - 20:50[​IMG]Alınan nesne: Cephane - UCB-100 (20.000)
    19.09.2019 - 20:50[​IMG]Alınan nesne: Bölünme Kristali (14)
    19.09.2019 - 20:50[​IMG]10 günlük dosyası toplandı.
    19.09.2019 - 20:50[​IMG]170100 Şeref Puanı kazandın
    19.09.2019 - 20:50[​IMG]5000000 TP kazandın

Sempatik.57 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. yaklasik 1 bucuk 2 ay kadar oldu. Bu zaman zarfinda gemiye giri dahi olmadi. Dun girdim ve sonuc bu sekilde.

4. Chat banı yemiştim 1 saat 30 dakika. Sürem bittiğinde oyundan çıkış yapıp tekrar girdiğimde 1 ay sonra ya yine ceza vermiş.Supporta atıyorum ilkinde anlamadı. 2.ye supporta yine mesaj attım daha açık şekilde. Yine aynı cevap. Cevaplayan kişi *** diye bir yetkili. Başkası bakamıyormu neden inatla aynı cevabı atıyor ? Sistemsel bir hata var bana inatla 1 saat 30 dakikalık cezayı bitirmeme rağmen 1 ay sonraya ceza vermiş bunu belirtiyorum bana 1 ay sonrayı bekleyin diyor . Lütfen başkası baksın artık gerekeni yapın !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Eylül 2019
  5. BASEMODE

BASEMODE User

6. Yada şöyle olmuştur, yazdıklarının birisi 1 saat ban haketmiştir, diğeri 30 gün admininde ekranına report sisteminde önce 1 saatilk olan düşmüştür, sonra 30 günlük olanı görünce 30 gün ceza vermiştir bu yüzden uzamış olabilir. ha diyorsanki 1.30 saatlik cezamı çektim 29gün 22:30 saat ceza verin de yani 1:30 saat senin hakkın haklısın ara hakkını ;)

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Öncelikle Forum Kurallarımız gereği Darkorbit Ekibiyle yaptığınız görüşmelerde ekip üyesinin adını vermemeye dikkat etmelisiniz. Ek olarak Forum Takımı olarak bizlerin Support Ekibi ile aranızda geçen diyolağa karışma, yönetme veya itirazı iletme gibi bir yetkimiz bulunmamaktadır. Sorununuzu daha açık bir dille hatta mümkünse Ekran Görüntüsüyle detaylandırarak Support ekibine tekrar başvurmalısınız. Forum'a bu tip konu açmanızın ve suçu/hatayı bu açtığınız konudan itiraz etmenizin şahsınıza bir yararı olmayacağını belirtmek isterim.

Konu, yazılış üslubu ve içeriği nedeniyle tartışma yaratabileceği için kilitlenmiştir. Support ekibiyle yaşadığınız sorunları Forum bölümlerine taşımamaya özen gösteriniz.

İyi forumlar.

Minerva, Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  8. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Yaşadığınız problem üzerine sorununuzu raporlarımıza eklemiş ve üst kıdeme iletmiş bulunmaktayız. Forum Ekibi olarak bize bilgi iletildiğinde duyuracağımızı belirtmek isterim. Lütfen bu süreçte anlayışla beklemeye özen gösterin.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  9. srkzydani

srkzydani User

arkadaşlar tr serverleri de dahil olmak üzere en fazla oyuncusu ve onlinesi olan server hangisi bilginiz varmı ona göre ordan başlayacağım oynamaya tr de ve yabancı olarak sıralama tahmininiz varsa yazın TR de en kalabalık TR1-5sanırım

10. Türkiye 2-3 serveridir hatta sıralamadan bakarak bunu daha da iyi anlayabilirsin. Rekabet çok fazla olduğundan tr2-3 serverinde 28 lvl oyuncu dahi var :)

11. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Türkiye Sunucuları olarak en kalabalık sunucu TR1-TR5 olduğunu düşünüyorum. Sunucu birleştirmeleri sonrasında diğer sunucular ile arasında çok bir fark olmadığını belirtmek isterim.

Yabancı sunucularda ise INT1 (Global Avrupa 1) birinci sırada yer almaktadır. Tercihinizi bu iki sunucu arasında yapabilirsiniz.

Dilerseniz diğer üyelerimizin de görüşlerini yazması için bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Manitu bunu beğendi.
  12. -İDALI-

-İDALI- User

Yaklaşık 12 saat oynarsanız kesinti %50 yi geçiyor. Üşenmedim test ettim. kristallinden gelen uri miktarı 6 ya kadar düştü sonrasında kapattım yattım. Bir online oyunda online kalanın cezalandırıldığını ilk defa görüyorum. Merak ettiğim kapılarda da durum aynı olacak mı? Haftasonu 16-18 saat aralıksız kapı yapıyorduk bunların da anlamı kalmadı o zaman.

SlimsKarelia ve vDimitri bunu beğendi.
  13. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

.Paradoks. çok fazla beklediler bunun zaman aldığını biliyoruz ama onünü biran önce kesmeleri lazımdı ben tasarımlara çok önem veriyorum mesela ama adamlar kutulardan hepsini çıkardılar bende yok o kadar tasarım paralı olanlarıda ignite felanda aldım ama scrap kasa kasa adamlar bütün önemini yitirdiler .
    Not: Oyunun bütün tasarımlarını almadım özellikle son çıkan 4 güncellemedeki tasarımarı çünkü oyunu bırakmak gibi bir düşünce yatıyor aklımda.

Bence boş bir konuda konuşuyorsun bot kullanımları bu kadar basit değil toplu kullanımdan bahsediyoruz senin bahsettin o kadar çoklu yapılan birşey değilki bunu biri şikayet etmedikçe veya aşırıya kaçılmadıkça yapmıyorlar şahsen pushingden ban yemişliğim var.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2019
  14. ŞahFD

ŞahFD User

Vay arkadaş sen 7/24 bot kullanları banlama

Birde gel bu sistemi çıkart temiz oyuncular mağdur olsun,

Eğer anasayfada duyurudaki gibi bu sistem sadece bot kullanan hesapları yani bir hesabın bota girdiğini anlayan hesabı etkiliyorsa güzel sistem,

Ama arkadaşların dediği gibi hastasonları çifte ödül gününde falan delilerce 10 saat 12 saat kapı dönen var şimdi bu oyuncular böyle saçma sistem yüzünden mağdur mu olacak?

15. Zan-zun

Zan-zun User

bu guncelemde orataya cikan sey hani botcular band atamaz diyenler vardi Burda oyuncu kayipbi olur diyorlardi demeki o arkadaslar hakli cikdi band atamiyor ama cezayi hakkiyla kasan oynayan oyunculara kesmis oldular kisaca oyunu birakin diyorlar oyunun sonu kotu ye gidiyor diyorlar ben burdan bunu cikariyorum ben eskisi gibi oynamiyorum baska oyunlara takliyorum ama eski arkadaslar icin arada savasip cikiyorum ben sunu merak ediyorum

Adam seni saniyede yakaliyor kamu goruyor o Zaman emayi kamuyu kaldirin siz suan resmen bota izin veriyorsunuz ben cok oyun oynuyorum ama hileye bu Kadar da sizin veren yonetim gormedim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2019
    ŞahFD bunu beğendi.
  16. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

17. omerdmrc16

omerdmrc16 User

Kapı ödüllerinden gelen sepromlar skylaba değil gemiye gidiyor. Yanlış yere bakıyor olmayasın :D

18. Arkadaşlar deneyimlerime göre yeni gelen azalani methodu hakkinda bilgi vercem
    Bu azalma sadece uride oluyor
    Bonusboxlari etkilemiyor diye farkettim
    Soguma süresi hakkinda bilgim yok
    İlk 6 saaten sonra %20 azalma
    İlk 12saaten sonra %40 azalma
    İlk 24 saatten sonra %60 azalma gördüm

19. Savaş biletini sonradan alsak tamamladığımız ödülleri geliyormu

20. AvcI13169

AvcI13169 User

Evet geliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.