Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkdasımıza katılıyoruz tr4 türk baskanı olarak toplu bi sekilde baska oyuna geçmeyi düsüyoruzz Bu böyle gitmez Darkorbit ekibi zaten insanların sabrı kacmıs siz daha kötüye götürüyosunuz oyunu

V^3NOM bunu beğendi.
  2. Tata

Tata User

online zamanı kısalacak oyuncunun hesaba vursan 5 saat oynayıp kazanacağını hergün bir saat girer kasarım yeter düşüncesi oluşacak boşa niye zaman kaybetsinki oynadıkça emekte azalma olacaksa mantığa hiç uymuyor

3. Oyunu 2 yıldır aralıksız oynuyorum 3 dakikada para yatıran benim tüm emeklerimi silip süpürüyor. Bu yetmezmiş gibi bir de yaratıklardan uridium elde edemeyeceğiz ki para yatırıp uridium alalım. Çok mantıklı...

vDimitri ve -crusmaster99- bunu beğendi.
  4. gelen sistemi çözemediysen burda laf kalabalığı yapma.gelişmekte olan biri 3 saat cubi döndü diyelim uri az gelince devam edicek mi oyuna?tr serverinde bir sürü yatan gemi var.zaten adam akıllı oyuncu olsa geçen senelerde haftada 1 gelen uri alım x3 x4 etkinlikleri şimdi hergün çıkmaz.burda muhalefet olucam derken haksız bir sistemi savunmayın bari.

Wiallyn ve -crusmaster99- bunu beğendi.
  5. Gerçekten gülüyorum.''Koca'' bigpointin yıllardır bulabildiği çözüm bu mu? Bu firmanın sözde '' teknik ekibinde'' akl-ı selim bir insan yok mu?Oyuncularına resmen oynamayın diyen bir güncelleme yapmışlar.Yaptıkları her yenilikte oyuncu kaybeden bir oyun oldu.Ne diyelim hayırlı işler.Benden bu kadar...

6. Valla kardeşim durumu özetlemişsin böyle bi şeyin gelmesinin tek sebebi bu olabilir.

vDimitri bunu beğendi.
  7. sametoksz1

sametoksz1 User

Eeee beyler bizde neyapıyoruz çok güzel bir cevap olarak oyunu bırakıyoruz. Nett Nokta.

8. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Dediğiniz şeyin olması pek mantıklı değil uzun süreli kullanımlar için uridyum düşmesi var yani size dokunmuyor bildiğim üzere oyunda uridyum alıpta sıfırdan veya az levelli insanın sizi geçmesi için 1.500 2.000 tl para yatırması gerekiyor ki bunun yanında görevlerde cabası ***

:D nedense sizin b.ot kullandığınız fikrine kapıldım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2019
  9. bot kullanmadan görevimi yapıyorum destek çekmişim elit sıkıyorum görevde 460 blighted tallon istiyor zaten zararına eli atarak kesiyorum bide üstüne urisi düşüyor hani normal oyuncuları etkilemiyordu tamamen saçmalık ya

10. ama şöylede bir durum varki hesap satışı ticareti bu oyunda yasak

11. TLoNee1

TLoNee1 User

gençler kimse boş yapmasın 3 saatten fazlası zararlı gözlerınıze zaten :D şaka bi yana botlar tabıkı durmıcak saatte %100 kazanırken 3 saate sonra % 50 ye dusucek belkı ama sonucta yıne kazanıcak en azından gemı kesme gorevlerını herkes rahatlıkla yapabiliyor. sisteme gelicek olursak eğer bunada istemesekte alışcaz

12. Tata

Tata User

üstad zevkine engel koyamazsın kimsenin dileyen 4 dileyen 10 saat oynar nerede görülmüş sen 3 saat ten fazla oynarsan kısıtlarım kazancını mantığını ilkokuldamıyız biz

(¯`βΔβΔ´¯) bunu beğendi.
  13. AvcI13169

AvcI13169 User

Arkadaşlar ben bl haritasında 4 saate yakın impulse atend falan kestim ama hiç azalma olmadı. Neye göre azalıyor bu uri?

14. Zan-zun

Zan-zun User

suan oyuncu kayibi olacak korkusu var galiba baksana durum onu gösteriyor ama sen botculari kayip etmeyim diyorsun Sabah aksam hakkiyla kasan oyunculari kayip ediyorsun demeki bunlarin icin onemli olan botcxular gerisi bos

ben yillardir yaziyorum burdan hak huk Adalet beklemeyin cunku yok kalmadi Burda sadece Temiz oynayan oyuncularin kayibi parasi Zamani emegi oluyor

yazik resmen herkeze bot kulanin diyorlar bu sayede botlarin onunu acmis bulunuyorlar
    arada oyuna giriyordum simdi oyuna Forum da girmeyecem yazik

15. SaRi61

SaRi61 User

korsan haritalarını ve özel haritaları etkilemiyor bildiğim kadarıyla, azalma da gözlediğim kadarıyla 4 5 saat sonra yarıya yavaş yavaş daha da azalıyor, çok saçma bir sistem yapmışlar farkında değiller tabi buradaki hiç bir mod a ya da türk ekibine bir şey söylemiyorum çünkü onlarında bir fikri yok, tahminimce fazla sürmez bu azalan getiri denen olay, eğer sürerse ve ya kalıcak denirse darkorbit e veda edebilirsiniz benim gözümde, üniversiteye gidiyorum hafta içi oyuna giremiyorum hafta sonları ise olabildiğince kasılmaya çalışıyorum bu sistem bana diyor ki sen hafta sonu da az kasıl, yani normal süre oynayanlar için demişler de ne normal süre ile alakası var ne de başka bir şey, kusura bakmayın ama bu yapılan şey tamamen para kazanalım millet para yatırsın alsın mantığıyla yapılmış, hangi oyunda "oyunu çok oynuyorsun o yüzden kazandığın ödülleri azaltıyoruz" diye bir mantık gördünüz bugüne kadar :D

16. Roketin altında morlu efekt çıkartan arge hangisi arkadaşlar ? O argeyi tamamen fulleyince mi efektli çıkıyor ?

17. akifbingo

akifbingo User

Ben oyuna dehşet para yatıran biri değilim sadece vip çekip arada sıradada indirim paketi alan biriyim bn görevle uğraşır cubi dönerim rinusk kasarım rinusku elitim varken kasıyorum çok takılmıyorum yani cubi döndürmüyorsa rakip şirket gider 1-7 ye en azından 3 5 uri kasmaya çalışırım günde 5 6 saat oynayan biriyim oyuna döneli 1 ay oldu eskiden botları banlarlardı kullanmaya niyeti olanda yapmazdı şimdi bot kullanmayanlar elle gösterilir olmuş oyuna geri döndüğümde etrafa bir bakayım dedim 1-7 1-4 1-3 e gittim kalabalık oyun canlanmış dedim bi baktım hepsi bot böyle oyunmu olur şimdi bide bi sistem getirmişler tam olmuş elinize sağlık çabalamaya devam bari bi konu açın geri bildirim gibi birşeyde şikayet edelim o da yok sistem getirip uy demek gibi birşey

18. FANTOMARI

FANTOMARI User

sana aynen katılıyorum bendende bu kadar başka oyunmu kalmadı piyasada artık bu yapılanlar bende bardagı taşırdı.Kalan arkadaşlarada dicem şu kendi paranızla rezil olmayın.

19. ŞahFD

ŞahFD User

Roket Uzmanı argesini 5/5 yaptığınız zaman o argeyi elde ediyorsunuz

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  20. Darkorbit oynarken arada bir donuyor ve f5 atmadan asla geri gelmiyor. Bu sorunu yaşayıp düzeltmiş olan var mı ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.