Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spinaci

Spinaci User

Var hatta ışıldayıp sönüyor. Parlama sırasında bir kişi öldürürsen 15 dklık efekt tekrar resetleniyor üstelik ama hiç patlamaman gerekiyor :)

2. Merhabalar;

Spearhead gemisinin kaşif özelliği palladium toplama alanında aktif olarak kullanabiliyor muyuz ?

3. O özelliğin palladiumda etkisi yok o özellik mini harita üzerindeki oyuncu ve düşmanları görebilme özelliğine sahip.
    Palladiumda kullandığın zaman görüş menzilin oyuncuları keşfetmek için açılacaktır ve palladiumları görmeyecektir yani 5-3 te oyuncu ve npcler hariç bir şey göremezsin :) ama tabiki yeteneği kullanabilirsin

4. Merhabalar;

cevap için teşekkür ederim. Kendimde denedim. konu kilitlenebilir.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  5. hitaç çekilişi hala açıklanmadı acaba ne zaman olur

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Etkinlik ile birlikte dükkanda paketin fiyatını görebilirsiniz.

Kesin rakamı şu anda söyleyemem deneme yaparak bu konuda bir rakam belirteceğim, lakin tahminim 10'dan az 7-8 kapıda 20.000 Chorminin toplanabileceği yönünde.

İyi forumlar.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyemize teşekkür ederim.

Bu tasarımın kullanıldığı zaman 15. imha sonrası 15 dakika süren bir özel bir görsel effekti mevcut. 15. imha sonrası her imhanız bu 15 dakikalık efekt süresinin sıfırlanmasına, yani 15 dakikaya uzamasını sağlar.

İlaveten geminiz imha olursa bu görsel efekt kaybolmaktadır.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hitac çekilişi ile ilgili bilginin bu hafta sonuna doğru duyrulması beklenmektedir. Beklemede kalın :)

İyi forumlar.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyemize teşekkür ederim. Bize bir şey bırakmamış söylemeye :)

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şeref puanı ile alakalı hesaplamaların nasıl yapıldığına aşağıdaki detaylardan öğrenebilirsiniz.
    İyi forumlar.

11. Nofear34

Nofear34 User

Elindeki görevleri yaptıkça elbette diğer görevleri de açacaktır. Ek olarak zaten alfa, beta, gama dönmesini önermiştim.

12. Peki sayın adminim iki sorum olacak size
    Birincisi bu tahmininiz 7-8 dediniz Ya katlayıcıyla mı katlayıcısız mı
    İkinci sorum ise bi kapıyı katlayıcıyla yapar mısınız kaç chromin topladığınızı bizle paylaşsanız

13. Adminim dün 15 kere patlamadan savaşta kestim milleti parlamadı ama bugün deniyeyi tekrardan peki illa 15 kişiyi aynı haritadamı kesmem gerek ? geminin parlaması için

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Belirttiğim sayı katlayıcısz tahmini miktardır. Denemler sonrası bu miktarı sizinle paylaşacağım.

İyi forumlar.

Eski bunu beğendi.
  15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Harita sınırı konusunda bir bilgim bulunmuyor ne yazik ki.

Denemekten vazgeçmeyin, en sonunda size Cyborg'unuzun öfkesini tüm rakiplerinize gösterebileceksiniz :)

İyi forumlar.

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki şu anda böyle bir özellik bulunmuyor.

@_KIYAMET_'inde belirttiği gibi Güncelleme ve Fikir Havuzu İndex'ine göz atarak benzer içerikli konulara destek verebilirsiniz.

İyi forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
  17. qAces

qAces User

Merhabalar 1 ay kadar önceden oyuna tekrardan başladım başladığım zaman dükkanlarda ekstralar kısmında Gösteriş Meraklısı paketi ve ismini hatırlayamadığım 2 tane daha bu tarzda başlangıç paketi vardı gösteriş meraklısı paketini satın aldım fakat şuanda paketler bende dükkanda gözükmüyor onların yerine farklı ürünler var paket içeriği oyundan mı kaldırıldı acaba ?

18. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahsi geçen Yıldız Yol Bulucuları Paketleri belli bir süre için dükkanda satışa sunulmuştu. Tekrar ne zaman veya hangi koşullarda satışa sunulacağı konusunda bilgi bulunmuyor.

İyi forumlar.

19. Eski

Eski User

Dostum olay şu; Ölmeden veya çıkış yapmadan 15 kişi öldürürsen, 15 dakikalık bir parlama efekti alacaksın. Üzerinde parlama varken kestiğin her adam süreni 15 dakika uzatıyor.

Bu da okuduğum yerdeki yazan bilgi;

Rampage Effect – Activated for 15 minutes once a player reaches 15 kills in a row without dying or logging out, and will extend for 15 minutes for each kill over 15.

Bonus bilgi;

Winners Effect – Activated for 1 hour when a player’s company earns a win in Spaceball Mayhem

Şirketin Spaceball Mayhem kazandığında da 1 saatlik başka bir efekt alıyormuşsun. (Bunu ben de bilmiyordum.)

20. Eski

Eski User

Bunu ben de merak ediyorum. Deneme sonuçlarını bekliyoruz Paradoks Adminim. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.