Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Solace konusunda size katılıyorum full destek+seprom+50 yenenek boosteriyle 35 saniyede bir sloaceyle sanki aegisle oynuyormuşum gibi deli gibi tamir olmadan rinusk kasabiliyorum bl haritasında, tabi bende 20 pro var,

1prosu olan yada bl haritasına yeni başlayan biri epey zorlanacaktır canavarları kesmeye o yüzden cyborg, venom, yada dimisheri öneririm, şahsen benim prolarım yokken dimisherle hızlı bir şekilde öldürüyordum canavarlar, kalkanı acayip eritiyor çünkü.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ekim 2019
  2. Armitage

Armitage User

Amd 60 fps aliyorum ama ekran kartini mi kullaniyor islemciyi mi bilemem.

3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili [TearsFears]; Konu başlığı konuya uygun olarak değiştirildi.*FastMonster* arkadaşımız cevapladığı için teşekkürler.
    veya Buradan ilgili konuya ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

*FastMonster* ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. aegis elite

ŞahFD bunu beğendi.
  5. Nofear34

Nofear34 User

En yüksek hasarı çıkaracak kombinasyon ve gemiyi yapın yaratığı taşa veya porta çekip kesin. İnvoke için Prometheus yoksa grup şart.

6. Solace veya Cyborg ama solace acayip güçlenecek önümüzdeki etkinlikte %10 Pasif kalkan bonusu % 5 hasar güçlendirme modülü ve önümüzdeki etkinlikte gelecek olan %15 npclere karşı hasar artıran gemi güçlendirme modülü ve %10 kalkan güçlendirme modülüyle % 20 Kalkan % 15 npc hasarı veya % 5 hasar bonusuyla solace büyük bir çıkış yapacak öneririm :)

7. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Ben Goliath Surgeon kullanmaktayım. Tabi bu haritada ki yaratıkların kalkan puanlarının çok yüksek olduğunu düşünürsek, Diminisher'ın da yeteneği ile birlikte seri kesim yapılabilir. Bu oyuncunun oynanışına kalmış. Diminisher'ın yeteneğini ekip arkadaşım belirtmiş durumda.

Tabi bu harita için en önemli şey Prometheus lazeridir. Gemi ikinci planda kalmakta.

İyi forumlar.

ŞahFD bunu beğendi.
  8. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Rütbe puanında şeref puanının bölü yüzü (/100) alındığını hesaplarsak şirket değiştirdiğiniz için Şeref Puanınızın yarısı gidecektir ve toplam da kaybedeceğiniz rütbe puanınız kuzenlergaggoş üyemizin de belirttiği gibi 2.500.000'dur.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve -=ODIN=- bunu beğendi.
  9. **_GÖLGE

**_GÖLGE User

Bugünkü sürümle 'Azalan Getiri' adında yeni bir sistem aktif olacaktır. Oldukça basit bir çalışma şekli var, oyuncunun online süresi ne kadar yüksekse o kadar az ödül kazanacak. Bu durumdan 'normal' süre online olan oyuncular etkilenmeyecektir.
    Bu güncelleme anti-bot mekanizması içermektedir.
    ***bu sistem yuzunden benm istedğim deyilde sistemin istediği kadar oynuycaz yani saçmalık izin günlerinde uzun sure onlıne olabiliyurm olanda bu yani ödüller az sistem bot muamelesi yapyr resmen nediye para veriyrzki bu oyuna ozaman benm paramla sizin istedgnz kadar la oynamış olurm böyle sacma bişe olamaz ozaman görevlerdeki yaratıklarn sayısınıda azaltn bu sisteme göre kayıp olustrmadan bir görev 6 ay surer oda yeterse tabi oyunu guzelestirn insanları bıktırtmayın çözüm onlayn oyunculara zarar vermekten başka bişy deyil
    ----
    ve birde bu sistem herkezi kapsıyorsa bazı uyeler parmak sayısı kadar az etkilen miyor

10. Hakkatten kim hangi akılla böyle bi sistem getirelim dedi anlamak imkansız bu kadar saçma bişey olamaz.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  11. elektro

elektro User

bendede olmuyor işlemci intel kart amd olsaydı iyi olurdu

12. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

13. _01_

_01_ User

açtığı 20. konu belki bu 3 seferdir her test serveri kapandığında 3er 5er başlık açıp aynı soruyu soruyor test edemediği bir şey yok test serverinde oynamak istiyor sadece

.Paradoks. ve ŞahFD bunu beğendi.
  14. ŞahFD

ŞahFD User

Harbiden üşenmedim baktım, adamın profilimi araştırdım,

Tüm mesajlarının hepsi ''TEST SERVERİ ÜZERİNE''

:D

.Paradoks. bunu beğendi.
  15. Viraaa

Viraaa User

sana ozel bi test sunucusu acilcak yakinda.istedigin kadar takilip geri bildirimlerini buradan aktarirsin:)

Minerva ve ŞahFD bunu beğendi.
  16. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde üst üste mesaj atmak yasak olduğu için mesajlarınız birleştirilmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

17. Hile kullanan oyuncuları tarayan ve yasaklayan sistem ne zaman aktif olacak? Ne zaman hile kullananların ceza aldığı haberini alacağız?

18. StorM36106

StorM36106 User

nvidia settings de nasıl yapıyoz la o dedinizi

19. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili **_GÖLGE, konu başlığı tarafımca konu ile uygun biçimde değiştirilmiştir. Alt alta yazmak forum kurallarına aykırı olduğundan ötürü mesajlarınız tarafımca ilk mesajınız ile birleştirilmiştir.

Azalan getiri hakkında Buradan geri bildirim yapabilirsiniz.

İlgili yönlendirmeler yapıldığından konunun kilitlenmeis uygundur.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  20. ŞahFD

ŞahFD User

Bilgisayarın win7-8-10 ise (ve driverlerin yüklü ise)

Tarayıcıya sağ tıklayarak buradaki gibi çok kolay bir şekilde yapabilirsin, sadece nvidia grafik kartlarında var bu seçenek amd'grafik kartlarında yok :(

Darkorbit entegre grafikten alır performansı, o yüzden insanların çoğu darkorbiti düşük fps'ile oynar..
    (ENTEGRE GRAFİK? YANİ İŞLEMCİNİN İÇİNDEKİ GRAFİK KARTİYLA ÇALIŞTIRIR VE İŞLEMCİYE EXTRA GÜÇ BİNER, EKRAN KARTIN BOŞTA KALIR AMA BU SEÇENEĞİ SEÇERSEN OYUN BU SEFER GERÇEK EKRAN KARTINLA ÇALIŞMIŞ OLACAK VE DAHA YÜKSEK PERFORMANS ALACAKSIN)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.