Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ana sayfada dükkan bölümünde P.E.T kısmına girerek (oto yağma) alırsan ve hangar bölümünde petinin modüllerine bunu koyarak oyunda peti açıp oto yağmaya tıkladıgında toplar bana kalırsa 3.seviye oto yağma ve 4 adet 3 cü seviye radar provakatörü cok cok işine yarar derim 1 ci seviye almamanı tavsiye ederim 10 - 15 bin uri daha kas 3 cü seviye diz petine

2. 15 - 20 gün önce LF4 gününde bana diminisher cıktı şans işi kardeşim. çıkma olasılıgı %8 diye biliyorum amabu obsidyen - mavi ve kırmızı anahtarlarda %20 diye biliyorum cıkma olasılıgı

3. Katlayıcı etkiliyor ve bu ay sonuna kadar cadılar bayramı Hollowen bal kabagı avantaj kutuları duracak kardeşim..

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

5. Armitage

Armitage User

2-3 te ust uste spectrum sentinel cikti :D

6. konu kitlenebilir çözdüm işi saolun

7. etkinliklerde oluyor öyle çoğu zaman lag ara ara kapıda çıkmadan f5 atabilirsin , ama normal haritada varsa sorun netinde olabilir sorun eğer onda sorun yoksa 9400F de dahili ekran grafik yok ama yinede tarayıcıyı düşükte çalıştırıyor olabilir araştır ekran kartı ayarı var tarayıcıyı yüksek performans çalıştırmak için tabi birde 3d olayı var normalde kullanmıyorsan etkinlik kapısında kullan 3d far eder baya kasma konusunda azaltır .

8. joetly

joetly User

zeus günlerinde genelde 50 adet yeşil ganimet kutusu açıyorum 4 seferdir.
    2 hafta arayla sentinel ve spectrum çıktı.

9. apis zeus droidi için indirim günü oluyor mu acaba uridium ile tamamlamaya bir kolaylık olsun

10. Merhaba,

Değerli oyuncu yeşil ganimet anahtarlarından tasarım çıkmaktadır. Bu sizin şansınıza bağlıdır.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
    İyi forumlar.

11. Merhaba,

Değerli oyuncu isteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

12. Merhaba,

Değerli oyuncu diğer arkadaşlarımızın dediği gibi indirim olur. Cevap veren kerimerim ve 47ɱΛŔƊĩהŁĩ47* arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

İyi forumlar.

13. Ben de bu o indirimi bekliyorum. Yeni gelen güncelleme bu tarihten önce mi sonra mı olacağına dair bir bilgi var mı acaba?
    Malum zeus ve apis almak için daha fazla uridium vermemiz gerekecek.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kesin bir bilgi bulunmuyor. Lütfen forumu takipte kalın.

İyi forumlar.

PatatesKızartması bunu beğendi.
  15. İrislerimi geliştirmek için uridum biriktirdim eskiden her cuma geliştirme indirimi gelirdi şimdi hiç göremiyorum artık gelmiyormu geliyorsa da ne zaman geliyor ?

16. Takvimde ne zaman geleceğini paylaşıyorlar. Takip etmen gerekiyor.

17. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

18. Umarım ayın 25'inden önce gelmez. Ki geleceğini sanmıyorum. Bu ay ki giriş bonusları bittikten sonra geleceğini düşünüyorum. Diğer ay başında gelmesi çok iyi olur.

PatatesKızartması bunu beğendi.
  19. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Etkinlikler takvim kısmında yayınlanmaktadır. Takvime Buradan da ulaşabilirsiniz veya aşağıda görselde mevcut olan kısımda da bulabilirsiniz

upload_2019-10-18_14-45-11.png

Geliştirme indirimi takvimde en son 11.10.2019 da geldiği görünmektedir.
    Cevap veren ***MERT45***2 arkadaşımıza teşekkürler. Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.
    İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ekim 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.