Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anasayfada üst tarafta Takvim var oradan takip edebilirsiniz ama takvim sadece o hafta ve geçmiş haftalardaki etkinlikleri gösterir.

Geçen hafta cuma indirim gelmişti. Bu hafta cuma günü (bugün) zeus günü geldi. 1 hafta aralıklarla çıkıyor fakat bazı cuma günleri 2si de olmuyor.

-=ODIN=- bunu beğendi.
  2. Son 2 zeus gününde yaklaşık 300 kutu açmışımdır. Çıkmayınca kaldırıldığını düşündüm :)

Yeterli bilgiyi aldım. Konu kilitlenebilir.

3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Çözüme kavuştuğunuzu görmek güzel; İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

4. Apis etkinliği var mı acaba apis inşasında indirim veren

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

İndirim ve Avantaj paketi; Oyundaki herşey için %25 indirim sağlamaktadır (Tarifler hariç). Buna Apis ve Zeus droidlerinin inşa masrafları da dahildir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ekim 2019
    .Paradoks. ve «®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  6. buaralar geliştirme yapmayın diyolar oyunu takip ediyorsanız bi geliştirme güncellemesi gelicek onu takip edin birazdaha biriksin uridiumunuz :)

7. Geçenlerde test serverda test ettiğimiz geliştirme sistemi tam olarak nasıldı ? Bunun hakkında nereden bilgi edinebilirim ?

8. sanırım bilgi istediğin konu türkçe yok ingilizce var çevirmesi sıkıntı şimdi oyuna gelince görücez ama herşeyin oyun ekranında olması büyük kolaylık olmuş harika :)

9. Kapılardan çıkan 1 item ve son geliştirme levellerinde i oil isteyen bir sistemdi. Daha az uridium istiyor fakat item ve i oil gerekli.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  10. Görev 6: "Etkisi!"
    Gamma kapısını tamamla: 1
    Kristallon yok et: 300
    Aşağıdaki haritalardan birini ziyaret edin:

• Düşman x-7 haritası, 107/67 koordinatları
    Bu görevdeki kristallonlar yalnızca gamma kapısındaki kristallonlardamı yapılıyor?

Görev 7: "Zihin Gevşek"
    Montajdan bir Immunizer CPU toplayın: 1
    Viral Kristallon yok et: 4
    Indoctrine-Oil topla: 2

Karantina kapısı hiç yapmadım. Bir karantina kapısından en az ve en fazla kaç oil alırım. En az kaç kişi girmek gerekir?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler

-----------
    Flood olacak ama kimse cevvap yazmadı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ekim 2019
  11. Kapılardan ne kadar miktar çıkıyor onu biliyor musunuz ? Her kapıdan 1er tane düşerse sıkıntı büyük. Bölünme kristali gibi 3er 5er düşse iyi olur. Kötünün iyisi tabii.

12. aldım ama gerek bile kalmadı bossdan 17bın şeker düşüyo çok rahat aldım modülleri ve gemi tasarımını teşekkürler kilitlenebilir

13. **PÖH**

**PÖH** User

Selamün Aleyküm arkadaşlar iyi oyunlar kolay gelsin size bi soru sormak istiyorum

benim gemi çalındı ve çalınan formu var onlarını doldurdum nereye gönderecem acaba

supportamı yoksa başka neye ???

14. arta kalan şekerleri napalım

15. Supporta göndermeniz yeterli olacaktır.

16. 24seba24

24seba24 User

3. seviyeler ne zaman açılıyor

17. Bu tasarımın %7 ekstra hasar bonusu sadece düşman şirketteki gemilere karşı mı ? Npclere bu bonus geçerli mi ?

18. npc lere bu bonus geçerli değil diye biliyorum.sadece düşman oyunculara karşı..

19. **PÖH**

**PÖH** User

tşk ederim ama nasıl göndeririz cv olarak tamda bilmiyorum bende yardımcı olacak varmı

20. mm2001ddss

mm2001ddss User

tam olarak anlayamadığım bir konu bu bu modülleri nerden satın alıncağını anlamadım solace için mesela nerden alıcaz markette bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.