Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Her hafta eksiksiz veren bölünme kristali bu hafta son 30 bölünme kristalim kaldiği için çıkartmadi,

vermiyor, kutu etkinliği yok.

2. InYourFace

InYourFace User

Hocam tebrik edeyim sizi ozaman herkes bu dertten müzdaripkken siz çok rahat yapıyormuşsunuz öneri için teşekkürler herkes bildiği yoldan devam :)

3. Mr.User

Mr.User User

Goli şeref tasarımıyla yaptığımda DP konusunda evet biraz sıkıntılı anlar yaşadım.

Solace bu kapı için ideal.

Uber Kristalonlar vuruş mesafesi olarak evet uzaklardan vuruyor. *3 sarı taş beslemeli bugruda kolay kesiliyor.

Bunun dışında kapı sadece zaman alıyor.

Zor Kapı Yoktur, Az Cephane Vardır:)

.Paradoks. ve InYourFace bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Normal şartlarda sadece Delta, Kronos ve Kuiper galaksi kapıları Bölünme Kristali vermektedir.

Lakin oyunda Obsidyen, Kırmızı ve Mavi, Apocalypse ganimet kutusu etkinliği olduğu zaman tüm galaksi kapılarından Bölünme Kristali kazanılabilmektedir.

Kapılardan Bölünme Kristali Düşme Tablosu

Galaksi Kapı AdıGaranti ödül- Sadece Kutu EtkinliğiÖdüller
    Alpha5-10-
    Beta5-10-
    Gama8-16-
    Delta10-156
    Epsilon10-15-
    Zeta10-15-
    Kappa10-15-
    Lambda10-15-
    Kronos25-3010
    Hades25-30-
    Kuiper25-308
    Şu anda TAKVİM'de de gözüktüğü üzere bu ganimet kutusu etkinliklerinden hiç biri aktif değildir. Bu nedenle Hades galaksi kapısı normal şartlarda olduğu gibi Bölünme Kristali vermemektedir.

İyi forumlar.

5. Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim.

6. StorM36106

StorM36106 User

ben anlamadım arıyorum müşteri hizmetlerini sıkıntı yok online ödeme açık diyor support bilmiyorum diyor siz alıyorum diyorsunuz :D ve daha önce aldım yani 1 hafta öncesine kadar indirim aldım 3 gündür böyle

7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba ____ØTTø__MΛY£яS____,

Bir sonuca ulaştıysanız dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. ŞahFD

ŞahFD User

Arkadaşlar darkorbit 2020 yılından sonra devam edecek diyorlar, ama benim bundan şüphem var,

darkorbit flash player motoruyla yazılmış bir oyun,

Tamamiyle flash player motoruyla yazılmış bir oyunu, bu kadar kısa sürede 10 yıllık bir gelişim süreciyle devam eden oyunu bir cliente nasil dönüştürecekler??

Bunun için önceden bir grafik motoru yazmaları gerekiyor' ama darkorbiti darkorbit yapacak bir grafik motoru yok piyasada,

aklımda deli sorular var, sadece işin aslını öğrenmek istiyorum çünkü yaklaşık 2015 yılından beri, sürekli bir client mevzusu var, ama daha hiçbir kullanıcı hiçbir şey görmedi bu client hakkında,

Benim sadece tek endişem darkorbitin kapanması yönünde,

Umarım bilmediğim şeyler vardır, ve yanılıyorumdur :)

9. kerimerim

kerimerim User

Uber sibelonlar gerçekten sıkıntı, 2 kere yaptım kapıyı hep uber sibelonda patladım onun dışında zorlanmadım.

10. 6 liraya aldığım %25 indirim paketi geliştirmeye niye işlemiyor

11. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Bahsettiğiniz konu hakkında önceden paylaşılmış duyuruya buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca belirtmek isterim ki bu konu üstünde uzun süredir çalışmalar bulunmakta. Bizler oturduğumuz yerden görmesek de Darkorbit'in arka planda çalışan çok sayıda çalışanı var , yetişmeme gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Bu konu hakkında yapılan beta çalışmasına da buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. isler, direk indirimli fiyati goruyorsun

.Paradoks. bunu beğendi.
  13. Daha önümüzde 14 ay var o süre içersin de indirilebilir sistem sorunsuzca tamamlanacaktır :)

14. _01_

_01_ User

bildiğin yol iş görmüyorsa bilenden akıl almak senin yararınadır ama sen yine de bildiğin yoldan devam et ama insanları yanlış yönlendirme

hasarın yetiyorsa kamiye bulaşmadan güvede kesmek en iyisi yoksa kamiyle 3 saat sürer

ŞahFD bunu beğendi.
  15. ŞahFD

ŞahFD User

İnsanları yanlış yönlendirmeyin lüfen :)

modlarda dahil, herkes insanlar yapabildiği kadar geliştirmelerini yapsın diyor(iris, roketatar vs)

Çünkü yeni gelecek sistemde sadece uridium değil belli bir seviyeden sonra i oil'de isteyecek ki onu toplamakta işkence,

-=ODIN=- bunu beğendi.
  16. KomediaN

KomediaN User

kitlenmeden önce şimdi son kararın nedir?
    Kasılırken solace daha mı iyi?

17. InYourFace

InYourFace User

Yanlış yönlendirmek mi ?? Sen okumadın galiba ben nasıl kami atılacağını söyledim.Herkes bu dertten müzdaripken hatta 2 yorum üstte yeni bir arkadaş da sibelonda zorlandığını yazmış ki herkes bunu yazıyor bi siz rahat olduğunu söylediniz x1 ile 50bin hasarın var galiba ne mutlu sana ozman gezme buralarda git kasıl insanların aklını bulandırma sen çözüm sunmamışsın burada gelip hasarını överek hava atmışsın bu yüzden TR serverlerinde oynamamaktan tekrar kendimle gurur duydum global chati de ingilizce açarak ırktaşlarım değilde ırktaş olmayanlarımla takıldığım için yine beni çok iyi bir karar verdiğim için aydınlattın biz Türkler böyle işte anca hava basayım hiç başkasının derdine ortak olayım yok gelmiş ben hiç zorlanmadım hasarınla alakalı diyor başlık zor diye açılmış akıl tutulması mı yaşıyorsunuz anlayamadım hasarın çoksa çözümün yoksa yazma kardeşim adam sen hasarın çok olmalı diyince biranda hasarını iki katına çıkaramaz.
    İnsanlara burada çözüm sunuyoruz dalga geçer gibi gelip hasarın çoksa sorun yok ben sorun yaşamadım diyorsun yaşamadıysan bu başlıkta olmaman gerekiyor...

18. sevgili adminler oyunun yöneticileri terör kapısı etkinligin getimişsiniz eyvallah eksik olmayın ama kapı hiç bir şekilde yapılamıyor inanılmaz lag ve kasma var 2 tane yaratıgı kesmek için 40 takla atıyoruz lütfen şu işe bi çare bulun kolaylıklar diliyorum

19. _01_

_01_ User

tam olarak nerede hasarımı yazıp bununla övündüğümü söylersen bende aydınlanmış olurum.

hasarın çok olmalı demedim hasarın yeterliyse dedim kapının bazı aşamaları belirgin şekilde ufelerin rahatça ilerleyeceği bçimde tasarlandıysa bu benim değil do yönetiminin hatasıdır.,

uber npclerin menzili daha fazla yaratığın etrafında dönerek değil yaratığı düz bir çizgide ilerleterek hasar yemeden kesebilirsin demek tam olarak hangi memlekette övünmek olarak geçiyor? sen kendini ezmeye bahane arıyorsan bu durum benim suçum değil , sunduğun çözüm de çözüm değil.

radyasyona çekecekmiş de orda npcler ile petin kilitlendiği konuma denk getirmeye çalışarak kesmeye çalışacakmış , asıl siz insanlar ile dalga geçiyorsunuz sanırım böyle bir taktik ben ömrümde duymadım. ağır hareket eden bir npcnin ortasında bekleyip durmalarını beklerken istediğin kadar ufe ol patlarsın radyasyonda denk getirmeye çalışırken yanlışlıkla yiyeceğin bir damage bile patlamana yeter akıl mantık işi çözümler sunsaydınız bende sizi cevaplamak yerine konuyu açan arkadaşı cevaplardım.

ayrıca arkadaş kapının zorluğundan değil lag problemlerinden ve npcleri görmeden damage yediğinden bahsediyor sen kendini ezmeye yer aradığın için sanırım fikrinin uygulanması ne kadar zor olduğu belirtildiğinde ve saçma sapan şeyler yazmayın demek yerine en azından bir fikir sunulduğunda kızmak yerine biraz okuduğunu anlama üzerinde çalış. sonra türkler şöyle böyle diyene kadar onlardan biri olduğunu unutmadan öncelikle herkesin insan olduğunu kavra, özgüven eksikliğin ile ilgili gerekirse profesyonel yardım al, sonra gel insanlara akıl mantık işi olmayan fikirler sun.

radyasyonda npcleri pet ile denk getirecekmiş de üstünde patladığında bile 75k vurup 50sinin felan dpye yansıdığı durumda yanında pet patlatarak ortalama 40-50k dmg (bunun hepsi dp ye de vurmuyor) ile 1.5 milyon canı olan npcleri kesmeye çalışacak. gerçekten bu şekilde kendiniz yapıyor musunuz bu bölümü , yapıyorsanız ne kadar sürede bitiriyorsunuz?

20. _01_

_01_ User

asıl ekipmanını solaceye aktarıp deneyen var mı ? ben prometheusları malum yeni ekipman dizme sistemi biraz karmaşık olduğu için uğraşmamak adına dizmedim ama magma hp gibi lazerler ile üzerinizde zehir varsa solace npclere 100k ortalama damage çıkartıyor seprom ile , cyborgtan daha iyi durumda gibi görünüyor ama prometheus ile nasıl olur denemedim , pve seven bir insanım tyrannos centurion da yeni aldım ama ciddi ciddi geçmeyi düşünüyorum asıl ekipman ile bu gemiye sonunda gerçekten güzel bir ekipman geldi modüllere

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.