Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu anda sadece birleştirme kısmındakilere kullanılabiliyor. Etkinlik sonu bence bir sürpriz yapıp hediye dönüştürebilirler çünkü kastığımız şeker çok fazla fakat harcayabileceğimiz bir şey yok.

2. Oyunda belirli bir süreyi aştıktan sonra ödüller gittikçe azalmaya başlıyor. Tam saat ve düşen oranı bilmeyerek tahmini 3 saat içinde %30, 5 saat içinde %40 azalma yaşanıyor. Saat ve rakamı sistemi anlamanız için uydurmuş bulunmaktayım.

İlgili güncellemeye de buradan ulaşabilirsiniz.

Anti bos sistemi dahilinde geldiğini de belirteyim. Botlar daha az kazansın diye yapılmış fakat oyuncuları etkilemiş bir güncellemedir kendileri.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ekim 2019
    zalim, ÐЄVRÂИ ve ŞahFD bunu beğendi.
  3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba ..єνιℓ..gσ∂..,

Konu başlığı konuya uygun olarak düzenlendi.Bu olay yeni sistem azalan getiri ile alakalıdır. Oyunda ne kadar süre aktif kalırsanız gelirleriniz belirli bir oranda düşmektedir. Buradan azal getiri geri bildirim konusuna gidebilirsiniz. Detaylı Bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz.
    Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler.

İyi forumlar.

4. Evet bitirebilirsin geminin durumuna göre Saimon çıkmadanda bitirebilirsin

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba «®βŁДÐΞ•53»,

Sevgili [˚°ºKIZIL€LMAº°˚] arkadaşımızın dediği gibi Geminizin verdiği hasara ve kullandığınız cephaneye bağlı olarak Kristallin adlı NPC'ler gelmeden de bitirebilirsiniz. Şahsen ben Zeta Kapısında UCB-100 ve RSB-75 Lazer cephanesi ile Güve uçuş düzeninde kesmekteyim :D
    Cevap veren arkadaşımıza teşekkürler.

İyi forumlar.

ŞahFD bunu beğendi.
  6. ŞahFD

ŞahFD User

Ben genellikle saimonlara gelmeden güveyle bitiriyorum kapıyı :D

7. Slm forum admin arkadaşlar bu etkinlikte verilen SR-5 yavaşlatıcı roket 3 saniye rakibi yavaşlatır diyor lakin tam tersine atan oyuncu yavaşlıyor acaba açıklamada yada rokette bir sorunmu var ?

AΨČĮ_M€λλAŦ! bunu beğendi.
  8. ŞahFD

ŞahFD User

Botlar adha az kazansin diye yapılmış fakat oyuncuları etkilemiş bir güncellemedir kendileri'''

Hehehe güzel mesaj beğendim :)

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  9. Şimdi deneme yaptım evet böyle bir sorun var. Roketi atan gemi yavaşlıyor.

10. -Star-

-Star- User

Galiba etkinlik şu;
    Şaka mı roket mi?

11. Gemiye 3.000 promerium gönderiyorum ama sattığımda 1.800 bin küsür kredi alıyorum.

Gemide şuan 39.921 xenomit var kaç olması lazım ki tam 3 milyon kredi alayim?

12. -Star-

-Star- User

Xenomitle alakalı değil, 500.000 şeref puanın olursa tanesini 1.000 crediste satarsın dostum.

13. Roketi atan kişi yavaşlayacaksa kimse kullanmaz onu :D

Darkorbit klasiği :D

14. Ş a k a l a n d ı k

15. Öyle olsaydı etkinlik açıklamasında paylaşılırdı.

Belki haklı olabilirsin çünkü darkorbit ne yapacağını önceden kestiremiyorsun.

16. İlk defa sizden görüyorum bunu.

PatatesKızartması bunu beğendi.
  17. Normal bir etkinlik olsa düşünmeyebilirdim fakat etkinlik tamamıyle troll içerik olduğu için neden olmasın ? :D

18. Ya ben eski oyunculardanım da çok ama çoook uzun zaman oldu şimdi 2.hesabı kasmaya çalışıyorum ama xenomit diye aklımda kalmış.

Bilgisi olan var mı?

PatatesKızartması bunu beğendi.
  19. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Konu başlığı konuya uygun olarak düzeltildi. Şuanda şekerler sadece birleştir kısmında işlev görmektedir. Ben dahil birçok oyuncunun yaptığı gibi Credi ile takas/satabilirsiniz Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

İyi forumlar.

20. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba «®βŁДÐΞ•53»,

HON-B01 şeref puanı desteği aldığınızda 10 saat boyunca +%10 şeref puanı kazancınız olur. 2 adet HON-B01 alırsanız 10+10=20 20 saat boyunca +%10 Şeref puanı kasarsınız.
    upload_2019-10-21_0-35-53.png

%20 olması için + grup desteği de mevcut
    upload_2019-10-21_0-37-8.png

Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler.

İyi forumlar

Ekli Dosyalar:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.