Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Modum bir şey soracağım konuları cevaplarken, tüm bu attığınız fotoğrafları hazırda belleğinizde mevcut mu?

Yoksa bizzat elinizle ss alıp düzenleyip yükleyip foruma paylaşıyorsunuz? Eğer bu şekilse emek veriyorsunuz gerçekten.

2. -STAR-'ın dediği gibi 500.000 şeref puanınız olur ise 1000 promerium 1m eder. Ayrıca pet'e ticaret modülü alarak %30 daha artırabilirsin satış miktarını.

3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba, sizlere cevap verirken kendi hesabımdan ekran görüntüsü alıp yüklemekteyim :) sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

«®βŁДÐΞ•53» ve ŞahFD bunu beğendi.
  4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Gördüğüm kadarı ile arkadaşlar sizlere cevabı iletmiş.Cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler. Geminizin Rütbe/şeref i ile alakalı bir durum soz konusu. P.E.T. ticaret modülü ile kazancınızı %30 dahada arttırabilirsiniz. Xenomit ile bir bağlantısı yok dıye biliyorum.

İyi forumlar

5. Anlaşılan haftaya pazar günü gama biterse direkt 500.000 olacak :D

Bilgi için teşekkürler konu kilitlenebilir.

6. bi gelişme varmıdır paradoks adminm

7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

8. ŞahFD

ŞahFD User

Bildiğim kadariyla, bu esk cadılar bayramına ait başarılar orada gördüysen 2012-2013-2014 gibi sayılar, var

Uzun bir süredir gözlemlediğim kadarıyla darkorbit, başarılara aritk etkinlik çıkarmıyor, bunun yerine bilet olayını oyuna davet etti,

Ben sadece tahmin ve gözlemlerimi söyledim, uyuşuyor ama yinede %100 doğru sayılmaz.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  9. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Cadılar bayramı etkinliğinden şeker ile birleştirilen Solace Gemi yükseltme modülleri mevcut Solace daha iyi gorunuyor.

İyi Forumlar.

ŞahFD bunu beğendi.
  10. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Mesajlarınız ilk mesaj ile birleştirildi. Çözüme kavuştuğunuzu görmek çok güzel.

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

11. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Herhangi bir sorun görünemektedir. Karaşimşek Dalgası etkinliğinde açıklama yapılmıştır Karaşimşek Dalgası SSS ye Buradan bakabilirsiniz.

Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2019
    Minerva bunu beğendi.
  12. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba

Ödül şansa bağlı olarak verilmektedir. Boss Curcubitor adlı NPC'ler den düşen kutulardan Extra Galax gates enerjisi, cephane uridium düşmektedir.

İyi forumlar.

13. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Bahsi geçen kasma ve lag sorunu sizin cihazınızdan kaynaklanmadığına eminolmak için lütfen aşağıda sıraladığım maddeleri uygularmısınız.
    Sorunun devam etmesı durumunda buradan bildirin lütfen.
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S

En İyi Oyun Performansı İçin S.S.S

İyi forumlar.

14. Geçen sene ki etkinlikte sayaç vardı. Orada kapıyı kaç dakikada bitirdiğimizi sayıyordu. Sunucuda en hızlı bitiren kişi bu başlığı alıyordu. Tekrar geleceğini sanmıyorum. Aynı gümüş, bronz renkte olan başlıklar gibi...

15. 21.10.2019 - 01:06[​IMG]
    21.10.2019 - 03:12[​IMG]

Hiç pro lazeri olmayan gemide yaptım. Kapının büyük kısmında x2, x3 sıktım. 2 saat 6 dakika.

.Paradoks. bunu beğendi.
  16. ema etki ediyomu yani bozuyomu yavaşlamayı

17. arkadaşlar etkinlikle beraber yine her yer bot olmuş.
    cubikon görevim var, ne zaman harıtaya gitsem botlar cubi dönüyor. bir türlü görevi yapamıyorum.
    bu sabah gene cubiye gitim botlara sıka sıka artık eksi şeref almaya başladım ve oyundan çıkış aldım.
    şöyle etrafa bakıyorum artık herkes serbestçe gemisini bota atıyor. ezik gemiler bile yaratık botu kulanıyorlar. ama ne adminler nede almanya ekıpleri bir şey yapmıyorlar bu botlara.

lakin oyun savaşma oyunu olduğu halde milet bir birini 10. 20. kez kesti diye, adminler hiç acımadan puşing cezası verıyorlar.
    takıp etığım kadarıyla sıralama 2 incisi bile puşıng den banlanmış.
    eminim bir gün gelecek ve bu puşıng cezasının ne kadar acımasız ve gereksız olduğunu bütün darkorbit yetkilileri anlayacaklardır.
    artık adminler bota atamadıkları banlamayı puşıng diyerekten miletin hakına giriyorlar.
    insanlar tp şp güçlendiricisini parayla alıp sıralama kasmaya uğraşırken, birileri kendi gemilerini pete patlatarak yada ezık gemi ile sıktırıp kesıyorlar, sonra şikayet edıp. admınlerde sanki vicdan yokmuşçasına banı atıyorlar,
    ve gerekçe de kuralar böyle diyip kestiriyorlar.
    cidden bu oyunda yapılan o kadar haksızlığın üstüne birde yetkililerin haksızlığı da tam darkorbite yakışır olmuş.

Armitage bunu beğendi.
  18. Mehmet_Can

Mehmet_Can User

Birleştir kısmından şeker ile alına bilen her şeyi bir er defa aldım zaten ben fazladan şekerleri soruyorum..

19. ŞahFD

ŞahFD User

1-Adamın peti 17 level seviye(4) protokolü kullanmak için seviye şartı 18 ama 17 seviye pete sahip adam seviye 4 protokolü kullanıyor,
    2-Bu adam aynı zamanda 12 tane radar x protokolü kullanıyor,benim anlamadığım bu etkinliği zaten saymıyorum daha beşinci gününde falan, ama geçmiş etkinlikte üst üste hep radar protokolü mü çıkardı? Bu adamlar 12 tane radar x' i uzaylı x'i geçmişte nasil aldı tamamladılar?

3-2bl haritasında, mindefirenin yanına gittim, bir tane pet süreklü sıkıyor, sağa sola baktım adam yok, zaten bu canavar kamu bozuyor, Allah Allah nerede bu adam diye ararkan taaaa en tepede kamulu bir şekilde bekliyor, bu kadar uzaklıktan bu pet nasıl mindefireye saldırıyor, niye attende değil başkasına değilde sadece midefireye sıkıyor, aynısını bende denedim, pet yanımdan ayrılmıyor :D Eğitim falan vermek mi gerekiyor??

4-Aynısını invokeyede yapıyorlar, ama ben yapınca olmuyor :D

5-Adam full havoç, full herküles, ama tek bir yüzüğü bile yok, sadece rütbesi gözüküyor,, bu adam tek bir kapı bile yapmadan nasıl full havoç full herkül olmuş olabilir? Hayir kapı yapmaması imkansız. acemi yüzbaşı birde(server global avrupa 1 2 milyon rp ister acemi yüzbaşi için bile)

Yani burada bu rp'yi belirtmemin sebebi acemi yüzbaşıya gelmesi için bile en az 1 sene oynamış olması lazım ve 1 sene boyunca tek bir kapı bile yapmadan full havoç herkül fullemesi anlamıyorum abi :)

En önemlisi

Bu oyunu 2006 yılından beri oynuyorum(Belirli aralıklarla) 2015-2016 son aktif olduğum zamanlardı 2016'da lf4leri fullemiştim ondan sonrada işte 3 sene boyunca girmedim(3 ay önceye kadar)

Oynadığım süre boyunca klan faktöründeki 'NAP' olayı tüm oynadiğim serverler tüm oynadığım şirketler boyunca hiçbir anlam ifade etmiyordu, yani sari olan birisine herkes saldırıyordu, sarilik hiçbir şey ifade etmiyordu klanlarda, hatta bu nap olayı bir ara sadece 5-3 için kullanılıyordu only nap clan falan adında klanlar bile vardı, yani adim gibi biliyorum kaçtane napli insanların üstüme kamu bozduğunu savaştığımızı düşman odluğumuzu, öylesine süs gibi birşeydi herzaman bu 'NAP' olayı(eskiden oynayanlar bilir)

Ama şimdi gözlemliyorum Birbiriyle nap olan klanlar hiçbir şekilde saldırmıyorlar birbirlerine,

Hayır saldırsınlarda demiyorum sadece olayın özünü merak ediyorum :D

Hatta ben o kadar konudan muafim'ki ilk 10'dan bir klana girdim, tüm sarılara saldırıyordum doğal olarak bilmiyordum, sonra bir baktım beni şikayet etmiş klandan attırmışlar, ben bilmiyorum'ki benim bildiğim 'NAP'İN Hİç bir işe yaramamasıydı, Şimdi benim oynadığım server olarak konuşuyorum hiçkimse sarı nap gördüğü düşman şirket üyesine sıkmıyor

Acaba oyunda böyle bilgi, duyuru falan mı paylaşıldı :D Sarılara sıkmayacaksınız, diye çünkü bu derecede kordenize edilmesi imkansız Bu nap olayını hala çözmüş değilim, sanırım bilmediğim bir şeyler olmuş belli :)

çünkü 2017-2018 senelerinde oyunda olmadım hiç.

20. etkinliklerde 1.2.3 sıralma olanlara bol bol verdiler.4-10 arasına verdilermi unuttum.misal korsan etkinliği.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.