Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski

Eski User

Üzgünüm ama yaramayacak. Rehberde etkinlik bittikten 24 saat sonra kaldırılacağı yazıyor.

2. Eski

Eski User

Bu konuda katılıyorum chat çok başıboş.

zalim bunu beğendi.
  3. ŞahFD

ŞahFD User

Çok sağol dostum bunları cevaplaman bile yeter :)

Bende diyorum adamın peti 17 seviye nasıl 18 seviye gerektiren protokolleri kullanıyor diye + bu kadar modülleri nereden buldular falan neyseki cevaplarını vermişsin..
    Cevapların için teşekkürler, açıkçası dumura uğradim, sadece hades yaparak tümgeneral olmuş :D
    Dediğim gibi adamın rütbesinde hiçbir yüzük olmamasına rağmen havoc ve herkülleri fulll görünce şaşırdım sadece,

Şu invoke ve midefire olayına ise hala cevap bulamadım :)

4. Nofear34

Nofear34 User

Bilenler olarak mindfire konusunun yayılmasına karşıyız :D Yaratık tek kesince çok faydalı olmadığı için çok işinize yaramaz

5. şöyle diyim bi düzelme olmadı çogu şeyi denedim normal oyun ekranında herhangi bi yere tıkladıgımda 3-4 saniye sonra hareket ediyor ekranda mouse tıklam imleci oluyor bişeye tıklayamıyorum belli bi süre sonra komuta geçiyor tabi geçene kadar kapıda kapılarda patlamış oluyorum sorun bu şuan modum teşekkür ederim iliginiz için ayrıca

6. ŞahFD

ŞahFD User

Siz söylemeseniz elbet birisi gelip söyleyecektir, fazla kasmayın :)

Ayrıca oyun paylaşmakla güzeldir, bencillikle hiçbir yere gelinmez,

Mindefireyi keseceğimden değil merak ettiğimden sordum, saatlerce mindefireyi invokeyi bekleyeceğime gider 2 katı 3 katı kasarım, ;)

edit:isterse 10 milyon uri versin 100 milyar kredi versin yine öyle kamuyla saatlerce başından beklemem ben hızlı ve aktif oynayanlardanım, yani herkesin oyunculuk tarzina saygım vardır, ama benim kesinlikle değil. sadece merak ettiğim için sordum, ki daha öncede merak ettiğim pek çok şeyi sormuştum ve cevaplamışlardı modlar, ama bakalım sizin gibi bir sir olarak saklayacaklar mı yoksa paylaşacaklar mı merak ettim :)

7. yok okadar da değil be 10 milyon uri versin bırak saati sabah kadar beklerim :D :D.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  8. Cevap verecek bir yetkili var mı ?

9. Bana kalırsa henüz kendilerinin de bilgisinin olmadığı yeni bir etkinlik bu. Yakında detaylar gelir ve paylaşılır diye umuyorum. Hepimiz meraktayız. Duruma göre anahtarları zeus yerine o güne saklayabilirim.

10. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

:D mantıklı düşünürseniz yeni lf4 gelme şansı yok eski lf4 lerin dahğıtılacağı bir gün olması %100.

11. -Star-

-Star- User

Hangi sunucuda oynuyorsun dostum.TR-3'te sıkıntı yok şuan.

12. _01_

_01_ User

tr4-6 da da 2 gündür sıkıntı yok

13. 24seba24

24seba24 User

uri yi en mantıklı kullanma biçimi nedir acaba ardım eder misiniz ? zor kasılıyor zaten bir de boşa gitmesini istemiyorum

14. Bilgisi yoksa bile şuraya bilgim yok ama sorumuzu ilettik deseler bekleyeceğiz :D

Ben de öyle tahmin ediyorum. Ama yeni gelecek etkinlik çok fazla olumsuz geri dönüş aldığı için farklı birşey çıkartabilirler diye düşünüyorum.

15. -Star-

-Star- User

Oyuna yeni başladığını düşünerek işine yarayabilecek en iyi tüyoyu veriyorum,açık artırmadan alabileceğin şeylere sakın uridium verme.Hele ki LF-3'lere hiç uridium verme,SLL-02 işini görecektir.Açık artırmayı finanse edebilmek içince skylabını geliştir ve Promerium sevkiyat edip sat.Onun dışında çoğunluk biriktirmeni önerir diye düşünüyorum.

Tahmini 4-5 iris,15 bo2 bir gemiye kadar skylabın seni sırtlamasını beklemeli sonrasında biriktirdiğin uridiumla zeta yapmanı tavsiye ederim.İlk başta zaman olarak zorlanırsın ama ödülleri tatmin eder.İrislerini,LF-4'lerini,Havoclarını zetadan sağlayacaksın.Sonrasında ver elini kappa kapısı.

Dediklerim aklına yatmayabilir,başka arkadaşlar da eminim ki tavsiye de bulunurlar,onları da dinleyip kendine yol haritası çıkarırsın dostum.Ek olarak TR-3 sunucusunda oynuyorsan bana sohbetten ulaşabilirsin,credits için yardımcı olabilirim.Nickim [-»Tɪɢᴇʀ«-] , özel mesaj atarsan daha kolay farkederim.Ulaşamıyorsan arkadaş ekleyip posta yolla oyun içerisinden de ulaşabilirsin.

Bol şans :)

Son düzenlenen: 22 Ekim 2019
  16. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

İmkansız :D

17. NPC ile ilgili yönlendirebileceğiniz bilgi alabileceğimiz bir sayfa var mı ?

18. Sizce almalımıyım arkadaşlar. Dükkana sık gelen birşey değik. Ancak burgu ile daha fazla hasar gücü kazanırken bu uçuş düzenini almayada gerek varmı bilemedim

19. merhabalar %50 tp ne zaman gelir

20. -Star-

-Star- User

Genelde Cubikon keserken son anda yarasaya geçip daha fazla tp almak için kullanılıyordu,kıdemli satışa çıkınca pabucu dama atıldı yarasanın.Almaya gerek yok o yüzden ama koleksiyon yapıyorum dersen neden olmasın :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.