Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yapmak isteniz bile yapamacaksınız zaten. Mindfire yaratıkları büyük klanların tekelinde. Sadece onlar kesebilirmiş gibi takılıyorlar. Başkası gelince kendi şirketi de olsa acımıyor kesiyorlar ya da klandaki düşman gemileri önce sıkıyor sonra hepsi yardım ediyor ve gümlüyorsunuz.

2. -Star- nickli kullanıcının dediği gibi son anda geçip kullanmak için işinize yarar sadece. Leveliniz düşükse mesela 18 falan iseniz alınabilir. 19 leveldan sonra görevler hatrı sayılır tpler veriyor. 57m tecrübe puanını goliath veteran + yarasa + destek ile katlayabilirsiniz.

3. -Star-

-Star- User

"Yarasa uçuş düzeniyle diroit idare birimini güçlendirir.

NPC'lere verilen hasarı % 8 artırır ve öldürülen NPC'lerden % 8 daha fazla tecrübe puanı verir. Ancak hızın % 15 düşürülür."

Maalesef görev ödüllerini etkilemiyor kankam,keşke etkilese :)

4. Peacemaker vanquisher olmasına rağmen bunların olmaması garip. Sahi neden yok ?

5. O zaman hiçbir mantıklı yanı yok :) Cubi keserken son saniye kıdemliye geçmek varken yarasaya geçmek pek mantıklı değil.

6. -Star-

-Star- User

Aynen dediğin gibi.Hem kıdemli görev ödüllerini de etkiliyor,daha kullanışlı.

7. Ayın 27'sinde geleceği gözüküyor. Peki nedir bu yeni lf4 günü ?

Son düzenlenen: 22 Ekim 2019
  8. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

aynen TR3 de öyle birşey duymadım chatte.

9. Nofear34

Nofear34 User

Olay oyun ile değil bilgisayarınız ile alakalı.

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Tyrannos tasarımları bildiğimiz üzre garip yeteneklere sahipler ve kara ışık etkinliğinde verildi ama elde etmenin her hangi bir yolu yok ve bende ise sadece sayborg ve centurionu var hatırladığım kadarıyla etkinlik sırasında sadece sayborg tyrannos payment olarak markete gelmişti aksi takdirde ben o tasarımı hayatta kaçırmazdım diye düşünüyorum :)

Bir kaç gün önce -»MİЯΛCŁΞ§«-HvN kardeşimizin videosuna denk geldim ve tasarım gerçekten çok güzel ve hoş gözüküyor :)

Soruma gelecek olursak bu tyrannos tasarımları ( Mimesis , Hecate , Hammerclaw , Cyborg ) tıpkı centurion tyrannos gibi payment markete gelir mi ?

Yetkili arkadaşlardan ricam eğer oyun yönetimine iletme şansımız varsa ilete bilir mi :D

11. bu 4-x lerde çıkan deadly battery artık çıkmıyormu güncelleme ile deiştirildimi ayarlardan bildirimleride açtım fakat 3 4 satt boyunca hiç çıkmadı tr2-3 te bir sorunmu var yoksa yenilikmi ?

12. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Çeviri hatası olarak rapor edildi. Bildiriminiz için teşekkürler.

İyi forumlar.

«®βŁДÐΞ•53» ve .Paradoks. bunu beğendi.
  13. kerimerim

kerimerim User

Tamam da sen pc den kalkınca gemiyi nereye bırakırsın? Portala yada hangara dimi orada durunca kim gelip senin petine sıkabilir?

14. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhabalar,

Cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler. -Star- arkadaşımın dediği gibi "Yarasa uçuş düzeniyle diroit idare birimini güçlendirir.

NPC'lere verilen hasarı % 8 artırır ve öldürülen NPC'lerden % 8 daha fazla tecrübe puanı verir. Ancak hızın % 15 düşürülür."
    Dildediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

15. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba ►PяéNs●Øf●pΣяSiΛ◄,

%50 TP günü genellikle her Cumartesi gelmektedir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ekim 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  16. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhabalar,

Yeni LF4-Günü belirli günlerde Ganımet kutularından çıkma oranı yüksektir. Bu belirli günlere verilen ad "Yeni LF4-Günü " veya "LF-4 Günü"dir. Bu iki isimlendirme arasında bir fark bulunmuyor.Ganımet kutuları hakkında detaylı bilgiyi Buradan edinebilirsiniz. Ek olarak sevgili «®βŁДÐΞ•53» ve ***MERT45***2 konu başlığınız ve mesajınız aynı olduğundan ötürü konular birleştirilmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2019
    «®βŁДÐΞ•53» ve .Paradoks. bunu beğendi.
  17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki forum takımı olarak kesin sorunun neden kaynaklandığını bilemiyoruz. Mobil ödeme ile e-pin satın alarak ilgili e-pin kodunu satın alımlarda kullanabilirsiniz. E-pin hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

18. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Bu konu hakkında yakın zamanda bilgilendirilme yapıldı. Aynı konuda farklı başlıklar açılmaması adına konunuzu önceden açılmış konu ile birleştiriyorum .

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2019
  19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cevap veren @Fight•For•Justies üyemizinde belirttiği gibi İndirim Avantaj paketine sahibseniz zaten direkt olarak indirimli fiyat size sunulur.

İyi forumlar.

20. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Battleray'ler hakkındaki bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Belirtildiğinin aksi bir durumla karşılaşırsanız support ile iletişime geçmenizi rica edeceğim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.