Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhabaşar,

Droidleriniz ful ise Alfa, Beta Gamma kapılarını dönebilirsiniz.
    Uridium çok azalmamış olacak, Tp,Şp ve en önemlisi Cephane kasmış olursunuz.

Halen eksıklerım mevcut diyorsanız geminizi bıraz tanıtırsanız daha ıyı yardımcı olabilirim.
    Örneğin ben sıralama kasıyorum Hafta sonu deli gibi Hades kapısı yapıyorum.
    veya Ben prometheus lazeri için alt yapı hazırlamak için kapılarda Zeta kapısını ganımet anahtarından dolayı tercih ediyorum gibi .

İyi forumlar.

2. 24seba24

24seba24 User

gemi goli 3 iris full lf 3 1 lf 4 var bo2 felan var işte

3. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Tyrannos tasarımı bir çok kişinin tekrar gelmesi için sabırsızlıkla beklediği bir tasarım :). Ancak şu an için elimizde geleceğine dair bir bilgi yok. Geleceği zaman duyurusunu mutlaka yapacağız, forumu takipte kalın.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

NPC'nin gücü bulunduğu haritaya göre değiştiğinden kesin olarak DP ve kalkan puanları hakkında bir bilgi bulunmuyor. Yine de NPC'lerin ödülleri hakkında buradaki rehber konusun incleeyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Oyunun tasarımcıları bu şekilde uygun gördüğünden dolayı birleştir kısmında şu an için yok :)
    Eğer eklenmesini istiyorsanız Güncelleme ve Fikir Havuzu kısmına kurallarına uygun bir şekilde yeni bir konu başlatabilirsiniz. Eklemek istediğiniz bir şey yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

«®βŁДÐΞ•53» ve .Paradoks. bunu beğendi.
  6. oben

oben User

(shock)senin pc de benimki gibi miadını doldurmuş camdan aşa atıp yenisini almak lazım oysa 10 sene bile olmadı toplatalı yıllar ne çabuk geçiyor..(shock)

7. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Bu konu hakkında Güncelleme ve Fikir havuzuna açılmış olan konuyu desteklemek isteyebileceğinizi düşündüm. Konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahsi geçen durumlarda o an için görevli CM'nin olmaması durumunda sizlerden ricamız bu kişilerin cezalarını çekmesi için rapor sistemini kullanmanızdır. Oyuncular tarafından yapılan tüm raporlar chat adminleri tarafından incelenmekte ve gerekli durumlarda işlem yapılmaktadır. O an için görevli CA bulunmuyorsa bile, mümkün olan en kısa sürede yapılan raporlar incelenecektir.

Sizlerinde bildiği gibi chat, forum, support takımındaki kişiler gönüllü olarak çalışmakta ve hiç birimiz Cylon değiliz :D Hepimiz insanız ve 7/24 çalışamayız. Gece saatlerinde bu nedenle görevli birinin olmaması durumu bence gayet anlaşılabilir.

Gece saatlerinde chat moderatörü olarak görev yapmak isteyen kişiler zaten şu anda aranmaktadır. Buradan ilgili başvuru duyurusuna ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. tikiçocuq

tikiçocuq User

Güncel içerik listesi var mı ?

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Küçük bir ekleme daha yapayım Karaışık etkinliği sırasında Tyrannos Mimesis, Tyrannos Hecate, Tyrannos Hammerclaw ve Tyrannos Cyborg tasarımlarının her biri satışa sunulmuştu.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tartışma ortamı yaratan mesajlarınız nedeni ile konuya cevap vermeniz yasaklanmıştır.

Daha sonraki süreçte durumu tekrar etmeniz durumunda ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yukardaki bağlantıda bulunan mesajdaki içerik hala günceldir. En güncel içerik her daim konudaki en son mesajdaki içeriktir.
    İyi forumlar.

13. O zaman yanlış hatırlıyorum demektir neyse sağlık olsun belki payment olarak gelir yada başka bir etkinlik ile gelirse büyük ihtimal alırım :) hala nasıl atladığıma inanamıyorum :confused.:

-=ODIN=- ve .Paradoks. bunu beğendi.
  14. bu olay benim de başıma geldi dikatlı olmasaydım şımdı bende banlanmıştım, ama hemen fark etim ve oyundan çıkış aldım.

şöyle ki harıta da burgu da kasılıyorsun yaratık vs kesıyorsun. düşman gemi kamufle gelıyor yanına birde ezik bir çar getiriyorlar 8 iris falan, ilk o ezik gemi sıkıyor sana sonra bunlar kamufle açıp güve de ıkı sanıey de kesıyorlar seni. farklı farklı harıtalar da sürekli seni takıp edıp bunu tekrarlıyorlar. ve sonra da sporta şikayet edıp gemini banlatıyorlar, tabi o ezık gemı de banlanıyor ama olan sana oluyor.

bir de bl harıtasında invoke mındfıre keserken peti kombo koruma moduna alıyorsun, görmüşsündür petle invoke mınfıre kesıyorsun. uyanıklar gene aynı şekılde ezık gemı getırıp kendılerını pete kestırıyorlar, bunu çok dikatlı olmadığın zaman gene puşıngten gidiyorsun.

şunu da söyliyeyım bunlar bilinenler, birde şuan bilinmeyenler burda açıklamıcam. çünkü herkes öğrendimiydi. inan ki oyunda mılet artık bır bırını kesmeyı bırakıp bır bırını puşıng yaparlar. yani anlayacagın daha neleri var da kalsın şımdı burda açıklamayayım. admınler de biliyorlar zaten.
    ama hala tuturmuşlar kuralar böyledir uygulamak zorundayız falan, oysa oyuncuların hakı çok gasp edıldı bu puşıngten ve hala da edılıyor.

bir de citadel atşi çek yeteneğini de duymuşsundur heralde, adamlar ne gemiler banlatırdılar o citadelle. klan savaşı yapıyorsun, kamufleli cıtadel getiriyorlar, ne yazık ki kamufle gemileri göremıyoruz. ancak harici programlarla görenler var tabi o ayrı bir konu zaten.
    savaşın ortasında bir anda citadel ateşi çek gelıyor ve citadel patlıyor, savaşamıyorsun savaşsan, citadel ateşi çek yapıyorlar, anlayacagın ya sen oyuınu bilmiyorsun, hiç savaşmadın, yada sırf yazmak için yazıyorsun.

farkındaysan botlar yüzünden görev yapamadıgımı belirtmişim, öyle imalı imalı yazmanın anlamı yok. haksız yere atılan puşınglerin yerine. botlara atılsın bu cezalar diyoruz. ama botlar günden güne artarken, ve artık oyun oynanmayacak duruma geldik, ne görev yapabılıyoruz nede gemi kesebılıyoruz, her türlü sıkıntı yaşıyoruz,

botlara atılması gereken banlar. ne yazıkki gemi kesmelerine atılıyor, kendi şirketinden adamlar sıkıyor sana ve klanda bıle değılsın, adamlar eksi yııyor zanedıyorsun ama oysa kı ilk sıkan gemı eksı yıyor, oda yem olarak atılan gemıdır zaten.

kısacası burda cilt cilt kitap halinde açıklama bile yapsam herkes anlamak istediği gibi anlıyor. ona göre lafı çekıyor bir yerlere.
    vicdanı olan insan düşüncesine de yansıtır bunu diyorum. ve ne anlatmak istedigimizi gayet açık dile getirdiğimi düşünüyorum,
    ve bir gün adalet herkese lazım olacaktır. umuyorum ki sizilerin başına gelmez bu haksızlıklar.

iyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2019
    «®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  15. ŞahFD

ŞahFD User

Çok sağol, ama malesef kesemem hem 24 seviye değilim, hemde daha fullemem gereken çok prometheus lazer var :=)

O yüzden şimdilik bana göre değğil, mindefire,

Sadece merak ettiğim için sormuştum, ama bunu bir sir olarak saklamayıp benimle paylaştığın için çok sağol,

Senin dışında herkes saklamayı ve söylememeyi seçmiş garip :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ekim 2019
    SlimsKarelia ve rustemakgul bunu beğendi.
  16. hiç sorma ya ben de zamanında çok sordum insanlara. hiç kimse yardımcı olmadı bana. tabi çok uğraştım öğrenene kadar, en son petimde koruma modulu takılydı ve kendim keşfetim nasıl yapıldığını.
    olsun ama bunlar da bizim için birer hayat tecrübesidir. onlar neyse tam tersi olma tecrübesi :)

SlimsKarelia ve ŞahFD bunu beğendi.
  17. ozikoc

ozikoc User

4. seviye protokollerin hepsinin özelliklerini yazabilir misiniz ? Yani 3 e göre farkını

fbhalodayi bunu beğendi.
  18. kerimerim

kerimerim User

Sen neye sıkıyosan petin de ona sıkar bişeye tıklamadığında nötr konuma geçer ve dediğiniz gibi gelen düşman veya npc saldırırsa karşılık verir, bizzat denedim. Yani kasılırken gemi ile pet bir npc ye sıkarken, biri geldi petime sıktı petim onu patlattı demek saçmalıktan ibaret.

Çok sıkıntıysa eğer kapatırsın peti bişey kabetmezsin biraz geç kesersin ama böyle entrikalar yaşamadan kasılırsın.

Yem gemisine gelirsek, bu konuda katılıyorum geçenlerde pvp de rastgeldim sıralama klanı istasyon kurarken bir citadel sürekli portalda doğup kendini patlattırmaya çalışıyordu. Ben de arada kestim ve duyamayacak kadar zayıf düştü uyarısını alınca kesmeyi bıraktım yoluma gittim.

19. kerimerim

kerimerim User

En çok vuran ilk 5 değil de şansa göre düşüyor kutu. Kutu içeriği de verdiğin hasara göre artıp azalabiliyor.

20. ben tr3 oyuncusuyum ve yaklasik 3 gün boss curcubitör kastım hee modülden 2 3 tane aldım tasarımıda aldım ancak elimde 2 milyon 300 bin küsür şeker arttı ama artan şeker hakkında bir açıklama göremedim bu şekerler ile ilgili başka bir şey gelicekmi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.