Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba
    SR-5 roket ateşlendikten sonraki 3 saniye boyunca %25 oranında yavaşlarsınız. Cephane, düşman kalkanına 80.000 temel hasar verir ve düşman kalkanına verilen hasarın %50'sini emer. Bu cephane hem oyunculara hem de NPC'lere karşı etkilidir. Oyun içi ekranda çeviri hatası mevcut ve çeviri hatası rapor edildi. Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler .

İyi Forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  2. Oyun içinde chat'e /report yazarak report sistemine ulaşabilirsin.

3. TR3.

TR3. User

BO3 Kalkan çıktı mı ki geliştirmesi gelecek

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Takım aradaşımın cevabına ek olarak tüm Uridium ile geliştirmenin son 3 seviyesi İ-Oil isteyecektir. Güncellmenin muhtemelen gelecek hafta oyuna eklenmesi beklenmektedir.

Kuiper Kapısı bu hafta Goliath Sürpriz Paketi vermekte ki, siz bu kapıdan sizde mevcut olan bir gemiyi kazanmışsınız. Bu nedenle ekstra 10k Uridium kazanmışsınız.

Yeni güncelleme ile birlikte oyuna eklenecektir SG3N-B03 Kalkan. İlgili rehbere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

1. Evet bazı lazerlerin hasarları değişicek, yeni güncelleme ile birlikte. Buradaki rehberden ilgili değişikliklerin ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Şu an için Prometheus lazerinin hasarının değişeceği konusunda bir bilgi bulunmuyor.
    2. Prometheus lazerlerinin hasar gücü 210'dur. Yeni güncelleme ile birlikte 16 seviye ulaştığında hasar gücü %7.5 artacaktır.
    3. Bu lazeri 2 yöntemle elde edebilirsiniz. Birleştirdeki tariften lazeri üreterek ve Sınırlar Dahilinde isimli görev serisinin ilk 10 görevini bitirerek toplamda 10 adet lazeri görev ödülü olarak kazanabilirsiniz.
    4. Tarif için gerekli öğelerin satışa sunulduğu bir paket satışta mevcut. Lakin sadece 1 kez satın alınabilinir. Bu pakete oyun ana sayfasında Dükkan-> Ekstralar ile ulaşabilirsiniz.
    5. Sorunuzu anlayamadım.

İyi forumlar.

6. ateistkeci

ateistkeci User

Anladım, teşekkür ederim.

Konuyu kilitleyebiliriz :)

7. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

8. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Hangi paket ismi ne ?

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Paket ismi "Mindfire Ganimeti"'dir.
    Screenshot_1.jpg

Iyi forumlar.

10. umut322

umut322 User

adminim bu pakette rinusk yok sadece beyin ve takipçi var ikiside prometheus için istenmiyor düzeltme yapayım dedim yukardaki mesaj için

.Paradoks. bunu beğendi.
  11. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Bu paketle prometheus sahip olunmuyor sizde pek bilginiz yok sanırım.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Öğrenmek ayıp değildir, öğrenmemek ayıptır.

Geri bildiriminiz için teşekkürler.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 27 Ekim 2019
  13. yasin9396

yasin9396 User

Gemini altındaki kırmızı beyaz çizgiler ve yanında yazan rakam ne işe yarıyor acaba ?

14. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Böyle birşeye daha önce rastlamadım, bununla alakalı bir ekran fotosu paylaşırmısınız.

İyi forumlar.

15. FANTOMARI

FANTOMARI User

can barının altındaki beyaz cizgileri kas tediyorsanız onlar irislerinizi temsil ediyor. Ayarlardan irislerinizi kapatıgınız zaman cizgi olarak gözüküyor yanındaki rakamda seviyelerini. Eger diroitlere istatisksel bir diroit tasarımı koyarsanız kırmızı mavi yeşil turuncu olabiliyor.

.Paradoks. bunu beğendi.
  16. gemi caninin altindaki I A Z harfleri iris apis ve zeus diroitlerini gosterir, kirmizi mavi gibi renkler de diroit tasarimlarini gosteriyor, beyazsa tasarim yoktur kirmiziysa o diroite havoc takilmistir.

17. Sayın admınler alişverişde teklif atacakken profıle tıkladım 4 ayda 1900 saat oynama 4 ay 2880 saat edıyor. sorunu çözerseniz adamlara sonra yok program kullanıyorsun yazıyorlar. 4 ayda 3 ay oyun oynamış yemek ıçme yatma uyuma patron pc den sorun duzeltın darkorbıt adamın canını sıkmasınlar.:D :D

Kardeş oyundan kaynaklıdır darkorbıt resmı kaldırır. Milleti işfalama :D :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2019
  18. Ben bir sıkıntı göremiyorum. Lütfen oyunculara haksız ithamda bulunmayın... :(

:D

19. yasin9396

yasin9396 User

anladım cevaplar için teşekkürler konu kapatılabilir.

20. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Arkadaşlar anladığım kadarıyla geminin altındaki çizgileri söylüyor ama siz geminin üstündeki durumdan bahsediyorsunuz yani buda arkadaşımızın sorduğu şeyin rütbe olduğu anlamına geliyor adminleri arkadaş kapatılabilir yazmış bekletirseniz daha iyi olur bence.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.