Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

yok la hiçbirini vermiyorlar acemimisin tahmin et işte genelde aynı oluyor hepsini 130 küsüre satarlar.

2. Phoenix

Phoenix Guest

Tamam siz size gösterilen nezaketi anlamıyorsunuz gördüğüm kadarı ile. o yüzden moderatör uyarısını dikkate almamaktan dolayı işlem yapıyorum.

konu kilit.

3. Hepsini alacak kadar zengin değiliz :D

Bakalım tanesi ne kadar belki alabilirim.

4. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

50 küsür

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Eklemek istediğiniz bir şey yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Henüz fiyatları hakkında net bir bilgi gelmedi ancak bir önceki Yeni Tartarus Tasarımları etkinliğimizde tekli tasarım fiyatları 52.90 olarak sunulmuştu. Bu etkinlikten de beklentimiz benzer bir fiyatın gelmesi ancak tekrarlıyorum net bir bilgimiz yok, beklentimiz bu yönde.
    Eklemek istediğiniz bir şey yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Bir şey daha sormak istiyorum.

Daha önce nimesis ile istasyon kesen arkadaşlar bu tasarımlardan hangisini ve neden almalıyım? Ör.Epion Mimesis al çünkü ist keserken kalkan önemli.

Desteğinizi bekliyorum.

8. selam arkadaşlar ben imha başına itibarı yükseltiyorum sonra kendi kendine düşüyor bu nasıl bişeydir hiçbişey anlamadım nasıl yükseltecem bi bilginiz olan varsa hemen yorumlayınız lütfenn

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İmha başına itibar [Ölen oyuncuların Toplam İtibarı]/[Toplam öldürme sayısı] şeklinde hesaplanmaktadır. İmha ettiğiniz oyuncuların itibar puanlarının ortalamasıdır. Bu nedenle düşük itibar puanlı oyuncuları imha ederseniz bu ortalamanın da azalması doğaldır.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  10. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

11. Verdiğiniz bu komik cevap için çok teşekkür ederim. 15 yıldan fazladır mmorpg oyunlar oynar ve çoğunun forumlarında dolaşmışımdır. Gülümsettiğiniz için ayrıca çok çok teşekkür ederim. Bu bahsettiğiniz şeyden nerede konuşulursa kahkaha konusu olur buna sizi temin ederim. "Merhaba" kelimesinin yasaklandığı bir forum platform daha görmedim duymadım duyabileceğimi zannetmiyorum. Bundan sonra konu açarken "Selamun aleyküm" veya "Gününüz vaktiniz neşeli olsun" diyerek başlamaya gayret edeceğim. Yürütmüş olduğunuz bu politikayı bir daha gözden geçirmeniz dileğimle, Cem Yılmaz'a taş çıkarırsınız :)

βŁЦ£¤МДИ ve _01_ bunu beğendi.
  12. {YOKA}

{YOKA} User

teşekkürler kapatabilirsiniz.

13. {YOKA}

{YOKA} User

nedir fiyatlar oyuna girmedim daha ?

14. hocam teki 59 3ü 149 tl cik:D

15. {YOKA}

{YOKA} User

yine iyimişşş

almanyafa tanesi 20€ yani 120 tl
    3 tanesi 50€ yanii 300 tl

16. Yahu cahil cahil konuşmayın almanyada asgari ücret 2000 € türkiyede 2000 tl almanyada asgari ücretle çalışan birisi aynı paketten 100 tane alabiliyorken türkiyede bu rakam 35 i geçmiyor. Bir şey bilip bilmeden sadece döviz kurları hakkında yorum yapmayın. !

17. {YOKA}

{YOKA} User

banamı öğretiyorsun?

tabiki almanyayangöre daha ucuz
    ben almanyada yaşiyorum ve rahat alıyorum
    ama € bozunca daha pahiliya geliyor

18. legendw.

legendw. User

Daha Mimesim yok, kaldı ki tasarımını alayım :D

19. SET™

SET™ User

Şuan da kullanabileceğim hediye kodlarının tümünü öğrenebilme şansım var mı ?

20. Spinaci

Spinaci User

Botlar Galaksisi'nden selamlar değerli pilotdaşlarım!

Bizde ortam böyle, yapacak bir şey yok. Bir kızıldereli atasözünün de söylediği gibi: "Eğer bulunduğun yeri beğenmiyorsan oradan ayrıl." :D (jargonunu söylemeye gerek yok kihkihkikiki)

Her sıktığınız lazer, düşman gemilerine ateşler salsın.

Son düzenlenen: 23 Ağustos 2019
    Sempatik.57 ve βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.