Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın moderatorum benim yaklaşık 20 adet mesajım destek ve support a herhangi bi dönüş yapılmıyor sorun çözülmüyor 3 senedir aynı sorun bot kullananlar yasaklanılmıyor neden sorularımıza destek alamıyoruz . ?

2. ayni odul slotunda 2 odul var degisimli olarak gorunuyorlar, mausu sag taraftaki odullerin ustune tut hangi gorevlerin hermes verdigi gorulur, hangarinda gorunmuyor diyorsan gereken gorevleri yapmamissindir.

3. Merhaba,
    Sevgili oyuncu bot banları sistemsel olarak atılıyor sistem yakalananları cezalandırıyor. Bununla ilgili ülke takımlarının yetkisi bulunmamaktadır.
    İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2019
  4. konu kapanabilir admin sağolasın

5. bot emek hırsızlığıdır

• Bakın Bizler bu oyunu 2005 yılından bu yana oynuyoruz ve darkorbit gibi bir firmanın tahammül etmesini göz yumuyoruz sizler diyorsunuzki sitemsel olarak yakalanıp ceza alıyor TR1 Serverine bi giriniz haritalari tek tek bi gezin sizden ricam kanıt istiyorsanız gm lerin cm lerinve adminlerin oyuna girip bakması yeterli kanıtlar önünüzde duruyor bizim kanıt sunmamıza gerek yok oyunda adalet nerde şimdi ben kasılamadıkdan sonra oynadığım oyundan zevk almadığım sürece oyun oynama mında bir ğereği yok farkediyorum ki artık darkorbit biz oyuncularına yardım etmeyi maruz görmüş uzun lafın kısası bir oyuncu daha kaybetti bu yapılan normal değil bunu okuyorsanız eğer kendinizi hile kullanmayan adil ve adaletli insanların yerine koyun azda olsa vicdan lütfen ben bırakıyorum artık benım için değil diğer insanların hakkı yenılmesin hileye adaletisizliğe hayır .

6. Beyler istasyon kesiminde hangi tasarım daha avantajlı biri Allah rızası için bir şeyler yazsın :)

7. admin diyorki bunu kullananlar ceza alacak..ve sen bu konuşmanla bot kullandığını kabul ediyorsun.. bu bir kanıttır ve ceza almalısın.

8. mmo luyum kalkıp vru yada eıc e gıttığımde kesılıyorum ne yapmamı beklıyorsun ben asla bot kulllanmam ve kullananlarada lafım çok savunanlarada zaten sen eğerki bot kullanmasan gelipte buraya bunu yazmazdın banlanılsın EMEK HIRSIZI OLMADIM OLMAYACAĞIM

9. Uzun zamandır gördüğüm kadarıyla oyuncunun yapabileceği bir şey yok bu konuda. Video çekip supporta yollasanızda onlarda yetkimiz yok diyorlar. Sistem taramasında yakalanırsa banlanıyor sadece anladığım kadarıyla.

10. Sana da selam olsun Kıdemli savaş pilotu, Yıldızlar seninle olsun. iyi çatışmalar :)

11. Hocam chatten adamlar bt kullandığını ifade etmesine ragmen support hiç bir yaptırım uygulamadı. Anladığım kadarı ile merkez ekip tarafından bt konusunda biraz esneklik var. Bizim adminlerin eli mahkum yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz

12. Bizde de klanın adını direkt o şekilde koymuşlar :D Daha ne diyebilir adamlar.

13. Ben bir türlü anlam veremiyorum admini var moderatörü var cm si var herşeyi var ama bir türlü banlanılmıyor bot kullananlar biz senelerdir msj atıyoruz video atıyoruz yok abi hiç bişey yapılmıyor Haksızlık var Kimse görüp bişey demiyor ayıb ayıb azcık elinizi vicdanınıza koyun bunları okuyup da nasıl bişey yapılmıyr şu oyunu sahibi olsam kendim den utanırım koskoca darkorbit firması nasıl olurda bot kullanımıza izin verir AKIL MANTIK İŞİ DEĞİL

14. Teknik anlamda bir şey yapamıyorlardır belki. Browser tabanlı bir oyun sonuçta. Görüntü işlemeyle otamatik kutu toplayanları ya da yaratık kesenleri engellemek zor.

15. bot kullananlar indirim paketi, katlayıcı ve vip aldıkları için banlanmıyorlar çünkü kimse meyve veren dalı kesmez, adamlar oyuna para veriyor onlarda bot kullanımını gözardı ediyorlar bu yıllardır böyle yapacak bişey yok

16. Yuzde +5 kacinma eklense dahi artık yuzde 100 olmadigi icin eskisi gibi kullanilmiyor heveslenme bence.

17. Hesaplamaya göre %91 oluyor istasyon kesiminde rahat kesilmez mi?

Ayrıca iyi ki belirttiniz @.Paradoks. adminim yoksa yanlış karar verebilirdim.​

.Paradoks. bunu beğendi.
  18. Daha önce denk gelmediğim için soruyorum. Uridium alımındaki kampanyalar gibi premium üyelik alımına da kampanyalar geliyor mu?

19. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Mevcut olan kurallar böyledir ve uyulması gerekmektedir. Yukarıda da konuyla ilgili açıklamamı yapmıştım. :)

Takım arkadaşım PoetShadow'un mesajı üzerine başka bir şey sormamış olmanızdan ve konunun açılış amacından uzaklaşması nedeniyle kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.