Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığının tamamen büyük harfle yazılması yasak olduğundan başlığınız tarafımca düzenlenmiştir. Sorununuza dönecek olursak da aylar öncesinde yaşanmaya başlanan görünmez kullanıcı adı problemi sonrası aşağıdaki güncelleme notu paylaşılmıştı.
    Bu duyuru ardından özel karakter kullanımı sınırlandırılmıştır, ayrıca AvcI13169 arkadaşımızın ifade ettiği üzere pilot adınızı 48 saat sonra değiştirebilirsiniz. :)

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2019
    PoetShadow bunu beğendi.
  2. KEJ_KEJ

KEJ_KEJ User

Ad: KullanıcıAdı
    kardeşim şuanki nickim bu oyunda 1 aydır bu yani alakası yok 48 saatle felan hiçbirşey kabul etmiyor sistem anlamadım

3. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2019
    Aery bunu beğendi.
  4. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Manitu moderatörümün belirttiği konuda bahsi geçen özel karakterleri kullanmadığınızdan emin misiniz?

İyi forumlar.

5. Evet onu kullanmazsanız %115 olur destekler ama argeyi, gemiyi ve kıdemliyi katmayı unutmayın.

6. KEJ_KEJ

KEJ_KEJ User

ツ★Kullanıcı...Adı★ツ
    hocam nickteki özel karakter ne ben anlamadım siz düzenleyin nicki atın ben öle yapim ?

7. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Kullanıcı adınızı oluştururken kullanmış olduğunuz "★" (Yıldız) sembolü ve "ツ" ifadesi özel karakter olarak geçebilir. Bu sembol ve ifadeleri kullanmadan Kullanıcı Adı oluşturursanız sorununuz düzelecektir.

İyi forumlar.

Aery, PoetShadow ve Minerva bunu beğendi.
  8. KEJ_KEJ

KEJ_KEJ User

hocam zaten o sembolleri sıralamadaki oyunculardan aldım onlar nasıl kulanıyor şekilli nickleri ?

9. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Burada ki duyuruda da belirtildiği gibi bu özel sembollerin kullanımı 7 Mart 2019'da yapılan değişiklik ile engellenmiştir. Bu güncelleme tarihinden önce yapılan pilot adları bu güncellemeden etkilenmemektedir. Belirttiğiniz oyuncular da güncelleme yapılmadan önce pilot adlarını değiştirmiş olması muhtemeldir.

İyi forumlar.

Aery ve .Paradoks. bunu beğendi.
  10. Ekran görüntüsü alıp konuya eklersen daha iyi yardım alabilirsin. Skylab'ın genel durumunu görmek daha iyi olacaktır. Tahminen geliştirme yaparken seviye dengesizliği yapmış olabilirsin. Ekran görüntüsü alıp konuya eklemeyi bilmiyorsan görevliler sss konusunu atabilir.

Minerva bunu beğendi.
  11. Yapılan güncelleme ile bazıları kabul ediliyor olabilir ama ekstra bazı özel karakterler kullanılamıyor. Oyunda veya sıralamada vs. gördüklerin değiştirmemiştir. Değiştirmediği için o karakterleri hala kullanabiliyorlar. Eğer değiştirip daha sonra kullanılamayacak özel karakter koymaya çalışırsa koyamaz. Yanılmıyorsam _ - + * gibi bazı standart yani basit simgeler/karakterler destekleniyor.

12. Tyrannos Centurion tasarımını nasıl alabiliriz

13. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

-•SoloTURK•- üyemizin belirtmiş olduğu gibi, sorununuz hala çözülmemişse daha iyi anlamamız açısından konunuza ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?

Konuya/Cevaplara ekran görüntüsü nasıl ekleneceğini bilmiyorsanız buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  14. Paratoner

Paratoner User

Seprom rafinerisine tıklayın. Sol altta buton işareti var. O kırmızı ise tıklayın, yeşil olduğunda üretime başlar.

15. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Daha önce buna benzer başka bir konuya cevap veren takım arkadaşım .Paradoks.'un cevabında da olduğu gibi, Tyrannos tasarımı sadece belirli bir etkinlik ilerlemesinde hediye olarak verilmekteydi. Şuan için ise tasarımı elde etmek için her hangi bir yöntem bulunmamaktadır. Ancak ileride başka yöntemler ile tasarımın tekrar elde edileceğini düşünmekteyim.

Bu konu hakkında başka sorunuz kalmadıysa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

TP hesblaması ile ilgili detaylarıda sizinle paylaşmak isterim :)

Iyi forumlar.

Son düzenlenen: 30 Ağustos 2019
  17. teşekkür ederim cevaplarınız için konuyu kapatabilirsiniz iyi görevler dilerim modum

18. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

19. dıbla

dıbla User

sayın adminler promerium gorevi aldım 3000 tane hangi haritadan toplayabirim bulamadım ardımcı olursaız

20. BALYUMRUK

BALYUMRUK User

haritadan toplayamazsın kestiğin npc lerden düşen çöpleri toplamalısın veya düşman kesebilirsin eğer promeriumları varsa onlardanda kargo kutusu olarak düşüyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.