Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu kayıtın kesin olarak hangi koşullarda seyrinize yazdığı bilgisi ile birlikte lütfen durumu support ekibine iletiniz.

İyi forumlar.

hayaligenc bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu şikayetinizi rapor edeceğiz.

Konu raporlamalara eklenmek üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

3. merhabalar herkese, obsidyen kutularina guncelleme gelecek mi en son 11 mayista guncellenmis. sayin modlar rica etsem iletebilir misiniz guncelleseler kutularin icerigini

4. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Obsidyen Ganimet Kutuları için güncellemeler net tarih ile olmamakla birlikte yapıldığı an buradan duyurulmaktadır. Önceki duyuruları incelerseniz, farklı zaman aralıklarında güncellendiği görebilirsiniz. Bir daha ki güncellemenin ne zaman geleceğini bekleyerek öğrenebiliriz.

İyi forumlar.

YENİDENPASA bunu beğendi.
  5. Şu konuları açmaktan bıktım gerçekten

Tdk'ya gore kuyruk acısı deyiminin anlamı daha önce yaşanılan kötü bir olaya karşı duyulan kin ve intikam duygusu iken bizim chat moderatorlerine gore ana avrat kufur demek heralde 1 gun ban aldıgıma göre...

uygunsuz dil kullanımı artemis adminin belirttiği uzere (uygunsuz dil kullandığımı sanmıyorum) 1 saat ban almam gerekirken, 1 gun yedim hayırlı olsun :)

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bildiğiniz üzere biz forum moderatörlerinin chat banı ile ilgili size yardımcı olamıyoruz.Lütfen bu sorununuzu supporta iletiniz.
    Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

7. arkadaşlar pc me virüs bulaştı ve baktığımda çarım çalınmış gmail patlatılarak bu konuda bir bilgisi olan varsa yardım edebilirmi

8. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Oyun Kuralları'mızda da ( 6.1 Hesap Verileri ve Hesap Güvenliği ) belirtildiği gibi, her üye kendi hesabının güvenliğinden kendisi sorumludur. Hesabının güvenliğinden kendiniz sorumlu olduğunuz için, hesabınızın geri verilmesi ya da başka türlü işlem yapılması mümkün değildir. Biz DarkOrbit Ekibi olarak üyelerimizi bilmediğiniz yazılımları indirmemesi, hiç bir üyeye şifre paylaşımı yapılmaması, E-Mail'inize gelen ve kaynağı belli olmayan dosyaları indirmemeniz konusunda sıkça bilgilendirmeler geçiyoruz. Başka sitelerde oyun hesabınızı güçlendireceğini imâ eden hiç bir yazılıma güvenmeyin ve kesinlikle indirip kullanmayın.

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. xxkubixx

xxkubixx User

Takvime niye koymadınız yav bilsem indirimi beklerdim...

10. Sistem bazen böyle random atıyor anladığım kadarıyla. 23 ünde tekrar var gözüküyor üstüne uridium koyar o zaman geliştirirsin:)

.Paradoks. bunu beğendi.
  11. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Merkez tarafından bize belirtilen indirim saatlerini Takvime hızlı bir şekilde ekliyoruz. Bazı zamanlar sanırsam az önce olduğu gibi bize bildirilmeyen indirimler geliyor olabilir, bunlar merkez ekibinin oyunculara küçük sürprizleridir :) YENİDENPASA arkadaşımızın belirtmiş olduğu gibi 23 ünde tekrar indirim geleceği gözüküyor o vakte kadar birikim yapabilir ve indirimden faydalanabilirsiniz. Şahsi fikrimi de eklemek istiyorum , geliştirme indirimleri sürekli geldiğinden dolayı indirim olmadan geliştirmeye uridium harcamayın biraz sabredin :)
    Eklemek istediğiniz bir şey yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks., Minerva ve Anxiety bunu beğendi.
  12. Chev

Chev User

Tarih: 31.08.2019
    Saat: 22:32
    Savaş biletini satın almak için görevler kısmından hemen satın alı işaretledim, beni ekstralar bölümüne yönlendirdi fakat bu bölümde aradığım bilete ulaşamadım. Sohbet ekranında birkaç kişiye sordum, kalkmış olabilir gibi bir ifade gördüm fakat kalkmış olabileceği saçmalığını kabul etmek istemedim. Çünkü neden kalksın? Eğer kalkıyorsa, bu oldukça gereksizdir. Etkinliğin son anına kadar savaş biletini satın almak mevcut olmalıdır ve makul ve doğru olanı budur. Ben şuan bu görevleri, eğer bileti satın alamayıp ödüller ellerimden kayıp giderse, boşa yapmış olarak hissedeceğimin yanı sıra elbette ki biletin son gün mevcut olmamasının gereksizliğini de bir hayli vurgulayacağım. Evet, sayın Darkorbit Ekibi veya konu hakkında 'net' bilgiye sahip olanların yorum yapmasını ve bu konu hakkında gerekli, en azından nitelikli olabilecek veya kabul edilebilecek, bir açıklama yapmasını talep ediyorum.

13. Chronzon

Chronzon User

biladerim bunlar mağduriyetten başka bir şey yapmıyorlar. Ah be keşke erkenden alaydın da bu duruma düşmezdin. Yazık oldu sıktığın lazere

14. BADBOY666

BADBOY666 User

Neden kalkmış olmasın ? Ya da neden kaldırılmış olmasın ki bu sorumluluk sana ait evet son ana kadar kalsa iyi olabilirdi lakin GİŞ kuralları çerçevesinde her an her değişikliği yapma hakkını saklı tutar Bigpoint. Yani kısacası bu senin kişisel sorumluluğun altında erkenden alsan böyle bir sorunla karşılaşmazdın. Sanırım etkinlik bitmeden 30 ağustos gecesi son biletler kaldırıldı. herhangi bir bug veya açık olmaması amacıyla olabileceğini düşünüyorum. Geçmiş olsun soğuk su içmeni tavsiye ederim.

15. BADBOY666

BADBOY666 User

Bence sürpriz olması daha güzel

16. Raporlarınza belirtin sayın moderatorlerim artik güncellesin obsidyen kutusu kutu açamiyoruz tasarımların hepsi mevcüt hangarda.

17. 66 tamir kuponum vardı bi kaç saat sonra girdiğimde 8 tane kalmış droidlerim de patlamadı nere gitti bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

18. Chev

Chev User

Sorumluluk bana ait! Bunu söylediğin için seni içtenlikle takdir ediyorum(!) Teşekkür de ederim. Zaten yukarda gereksiz olduğunu iddia ettim, GİŞ kurallarının istediği zaman değişiklik yapmasına herhangi bir söz etmiyorum. Kaldı ki, erkenden almamı önermişin fakat herkes erken almak zorunda olmadığım gibi erkenden bunu karşılayabilecek paraya veyahut uridium'a sahip olmayabilirim ki bunu da sanırım 'olsa imiş, herkes almak zorunda değil' gibi bir ifade ile tanımlarsın diye düşünümekteyim. Ah, her neyse. Soğuk su içeyim ha? Ne teselli!

19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum rapor edilecektir.

İyi forumlar.

Anxiety bunu beğendi.
  20. BADBOY666

BADBOY666 User

Oyun içinde veya savaş biletinin kalacağı süre hakkında bir bilgilendirme gelmedi bu demek oluyor ki 1 haftada kalabilirdi 1 günde değil mi ? Olayları farklı açılardan bakıyoruz anlıyorum sizi durumunuz o kadar iyi olmayabilir ama hatırladığım kadarıyla 13ünde başlayan bir etkinlik 31 inde bitiyor arada kaç gün kaç saat kaç dakika var 18 günlük bu süreçte 200k (indirimli 140k) kasmanız veya başka şekilde elde edememenizi anlayamıyorum . Evet oyunda sürekli yardımcı olma taraftarıyım ama forumda sırf 1-2 saat kala böyle birşeye kalkışıp böyle bir durumla karşılaşıp konu açmakta ne bileyim farklı...
    Paradoks adminimiz umarım size yardımcı olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.