Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oben

oben User

şans değilde nedir sizce bende 5 kappada 10 herkül yaptım do camiasından kimseyide tanımam etmem..şans değilden kastınızı merak ettim..

2. Merhaba

İnter görevini en hızlı nasıl bitirebilirim. Annihilator ve saboteur görevlerim 5-10 yaratık kesince bitecek. Görevleri tp, şeref desteği çekiceğim için şimdi bitirmiyorum. Diğer görevler bitecek diye grubada giremiyorum.

Başka nasıl hızlı yapabilirim inter görevini?

3. ben de dun 11 kappa yaptim. 1 herkules 1 destek 2 kere bos 7 kere lf4 cikti. acaba eskiden lf4ten guclu lazer yokken neden hep destek dusuyordu simdi niye durmadan isimize yaramayan lf4 dusuyor.

Son düzenlenen: 2 Eylül 2019
    MISRA11 bunu beğendi.
  4. dead batleray ile bitirirsin

5. WolfWar

WolfWar User

Kısmet :)

6. Tam olarak ne yapmam gerek, grup gerekiyor bildiğim kadarıyla. En az kaç kişi olunmalı?

7. en azından bir kaç hafta sürer gibi geliyor. diğer görevleri bekletmenin anlamı yok bence, yeni almışsanız görevi..

herkesin x4 sıkıp inter teklediğini varsaysak bile saatte ortalama 1000 tane kesilir kişi başı, 8 kişi totalde 8 bin. rakam muazzam aslında ama nasıl bir grup 8 kişi x4 le çılgınlar gibi inter avlar bilemedim..

8. En az iki kişi ile görev yapılabilir petleriniz de sıkmalı elbette. Gerisi kamikaze atmaya kalmış. Saatte 1500-1800 civarı kesmek mümkün. Kamikaze atan sayısı artarsa daha da hızlı olur.

Spinaci ve PoetShadow bunu beğendi.
  9. Eski

Eski User

On tane kapı yapıp hiç birinde hercules çıkaramadıysan, tebrikler %0,0091'lik şansı tutturmuşsun demektir. Evden dışarı çıkma birader başına bişey gelmesin bu şanssızlık ile.

TEK-TABANCA bunu beğendi.
  10. Görev 53 binde :)

Pazara yetiştirsem %50 tp şeref çekicem görevleri bitirip hades yapıcam

11. Online süreniz fazla ise rahat yetiştirirsiniz. Ama ciddi bir sıralama oynamak istiyorsanız BL görevlerini yapıp %100 Desteği alıp bitirin

12. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

10 kere Kappa yapma sonrasında bahsetmiş olduğunuz ihtimal gibi bir durum mevcut değildir. PoetShadow'un da belirtmiş olduğu gibi her kapı için bu oran %37.5'tur ve ne kadar kapı tamamlarsanız tamamlayın değişmeyecektir.

Oyun geliştiricilerinin hali hazırda yapmaları gereken pek çok görev/sorumlulukları bulunurken kalkıp da "X oyuncusuna da Herkül düşmesin bu hafta, Y ye de Havoc vermeyelim." gibi işlemlerde bulunacağını iddia etmeniz absürt kaçıyor biraz. :)
    Böyle bir durum söz konusu değildir ve olmayacaktır da. Kimse sizi doğruları söylediğiniz için banlamaz, söylediğiniz şeyler haksız ithamlarda girdiği ve bunu tekrarladığınız için ceza almanız ise doğaldır. Bu nedenle bu davranışınızı tekrarlamamanız konusunda uyarıyorum.

Düşme ihtimali %1 olan içeriği kazanmanız da şanstır, düşme ihtimali %99 olan içeriği kazanamamanız da şanstır. İhtimaller belirtildiği gibidir ve hiçbir kişi, zamana göre değişiklik göstermemektedir. Çok uğraşmanız sonucu elde etmek istediğiniz içeriği kazanamayışınız sonucu sinirlenilmesi doğaldır ancak bunun sonrasında komplo teorilerinin de üretilmesinin hiçbir faydası bulunmamaktadır.

Konuya gerekli cevaplar verilmiş olduğu için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2019
  13. Hangi serverdasın beraber yapabiliriz bende de duruyor.

14. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

Sürekli yeni tasarım çıkan bu gemiyi şuan elde etmenin hiç bir yolu yok. Birkaç ay önce yapılan bir etkinlikle gelen bu gemi şuan hiçbir şekilde elde edilemiyor ama sürekli tasarım çıkıyor. Merkez ekip bir düşünsün madem satış politikası uyguluyorsunuz fakat düşünmüyorsunuz toplam kaç kişide var bu gemi saysanız 10 parmağı geçmez. Bu gemi bir daha ne zaman gelecek ? Ya tekrar etkinlik yapın ordan elde edelim ya da paymente mi koyarsınız veya uridium ile mi satarsınız bilemem ams getirin şu gemiyi geri :mad: Modlarım lütfen bu durumu merkez ekibe bildirir misiniz acilen !!!

15. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Etkinliğe özel olarak gelen Hecate gemisini şu an için almanın farklı bir yolu bulunmuyor.
    Fikrinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu köşesinde kurallara uygun bir şekilde açarak destek alabilirsiniz. Yeterli desteği alırsa biz de haftalık raporlarımıza ekleyerek önerinizi bir üst mercilere ulaştırmaktan mutluluk duyarız.
    Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  16. Eski

Eski User

Peki merak ettiğim şu mimesis maksimum ne kadar ıskalanma ihtimaline kavuşuyor. Pilot profili ve yeni tasarımları ile birlikte ?

17. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Standart Mimesis faz özelliği ile %65
    Pilot profili ile(Yanıltma Manevrası) %12
    Toplam = %77
    Alacağınız değerler bunlardır.
    Yeni tasarımlardan kaçınma ihtimali olanları tercih ettiğinizde (+%5) toplam %82 oluyor.
    Ayrıca yeni tasarımların tüm özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks., Anxiety ve Eski bunu beğendi.
  18. Eski

Eski User

Çok teşekkür ederim Perseus. :)

Perseus. bunu beğendi.
  19. Yıldız uçuş düzeni ile de +%5 alınabilir.

.Paradoks. ve Paratoner bunu beğendi.
  20. {YOKA}

{YOKA} User

15.000 Chromin fiyat yazıo
    ama oyunda 80.000 istio neden?

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.