Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

2. Hocam anladıgım kadarı ile oyunu bırakanların çogu tek basına oynadıgı ve sıkıldıgı için bırakıyor bu yuzden oyun gruplaşmamız için o yonde etkinlik sunuyor ancak bireysel oynayan oyuncular da göz onunde tutulmalı her ne kadar sıkılıp oyunu bırakacaklarsa da

3. {YOKA}

{YOKA} User

merhaba simdi kappayi bitirdim bu cikti

Osiris Mimesis

nasil oluyor etkinlik yokki?

SlimsKarelia bunu beğendi.
  4. Modül gelmiyor mu?

Bende şimdi yapacaktım kararsız kaldım açıkçası.

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

DarkOrbit yalnızca NPC'ler üzerinden ilerleyen bir PvE oyunu değildir, bu nedenle oyuncular arası savaşların olması da oldukça doğaldır. Bahsetmiş olduğunuz oyuncu muhtemelen görevi olduğu ve patlatılması kolay bir rakip olmanız nedeniyle sizi art arda defalarca patlatmıştır ve bunu rahatlıkla yapabilmesinin sebebi de şikayet etmeniz durumunda sizin de ceza alacağınızı bilmenizin rahatlığı olabilir. Ancak yapmış olduğunuz bildirimle gerekli cezayı almış ve artık o kadar da rahat olamayacaktır. Yaşamış olduğunuz durum can sıkıcı bir durum ancak yapılabilecek başka bir şey yoktur. Oyunun hiçbir noktasında "bu oyuncu beni patlatıyor, rahat vermiyor, banlayın" talebi kabul edilmez. Böyle bir talep kabul ediliyor olsa oldukça fazla keyfi banlamalar gerçekleştirdi ve kim bilir belki de bu banlamalarla sizin hesabınız da ceza alabilirdi başka bir oyuncunun şikayeti nedeniyle.

Almış olduğunuz cezanız bittikten sonra oyuna devam edebilirsiniz. Pushing cezaları katlanarak ilerler ve 3.de süresiz hesap kapatıldığı için tekrar böyle bir durum yaşamamaya özen gösteriniz.

Mesajınızı da düzenlemiş bulunmaktayım. Forum içerisinde hiçbir oyuncuya hakaret edemezsiniz, ayrıca vermiş olduğunuz örnek şiddete teşvik edici olabilir ve bu da kesinlikle yasaktır. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Gemi modüllerinin bilgilerine nasıl ulaşabilirim.

Link vardı ya ben bulamıyorum yada kaldırıldı.

Link paylaşımı yapıldıktan sonra konu kilitlenebilir.

7. {YOKA}

{YOKA} User

tek bu cikti modul gelmedi

polatalemdar311 bunu beğendi.
  8. {YOKA}

{YOKA} User

[Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır.]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2019
  9. KomediaN

KomediaN User

Özür dilerim şiddet içerdiğini tahmin etmiyordum.

Neyse anladık artık birisi oyunumuzu engellemeye çalışırsa oyunda hakkımızı savunmak yerine kapat düğmesine basıp xxx tv de xxx içeriğini izlemeye başlayacam.
    Bu güzel kuralları koyduğunuzdan hepinize ayrıca teşekkür ediyorum.
    Oyundaki oyuncu sayısının neden çok düştüğünü artık anlayabiliyorum.

yorumlar için teşekkürler kitlenebilir iyi günler.

ters-etkki bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum hakkında bilgi istedim, cevap aldığım zaman sizlerle paylaşacağım.

İyi forumlar.

Merhaba,

Edindiğim bilgi bazı modüllerin Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri kapsamında kazanılabildiği yönündedir. Kısa zaman içerisinde bu durumla alakalı ilgili duyuru yapılacaktır.

İyi forumlar.

11. {YOKA}

{YOKA} User

katiliyorum sana haklisin...

ŞahFD bunu beğendi.
  12. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Diğer konunuzda da belirtmiş olduğum gibi durumla ilgili şikayetiniz raporlarımıza eklenecektir. Ancak cezanızın açılması gibi bir durumun söz konusu olmayacağını belirtmek isterim. Ayrıca buradaki konunun da ilginizi çekebileceğini düşünmekteyim. Oyunun geliştirilebilmesi adına yalnızca şikayetler değil yapıcı öneriler de önem arz etmektedir.

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  13. Saolasın valla açıklamalar sözlük bölümüne eklenmiş.

Şu foruma FM alsalar çok iyi olur.

Konu kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2019
  14. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konuyla ilgili şikayetlere raporlarımızda oldukça yer verdik zaten, bir de bu konuyu ekleriz artık tekrar :)

İnsanlık hali elbette hata yapılabilir ancak bunlar size spontan yazmış olduğumuz mesajlar için geçerlidir. Özellikle çevirilerde hata olmaması adına birden fazla kişi tarafından tekrar tekrar kontrol ediyoruz duyuruları ve rehberleri. Çünkü bizden kaynaklanan bir hata nedeniyle kimsenin yanlış bir işlem yapmasını istemeyiz. :)

Yukarıda yazdığım gibi bize iletilmeyen bir bilgiyi sizlerle paylaşamazdık maalesef. Her iletilen duyuru ve içerik için de bunun eksik kısmı var mı acaba, sürpriz değişiklikler olabilir hazır olun diyemeyiz oyunculara takdir edersiniz ki.

Konu sahibinin talebi üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

15. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

16. hsb

hsb User

Leonova sadece 1 modül %20 tecrübe veren eklenebiliyor peki neden 3 yuva var Leonovda

17. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Daha önce başka bir konuda takım arkadaşımın cevaplamış olduğu gibi:
    Net bir bilgi verebilmek adına biraz bekleteceğiz sizi :)

İyi forumlar.

18. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Yeni modüllerin duyurusu burada yapılmıştır. Rehber konusu da buradadır. Forum içerisinde ulaşmak istediğiniz içeriklere arama kısmına anahtar kelimeleri yazıp aratarak ulaşabilirsiniz.

Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

polatalemdar311 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  19. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Yeni içerikle modül takılmayan gemilerde de 3 ekstra slot bulunmaktadır. Oyun geliştiricileri tarafından bu şekilde hazırlanmış. İlerde bunlar kullanılabilir olur mu olmaz mı bilemiyoruz ama modül takılmayan gemilerde modül slotu olmasıyla ilgili şikayetlere raporlarımızda yer veriyoruz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  20. mimesis takılan DMG-MS02 kalkanı düşürüyor ama açıklamada +%12 Hasar +%15 Kalkan +%5 Kaçınma diyor kalkan artması gerekirken eksiliyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.