Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yanlış anlamayacağını düşünüp nedir otopilotlarla derdin bak sen oyununa hatta ne güzel yatır portala pushing almayana kadar kes :) sen dışarda kırmızı ışık da geçenin peşinden mi koşuyorsun ? katil hırsız mı kovalayıp karakola teslim ediyorsun ? yok illa sistem ile savaşacam diyorsan sistemin sana davrandığı gibi davran eşit miktarda güç kullan bilmem anlatabildim mi !!! yaşın var madem bilirsin az çok kuvvet mukabilinde mukavamet denir . bot kullanımı veya kullananların banlanmaması yüzünden mahkemeden sonuç alamazsın eğer yanlış anlamadım ise yada kapatılan hesabın açtırmak için giş kurallarında birçok kişisel haklarından vazgeçiyorsun zaten ama sana edilen küfür varsa bilişim suçları subesinden 6 aya kadar hapis cezası almasını sağlarsın ama yine bu küfüre oyun yöneticileri tarafından ceza verilmedi yada az verildi diye oyun yöneticilerine mahkemeden ceza verdiremezsin
    sana edilen küfür varsa hepsini profil ile resim kanıtı ile supporta bildir mutlaka ceza alırlar ama yönetimle otopilotlar üzerinden bir tartışma sonuçsuz kalır zaten gereksiz sistemle savaşmak çamurda patinaj gibidir çıksan bile çamurdan ya lastikler aşınır yada benzin azalır yada aracın bozulur :) kaldı ki haklısın illaki taraf olacaklar yöneticiler oyundan klanlardan seçiliyor chat , forum , support yetkilileri çoğu aktif kalanları ise pasif oyuncu eski oyuncu yani kişilere klanlara taraflara aşina kişiler dediğim gibi sistemle savaşma sistemle aynı düzlemde haraket et aynısını uygula küfür etme küfür edeni ver mahkemeye yaslan arkana izle sonra neler olacak bende bu kadar tavsiye sana gerisi sana kalmış.

aLbAy_6¹ bunu beğendi.
  2. MelikBey

MelikBey User

26 hedef bitti sağdaki kilitler açılmadı bilgisi olan varmı ?

3. 51Niğdeli

51Niğdeli User

Oyuna BOT Var yerkez fuul elit Nasıl kasılak allah aşkına

1 girem dedim 50 ker batladım ha

Aynen kardeşim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ağustos 2019
  4. uninstable

uninstable User

Dükkan --->Ekstralar --->Savaş Bileti

5. MelikBey

MelikBey User

hedefler zormu o kadar uridium vermeye kıyamam gemi düşük

6. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Dükkandan ve ya Payment ile Savaş Bileti alarak ekstra ödülleri kazanabilirsiniz. Hedefleri bitirdiyseniz savaş biletini aldığınızda ödüller direkt olarak hesabınıza aktarılır.

İyi forumlar.

7. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Lütfen forumda alt alta mesaj yazmamaya özen gösteriniz. Mesajlarınız birleştirilmiştir.

İyi forumlar.

8. MelikBey

MelikBey User

anladım teşekkürler sayın modum konu kilit

Perseus. bunu beğendi.
  9. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

10. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Kural ihlali yapmanın bir açıklaması olamaz. Kendiniz yaptığınız hatayı kabul edip bir de üstüne haklı çıkmaya çalışmayın lütfen. Forum üzerinde oyun yöneticilerine yönelik takındığınız üslubunuzu değiştirmezseniz cezai işlem ile karşılaşabilirsiniz.
    Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

11. umut322

umut322 User

eskiden 1800 gg ile 5400 gg arası paket satışa çıkıyordu 1 aydan fazla olalı çıkmadı kaldırıldıkı acaba

12. RobinKudin

RobinKudin User

Olabilir belki kaçırmışındır...

13. Eski

Eski User

teşekkürler konu kilitlenebilir.

14. merakettim

merakettim User

cevap aldım konuyu kilitleyebilirsiniz

15. merakettim

merakettim User

klavyenin azizliği yüzünden 1 asırlık chat banı aldım nasıl kaldırabilirim ?

16. KazaLow

KazaLow User

kaldıramazsın

17. Viraaa

Viraaa User

neden senin klavyen kendi kendine 1 asırlık ban aldırcak seylermi yaziyor:)

18. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Chat banlamaları biz forum moderatörlerinin yetki alanı dışarısındadır. Bu konu ile ilgili support ile görüşmelisiniz. Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  19. dıbla

dıbla User

ya allah icin bu savaş bileti nezamn bitecek oh ne guzel o savaş bileti icin bizi 10000 defa kesiyolar ya kahretsin kahretsin kahretsin kasılmyoz allah belenız versinnnnnn

20. İnsanların etkinliğe katılma sebebi genel olarak sıralama ödülleri için bu yüzden etkinlik sona erene kadar ya da sizin puanınız kalmayana kadar birileri siz kesmek isteyecektir. Kasılmak istiyorsanız biraz daha farklı taktikler izlemeniz şart bu sıralar LoW'a çekilebilir, palladium toplayabilir ya da kaçabileceğiniz bir gemi ve konfi ile dolaşabilirsiniz. Oyun nihayetinde savaş oyunu durun ben az kasılıp gelişince beni kesersiniz demek abes olur.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.