Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde link paylaşımı yasak olduğu için mesajınız düzenlenmiştir. Bahsetmiş olduğunuz anketi ilgili geri bildirim konusunda oyuncuların görüşüne sunmuştuk.
    Konuyla ilgili sormak istediğiniz bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahsi geçen Smite, Osiris, Epion tasarımları Tartarus, Mimesis ve Spearhead gemileri için gelmiştir. Bu tasarımlar (istatiksel bonusları olmayan versiyonları) Citadel gemisi içinde Hitac Saldırısı etkinliği süresince kazanılabilinir olacaktır.

Unutmamak gerek ki bu gemilerin istatiksel bonusları Yeni Uzay Gemisi Yükseltme Modülleri özelliğine aktarılmıştır.

İlerleyen dönemlerde başka hangi gemiler için bu tasarımlar gelir kesin olarak bilemiyoruz, lakin yeni tasarımlar gelmeden önce mutlaka forum üzerinden duyurusu yapılmaktadır.

Şu anda aktif olan güncel kod bulunmamaktadır. Resmi forum, facebook ve Discord kanallarını takip ederek paylaşılan kodlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  3. Vip Uyelık Alıcam Banka Havalesı Yapıyorum Bılgılerı Gırıyorum Tak Hata Verıyor Garantı Bankası Banka Havale Ile Ilgılı Yardımcı Olurmusunuz

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Almış olduğunuz hata ile ilgili daha fazla detay paylaşabilir misiniz? Mümkünse ekran görüntüsü ekleyebilirsiniz mesajınıza. Mesajınıza nasıl görsel ekleyeceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

Ayrıca hatırlatmak isterim ki hafta sonunda olmamız nedeniyle bankanızdan havale yöntemi ile ödemenizde para transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle bu işlemin gerçekleşmesi ve aldığımızı içeriğin hesabınıza eklenmesi için pazartesiye kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz.

İyi forumlar

5. ŞahFD

ŞahFD User

Görevlerle aram fazla yok

Sadece belli başlı görevleri yaptım,

Ayrıca oyuna en son 2017 yılında girmiştim, şimdi ise daha 1 ay olmadi yeniden başlayali,

Ve bir sürü görev çıkmış doğal olarak, öğrenmek benim'de hakkım :)
    Suç sende değil, aynen bu şekilde insanlarla, modlarla dalga geçmeye devam et :) Nasil olsa ceza almıyorsun

6. Az Once Baska Bır Hesabım Icın Yaptım Oldu Ama Suankı Hesabım Icın Hata Verıyor

Buyrun Resım Sureklı Bu Hatayı Verıyor Az Once Baska Bır Hesabıma Cektım Oluyordu Farklı Tarayıcılardanda Denedım Olmuyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Eylül 2019
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Böyle bir durum mevcut, çok uzun süre kullanılmayan hesaplarda bu durum oluşabiliyor.

İyi forumlar.

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde üst üste mesaj atmak yasak olduğu için mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Lütfen tekrarlamayınız. Ayrıca aynı konu içerisinde lütfen farklı hesaplarınız ile mesaj atmayınız.

Maalesef sorununuz bizlerin yardımcı olabileceği bir durum değildir. İlgili ekran görüntüsü ile birlikte lütfen Support Ekibi ile iletişime geçiniz. Onlar size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

9. Cevaplar için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde lütfen karşılıklı tartışma ortamı yaratmaktan kaçının. Görüşlerinizi ifade ediş biçimleriniz sizin için sorun olmayabilir, saldırgan bir tutum içerisinde bulunmamış olabilirsiniz ancak karşıdaki kişilerin verebileceği tepkileri de düşünmek lazım :)

İyi forumlar.

12. hammadde desteği spaciball da işe yarıyor mu,yani aldığımız içeriği arttırıyor mu

13. ŞahFD

ŞahFD User

Keşke bunu kime dediğinizi belli etseydiniz acaba ben mi üstüme alinayim :)

Arkadaşın mesajlarını incelerseniz gerek oyuncularla, gerek modlarla nasıl eğlendiğini emojiler attiğini görebilirsiniz,

Hattta pardoks adminede yapmıştı birkez,

Neyse Arkadaş daha çocuk,

Üstüne gitmiyorum ama birdaha lütfen benim mesajlarıma alayci bir tonda mesajlar atmasin

'''şahdf git ya :D'' gibi ''sfkskfslfsk'' gibi ''Bir türkçe yazamadin gittti zaaaaxd'' Gibi

İyi akşamlar..

zalim bunu beğendi.
  14. AvcI13169

AvcI13169 User

hayır, adı üstünde '' ham madde '' sadece taşların değerini arttır.

15. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konuya mesaj atan tüm üyelere genel bir uyarı olarak düşünebilirsiniz. :)

Evet, bahsetmiş olduğunuz durumları biliyoruz ancak saygı çerçevesi içerisinde bulunduğu sürece, hakaret/küçük düşürücü ifadeler içermediği sürece bize atılan mesajları tolere edebiliyoruz. Ancak her insan farklıdır ve kullanıcılar bundan rahatsız olabilir, bu nedenle de atmış olduğum uyarı mesajını yazma ihtiyacı hissettim. Çünkü forum düzenini ve huzurunu korumak da görevimiz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve ŞahFD bunu beğendi.
  16. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Üyemizin de belirtmiş olduğu gibi bahsetmiş olduğunuz durum için hammadde desteğinin herhangi bir etkisi olmayacaktır.
    Spaceball'daki kutulardan çıkan ödülleri içeriğin artırmak için Katlayıcı avantaj paketi, Ar-Ge ve Kurtarılan Mal protokollerini kullanabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Perseus. ve .Paradoks. bunu beğendi.
  17. Aliens

Aliens User

SpaceBall kutularının Kargo Kutusu şeklinde görünmesi sizi yanılmasın: Tüm Hammadde (Prometium-Osmium arası taşlar) içeren kutular görünüşü ne olursa olsun Hammadde Desteği ile arttırılır. Lakin; İçeriğinde EE, Cephane, Uridium, PET Yakıtı gibi özel ve değerli içerik içeren her şey (Mindfire ve Invoke kutuları hariç) Katlayıcı Avantaj Paketi ile içerikleri arttırılabilir.

.Paradoks. bunu beğendi.
  18. daha çok adım adım matematik :)

19. burdan açtım konuyu ama şu güçsüz gemileri kesme seviyesini darkorbit artırsın mümkünse
    7 seviyeyim yeni başlamışım oyuna yüzbaşı adam gelip beni kesiyor daha yeni başladık başlamadan oyunu bırakacağız galiba?

20. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Fikrinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu'na konu oluşturma kriterlerine uygun bir şekilde düzenleyip açarak destek alabilirsiniz. Benzer içeriğe sahip olan bu konulara da göz gezdirip destekte bulunabilirsiniz.
    Yeni kullanıcılara 30 gün koruma
    x-2 x-3 x-4 haritalarında saldırı koruması olsun

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.