Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ozaman modum darkorbitin şeffaf olması gerekiyor. Normal süre derken ne kadarlık bi süreden bahsediyor ve ne kadar süre sonra eski haline geliyor.aynı mimesis hammer cyborg gibi kapı yapın ama yüzde kaç sansınız olduğunu bilmeyin. Asıl adaletsizlik burda ..kandırmacaya kaçıyor bu gibi durumlar.biz hafta sonları gemi acık arka planda ts de muhabbet ediyoruz cay molası veriyoruz sabah 8 de online olup yeri geliyor aksam 12 de kapatıyoruz. Her anını oynamıyoruz pasif sekilde beklediğide oluyor. Bu durum gerçekten adaletsiz olacak.

ŞahFD, zalim, Spinaci ve diğer 4 kişi bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yeni özellik hakkında ekstra bir bilgiye sahip değiliz. Hep birlikte oyunda bu durumu deneyimleyerek yeni özelliği öğreneceğiz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ ve Deleted member 265407 bunu beğendi.
  3. standart süre nedir. bu kışıye göre değişir bence 3 saatın ustu standart değil sence 5 saatın ustu değil hangı doneye göre belırlenecek

4. Sizin bile bir bilginiz yoksa yapacak bir şeyimiz yok.

5. Rebel.SYO

Rebel.SYO User

Peki geri bildirimde ki sorularda var. Para ile 24 saatlik destek alanlara ne olacak ? Mindfire Behemoth için savaşanlar ve bu sayede rütbe ve oyundaki sıralamasını koruyanlara ne olacak ? Henüz gelişimini tamamlamamış 10.000 saatin üzerinde online süresine sahip gelişmiş hesaplar ile aradaki farklarkı kapatmak isteyenler ne yapacak ? Daha önce de bonus kutularına soğuma süersi konulmuş ve güncelleme ve iyileştirme denilerek bu uygulamadan vazgeçilmişti, bu ve benzeri pak çok yaşanmış tecrübe varken neden hala yanlış uygulamarda ısrarcı bir tutum sergilenmekte ? Yönetimde bu fikri ortaya atan yöneticini yeterliliği sorgulanmalı.

6. Yeni gelen sistem hakkında modlar dahil kimsenin fikri yok. Gelin fikir yürütelim.

NPC'lere yansımasını beklemiyorum. Örnek olarak 5 saat online olan bir oyuncu 5 saat boyunca kristallon kesiyor ise 4. saatten sonra ödülün 100 uriye düşme gibi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.

Kutularda uridium çıkma ihtimali düşürülür. Çokta mantıklı olur bu hareket. Lakin çıkan uridium miktarının düşeceğini sanmıyorum. Mesela 20 uri 15e düşmez.

Kapı ödüllerini kapsayacağını hiç sanmıyorum. Pazar günü için birsürü kapı biriktirilip yapılıyor artık. Bir yerden sonra ödülün azalması çok saçma olacaktır.

NPC'lerde nasıl işleyeceğini gerçekten çok merak ediyorum. Eğer npclerde mantıklı bir hamle yapılmaz ise kutucuların hepsi npc kesmeye yönelecek ve 2012ye geri döneceğiz. Hani şu x2 x3 x4 haritalarının komple dolu olduğu zamanlar..

Armitage bunu beğendi.
  7. Bot atanların banlanmasını isteyen arkadaşlar da şunu bir düşünsün. Gelişmiş gemiler oyuna sadece savaşmaya geliyor. Albay ve üstü zaten full onlara laf yok fakat albay altı rütbelerde çoğu insan bota atıyor. Banlanma gibi bir olayda serverda insan kalmaz.

Sanırım 2012 de böyle toplu bir ban atıldı. Ondan sonra oynayacak oyuncu bulamamıştık neredeyse. Serverlar boşalmıştı gözle görülür şekilde.

Ban atılacaksa eğer hesap kapatma değil caydıracak şekilde yapılması fikrindeyim. Şeref, tp düşürme, arge sıfırlama, geliştirme sıfırlama ve dahası. Eğer hala caymıyorsa perma ban yemeyi haketmiştir zaten.

Çok konuştum. Ben havoclarımı fullemeye devam edeyim, diğer oyuncular botları ile kapıları bile bota yaptırmaya devam etsinler :)

Armitage bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yeni özellik tamamen bot kullancıılarını engellemek için yapılmıştır. Bu durum sizler gibi kendi emeği ile oynayan oyunculara bir etkisi bulunmayacaktır. Oyun tasarımcıları bu özelliği oyuna eklemeden önce çok iyi bir şekilde bu durumu incelenmiş ve hesaplanmıştır, emin olabilirsiniz.

Bu özelliğin oyuna eklenmesi bot kullanıcılarının ceza almayacağı anlamına gelmiyor. Bu özelliği ilerde tamamen uygulanacak anti-bot adımlarının ilk başlangıcı olarak görmekteyim.

Sizinde belirttiğiniz gibi en son yapılan banlama sonrası belli bir oranda bot kullanımının düştüğünü gözlemlesemde daha sonrasında bu kullanıcıların sayı yine artdı. Bu nedenle bot banlamalarının tek başına yeterli olmadığı açıkca gözükmekte. Bu nedenle kopmleks bir sitem geliştirmeli ki, bu özelliği bu kompleks sistemin bir parçası olarak görüyorum.

İyi forumlar.

Minerva, Manitu ve BLACKSEYTAN bunu beğendi.
  9. Bu tasarımı nereden nasıl elde edebilirim arkadaşlar ? Kutulardan da mı çıkmıyor acaba ?

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Elimize yeni bilgiler geçtiğinde sizlerle mutlaka paylaşacağız.

İyi forumlar.

11. Merhaba,

Değerli oyuncu özellik yeni geldiği için bizler de sizin kadar biliyoruz ilerleyen vakitlerde deneyimleyerek göreceğiz.
    Burdaki amaç hile kullananları cezalandırmak ve normal oyuncuları daha adil ve hilesiz ortamda oynamasını sağlamaktır.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  12. Merhaba,
    Cerrah tasarımı diğer sade goliath tasarımlarından oldukça üst düzeyde bir gemi tasarımı.
    6% Hasar Bonusu
    6% Tecrübe Puanı Bonusu
    6% Şeref Puanı Bonusu
    1 Ekstra jeneratör slotu

Bu tasarım her zaman olmasa da belirli dönemlerde Dükkanda 300.000 uridiuma satılmakta. Korsan kutularından çıkma şansı çok nadirde olsa bulunmakta. Şimdilik alışverişten alınamıyor.
    Buradan benzer bir konuya bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

«®βŁДÐΞ•53» ve .Paradoks. bunu beğendi.
  13. bot banlamalarının tek başına yeterli olmadığı açıkça görülmüştür çünkü bir kere banlayıp 2-3 yıl izin veriyorlar bota bu yüzden tek başına yeterli değil şu taramayı her ay yapsalar görürsünüz yeterlimi değilmi.

14. +1

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Aslına bakarsanız aynı yöntemi birden fazla kez kullanamıyorsunuz. Bir yöntemle tespit edilen bot kullanıcıları banlandığında bot geliştiricileri o yöntemle tespiti imkansızlaştıracak yeni güncellemeler yapıyor. Ve bu tespit sistemleri mutlaka %100 doğrulukla çalışmalı ve bu yöntemlerin hazırlanması vakit ve kaynak isteyen bir durum. Bu durumu İkinci Dünya Savaşında Alman Enigma makinesinin kırılmasına benzetebiliriz. Almanlar bir kez bu cihazın kırıldığın öğrenselerdi, sistemlerin günceller ve asla tekrar kırılmamasın sağlamak için her şey yaparlardı. Siz bir kez işlem yaptığınızda rakibiniz tüm sitemi tekrar değiştirir ve sonuçta tekrardan sıfırdan başlamanız gerekir.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu güncellemenin bizlere neler getirdiğini hep birlikte yakın zamanda göreceğiz.

İyi forumlar.

17. rakibiniz sistem değiştiriyor diye izin vermek doğru bi kararmı sizce ? bi kaç yazılım mühendisi ile anti-bot birimi oluşturup onları sadece bu bot üzerine yoğunlaştırıp gerekli önlemleri alabilir yönetim. bunun gibi onlarca çözüm üretilebilir ama yönetim görmek istemiyor bunları. düşüncesine siz koskocaman şirketsiniz binlerce oyuncunuz var. diğer tarafta bi kaç kişinin yaptığı bi bot var. ve bu bi kaç kişi sizi alt ediyor. bize söylenen bu ama ben inanmıyorum bunun olduğuna. şirket yönetiminin göz yumduğuna inanıyorum. şimdi bot yöneticileri bi sistem çıkartıcak günde 15 saatten sonra durup bir sonraki gün yine başlıycak tarzı darkorbitin yaptığı yine boşa çıkıcak çünkü sağlam ve düşünülmüş bi çalışma yok diye düşünüyorum. yaptıkları ve ürettikleri fikirler hep laf olsun diye gelmiş gibi hissettiriyor.

18. Darkorbit bot kullananlara ses çıkarmaz ama 5-10 tane gemi kes.Vayy sen ne yaptın !!Şimdi sözüm ona adaletimi kuralımı uygulayımda gör gününü der.Burada veya diğer yerlerde hakkını savunursan yine tek baş vurabildikler çare bileti kapatmak ve banlamak.
    Bu resimi oyunu oynayan veya yeni başlayanlara ibret olsun diye buraya yükleyelim.Darkorbitin adaletini ! kuralını ! görsünler.Bot veya her hangi bir proğram kullanmayan hesaba reva görülene bakın !!

19. oben kod var mı kod

20. evet sen bülteni sosyal medya hesaplarını takip et kodun süresi bittikten yada kullanım limiti aşıldıktan sonra paylaşıyorlar :) en azından haberdar olursun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.