Zararım Karşılancakmı ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TlgKn tarafından 17 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TlgKn

TlgKn User

iyi günler..
    oyuna sabahtan beri girilmiyor. bağlantı kopması yavaşlaması kalkanın azalması ve bir sürü sorun..
    sabahtan başlıyorum genelde ve gece 12 kadar oyuna aralıklarla giriyorum ve 4-3 de kutu topluyorum ve görevlerimi yapıyorum..
    ortalama günde 45-55 k arası uri kasıyorum bunun 10k sı pet e yakıt 35-40k arası uri bana kalıyo ve GG cephanelerde cabası..
    peki bugun boş vaktim olmasına rağmen hiç giremedim..
    bu zararlar karşılanıcakmı yoksa çıkıp bi admin yada başkası K.b gibi kısaltma ile konu kapanıcakmı YİNE ?
    şimdiden teşekkürler.

2. Ne karsilanmasindan bahsediyorsun ben anlamadim. Sunucu yavas demissin ve giremedigini belirtmissin. Normalde oynayabilecegin sureden oyun nedeniyle daha az oynadigini soylemissin. Ve bu oynayamadigin surelerde kasabilecegin miktari istiyorsun. Arkadas bu olagan birsey midir ? O zaman gelip gecen herkes 1 saat oynamasina ragmen 12 saat oynayabilirdim der ve zararinin karsilanmasini bekler. Baslik da konuyla alakali degil. Zararin yok ki karsilansin. Kisacasi boyle bir durum yoktur ve olamaz da.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Katılıyorum bence bütün oyunculara küçük hediyeler verilebilir.

4. Merhaba ,

Sıkıntıları gerekli yere ilettik fakat ne zaman düzelir bilemiyoruz. Ayrıca telafi v.b. konularını bizler bilemeyiz Merkez'in karar vereceği konulardır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.