Zehir Mayını

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tauly__ tarafından 5 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tauly__

Tauly__ User

Savaş esnasında kaçarken zehirli mayına basmak mümkün olabilir mi ? adam arkamdan gelirken mayın atıyor ve yavaşlatıyor beni bu hile değilde ne acaba ??

2. O zehirli mayın değil ki kardeşim PIB-100 Enfeksyon Lazer Cephanesi ile vurunca sana yine aynı şekilde hastalık kaparsın ve hızın düşer diye biliyorum ben :)

3. Tauly__

Tauly__ User

teşekkür ederim.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Cevabından dolayı @serkan_balkan teşekkür ederim.
    Enfeksiyon Mayını diğer tüm mayınlar gibi hareket halinde kullanıla bilinir. PIB-100 Enfeksyon Lazer Cephanesi ile aynı etkiyi tesiri yaşatmaktadır. Üzerinizde bulunan zehri iyileştirmek için Dükkan>Ekstralar>ANTI-Z1 ekstra malzemesini geminizin ekstralar kısmına koymayı unutmayın.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2020
  5. Tauly__

Tauly__ User

anti z1 de çok masraflı oluyor biliyor musun :D

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

O zaman siz de pib-100 atın :D

Sanırım geçenlerde forumda bir üye bahsetmişti ben de çok mantıklı buldum. Şöyle ki;

Hafif konfinize sadece 1 lazer topu koyuyorsunuz, gemide hız, diroitlerde kalkan oluyor. Kaçarken hedef gemiye tıklayıp 1 lazer atışı yapmanız onu enfekte ederek, harcayacağınız lazer mermisi sayısını da en aza indiriyor. :D

İyi forumlar dilerim.

Tauly__ bunu beğendi.
  7. Tauly__

Tauly__ User

tabi ''Miss'' olmazsa :D