Zengin Oyunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^BlackSnake^^ tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık şu oyuna bi el atılması gerek . Parası olan basıyo parayı diziyo herşeyi 10 saniye dayanamıyoruz patlıyoruz eskiden elitlerle normallerin farkı bu kadar uçurum değildi darkorbitte her oyun gibi bir süre sonra para oyununa döndü , parayı veren düdüğü çalar . Bunun için bir adım atılcak mı ?

2. Merhaba ,

Her ülke forumunda Güncelleme ve Fikir Havuzu formatında bölüm var. Oralarda açılan konular incelemelerden sonra rapor olarak merkez'e yollanıyor. Merkez'de bunlar inceleniyor ve eğer uygun bulurlarsa tamamlandıktan sonra oyuna dahil ediliyor. Ayrıca bire bir olmayabilir bir takım değişiklikler olabiliyor.

Şu anda ne tür çalışmalar yapılıyor yada neler gelecek bilmiyoruz. Forumda duyurusu yapıldığında oyuna dahil edilmiş oluyor.

İyi forumlar.

3. Ya çıldırıcam adamlar bizim bölgelere gelmişler 10 saniye dayanamıyoruz bu ne ya tak tak gidiyoz 2 mermiyle tüm heves gidiyo önlem alın şuna

4. parayla alakası yok gemini kasarsan sende ole olursun ben sadece aylık vip alıyorum global amerika 5 te oynuyorum ham dolsun general bile alamıyo parayla alakası yok

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu ile ilgili gerekli bilgi verilmiş kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.