Zeta 140k uri açılırmı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [__Kral-Murat__]C* tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şu an zeta 18/111 . 140 k uriye açılırmı indirim paketi de var 1 gg 70 uri

2. Maqa67

Maqa67 User

Şansa Bağlı Bence Açılır. ;)

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Rahat açılması lazım ama bazen cinsliği tutuyor açılmıyor.

4. messimel

messimel User

Her türlü 140.000 uridium tanesi 70 uridium dan 2000gg yapıyor +18 parçan var 0 parça varken 1600 e açtığımı hatırlıyorum

5. kesinlikle acarsın bende %30 indirim var ben kappayı 150 bin uriye acıyorum sana tavsiyem 100 basman olucaktır.

6. azizim ne güzel söylüyosunuz ya :) ben de 120 k uriye 102/111 yapıyorum da ondan sonrası çıkmıy ya 170 k ya kadar çıkabiliyorum :)

şans şans 20 parçam varkende 80 k uriye açtığımı hatırlıyorum çarpanı yakalamak lazım onada şans lazım :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

8. senberk99

senberk99 User

bence de açılır indirim ve vip varsa rahatlıkla diye düşünyorum şans ta etkili olsa da 1 zeta yaklaşık 1500-1800 ggye açılıyor sende de 140.000 uri var fkaat indirim ve vip ilee 1800gg gibi düşünebiliriz yani bence açılır ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.