Zeta Acil Yardim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve П0TΉIПG_2_Ł0SΣ tarafından 3 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar ilk zetami yaptim havocu mu da aldim. Ardindan hic durmadan zeta acayim dedim. Bastim bi kac yuz enerji ve bu sefer ayni eskisi gibi 111/109 kaldi. Ardindan gerek uridium olsun gerek pala olsun 100er 100er olsun 10 ar 10ar olsun teker teker olsun bircok kez bastim. Ama hala 111/109 ! Ben bu 109 parcayi bulmak icin ugrastigim enerjiden daha fazlasini bu 2 parcayi bulmak icin verdim ama bulamiyorum. Yav arkadaslar bir zeta icin 2.500 e yakin enerji harcadim bu bir sorun mudur nedir allahinizi severseniz bir yardim !

2. Merhaba ,

Genel olarak ilk başlarda 100'lü olabilir fakat bir yerden sonra 1'li ve 5'li basın çarpanlar biriktiğinde ( x3 , x4 v.b ) 10'lu basabilirsiniz. 100'lü basmak bazen işe yaramıyor.

İyi forumlar.

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bende 1 parçaya 800 civarı basmıştım bazen saçmalıyor oyun.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılara sürekli 5 li basmanızı tavsiye ederim.3-4 kez bastınız parça alamadınız ise sayfayı yenileyipte basın.

Keyifli Forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

kardesim benim bi arkadas tek bir alpha parcasi icin tam 1200 gg harcadi yani bazen sacma oluyor

6. Yav arkadasim ben verdigim bu uriyi keske gunluk dosyasina verseydim diyorum simdi. Yav 400 enerji daha bastim hala mi acilmaz arkadas !

7. senberk99

senberk99 User

Uriyle mi aciyosun kardes naptin palla falan. Toplanmiyo mu sizin serverda ?

8. cumalo2727

cumalo2727 User

bence birgun ara ver yarin basla
    gama 2 parca 90k uri harcadim

9. Uri ile aciyorum yapacak seyim yok. Bir vru lu olarak en iyi klan CSO olmasina karsin herkesin girebilecegi bi klan. Aliyorum spearheadi geciyorum pallaya sonra geliyor bir mmo goli CSO klanindan ve beni kovaliyor. Dalamam keser beni konfim de yok hem. Ben de kac babam kac. Sonunda yoruluyor birakiyor ben de devam ediyorum. Sonra VRU lu full+full elit cso klanindan geliyor kesiyor beni vega lightning ile kacamiyorum da. Sonra mmo lu adama sayiliyor. Boyle adalet olur mu saygisizliktir bu.

Bir de benim sirketim vru
    cek cumhuriyeti 3

10. *perfect*

*perfect* User

bazen oyle oluyor bende son zetami 2200 ggye actim full 100lu bastim sans tamami ile

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

her zaman soyluyorum kapi acmayi yarim birakmayiniz kapiyi acacak kadar fazlasi ile gg ye sahip oldugunuzda o kapiyi acmaya kalkisiniz kapi anca kendi parcalarini topluyor yoksa 2 parca icin yeni bir kapi accak kadar gg basarsiniz.tecrubeyle sabittir ve bence isin ozu budur.

12. senberk99

senberk99 User

aynen bende mesela 1500 gg biriktirmeden zetaya basmam şu anda da 3000 var mesela birktirmek önemli sabır:D

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Banada öyle geliyor.Bende açmak istediğim kapının yaklaşık galaksisi veye uridiumu yoksa basmıyorum,biriktirip öyle basıyorum.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.