zeta acil!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Schatten_190 tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar zeta kapımın 89 parçası var adamlar ortalama 1200 gg basıp açıyor ben biriktirip açıcam kaç gg ye açılır sizce ?

Son düzenlenen: 9 Eylül 2015
  2. 89/111 ise sonra kapı parçası gelmesi zorlaşacaktır.Fakat bence ortalama 400-500-600 gg ye açabilirsiniz.Fakat bence 600 biriktirin sonra basın.Ayrıca 5 li basmanıızı öneririm son 2 parçayı ise tekli tekli her çarpan gelince kullanarak basın.Dediğim rakamlar değişebilir şansa a bağlıdır.

3. ben günde 2 zeta yapıyorum kutu toplayarak gelen uriyide basarak zeta ortalama 1.500 ggde açılır ama bu şans işi 89 10 - 10 basarak çarpanları denk getirip kapıo parçası çıkma şansını artırırsın diğer türlü 5 li basarsan çarpanlar x6 bile olsa 5li bastıgında kapı parçası çıkmasa çarpanın bir anlamı kalmıyor 10lu bastıgında kapı parçası çıkarsa x6 nın ona gelme şansı oldugundan hızlıca yapabilirsin çarpanlarıda x6da bas son 107 parçalarda x6 değilde x4 çarpan gelince bas yada 108ken 3 çarpan

4. Günde 2 zeta mı?? Çok iyi kaç sat kutu toplyuorsunuz acaba,birde zetanın urilerini de basıyor musunuz tekrar?

5. aynen sırf havoç ve x4 kastıgım için zetanın urilerinide basıyorum günde ortalama 10 saat fln kutu kasıyorum zaten zetadan gelen uriyi bastıgım için şans meselesi oldugu için çarpanlar denk gelio fln bazen 78 parça bazen 60 parça çıkıo geriye zaten bi 4 5 saatlik kutu kasma yeterli oluyor.

6. Ortalama 600 gg ye açılır gibime geliyo.

Yav bende kutu topluyom ama sizin kadar kasamiyom neden acaba pette sadece oto toplama var baskabpadar ve kurtarma falan yok ondan olabilirmi bide saatte ortlama petle beraver 7-8k uri 50 gg falan geliyo iyini sizce

7. yigit-asli

yigit-asli User

450-500 gg ye rahat açarsın 5 li bas kalanını son 2-3 tane kaaldıgında tekli bas x ler geldiğin de hemen kullan

kardeş katlayıcı çek ve pete radar protokölü al daha fazla toplarsın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Eylül 2015
  8. saol katlayıcı var ama radar ve kurtarma yok . bide kutu toplarken gelen uriyidemi basıyonuz kapıya. en azından ayda bir deilde 2 haftada bir açıyım

yigit-asli bunu beğendi.
  9. yigit-asli

yigit-asli User

yok ben kutudan gelenibasmıyorum onları biriktiriyorum peti flan geliştiriyom sadece gg lerkatlayıcım bitti şu an artık pala toplamaya başladım 2-3 günde açıyorum

10. peki palada o kadar uzun süre durunca canınız sıkılmıyomu

11. nail1454

nail1454 User

Selamlar, tamamen şans ama elinizde en az 400 gg bulunsun, 5 li bas 30-40 basmadan sonra hala gelmiyorsa oyunu, tarayıcıyı falan kapatıp birde çerez temizlettir, arada 1-2 tanede alfaya bas, geçen 1.400 gg ye alfanın son 4 parçasını, betanın son 2 parçasını ve zeta nın tamamını bu şekilde açtım. Bol şans.

12. yigit-asli

yigit-asli User

sıkılıyo ama kapıyı açınca seviniyosun tüm sıtkınlığın gidiyo :D bide zetadan havoc çkarsa off keyfime keyif :D

13. Yav bende kutu topluyom ama sizin kadar kasamiyom neden acaba pette sadece oto toplama var baskabpadar ve kurtarma falan yok ondan olabilirmi bide saatte ortlama petle beraver 7-8k uri 50 gg falan geliyo iyini sizce[/QUOTE]

Kutu argesi ve Kurtarma olması yeterlidir benim petim 6 radar protokol 6 kurtarma protokolu var. katlayıcı + indirim paketi + vip oldugu için gg 70 uridiuma denk geliyor

14. ben 500 ggye açarsın 5 li bas x6 olduğunda 100 lü bas sonra 5 li deye devan et son parçaları 1li basar şimdiden k.g :D

15. Merhabalar,

Arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederim.

İyi forumlar

16. çok saolsun konu kilitlenebilir :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.