Zeta açmak için uygun fiyat

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve savaşçı39 tarafından 4 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar tek basım 55 uri ile Zeta Kapısını en uygun kaç k uriye açmam uygun olur ?

2. -fatih-12-

-fatih-12- User

70 ile 100 değişir diyim

3. çarpanları daha fazla tutturmak için bir yöntem vs. var mı peki ?

4. -fatih-12-

-fatih-12- User

carpanlarda sanslı olursan zeta kapısı odul+kapıdakı npcden gelen urıden bıle zetayı acarsın 0 kaybın olur

5. vay baya iyimiş ama çarpanları tutturmak da bi hayli zor

6. Viraaa

Viraaa User

toplamda 100 zeta yapmis biri olarak indirim + vip ile 68 k dan asagi acamadim.senin dedigin sekilde 49 k ya zeta acilmaz.kapidan gelen npcler + ödül 49 k uri yapiyor.imkansiz acamazsin...

7. geçen pazar 70k civarı açtım da düşündüm belki daha az miktarda açabilirsem daha fazla dönerim diye çarpanları daha fazla tutturmak lazım o zaman

8. Viraaa

Viraaa User

70 k ya aciosan cok iyi.daha fazlasi olmaz inan bana.

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Buradaki konudan oyuncularımızın Galaksi Kapıları ile ilgili deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Baktım da ben gayet iyi fiyata açıyormuşum neyse, cevaplarınız için çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir :).

11. Merhaba,

Değerli oyuncu isteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.