zeta. bakarmısınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .pars.(turk) tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemi aegis leo goli
    15lf3
    10bo2
    10elithız
    6flax
    2irıs
    ırıslar seviye3
    roketatar 5li 3 seviye
    6 arge
    arkadaslar zeta yapabilirmiyim
    kısaca boyle simdiden sogolun

2. eray

eray User

Çok fazla zorlanırsınız.Yapabilir miyim diye soruyorsanız evet belki yapabilirsiniz ama çoook uzun sürecektir :) Ben genelde aegisle giriyorum ve kami3 le hepsini tek bir kenara gönderip yine kami3 le patlatıyorum.Sonda ise(insta kalkanlı bölüm) jeneratörler kalkan diroitler lazer olarak giriyorum kaça kaça kesiyorum.

3. 8 flax gemiyle yaptım cok kolay sadece uzun sürer

4. Arkadaşlar tüm galaksi kapılarında 1 bölümü bitirdiğinizde diğer bölüme geçmek yada kapıdan çıkmak gibi bir hakkınız oluyor di mi ? Bu soruma alfa-beta-gamma da dahil, ve kapıdan çıkarsanız hak kaybetmiyorsunuz doğru mudur ?(yeni başladım)

5. Evet her bölümden sonra x-1e atlama hakkınız var patlamadığınız sürece hak kaybolmuyor.Ve evet argeni geliştirmeye bak zeta yapabilirsin senin için iyi olacaktır hatta.

sametonur1905 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.