Zeta, besleme ve lazerler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve diafalcon tarafından 13 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. diafalcon

diafalcon User

Full lf3, kalkan ve hız olan 8 irisli g-enforcerım ve 6 argem var. Zeta kapısına girmeyi planlıyorum ama lazer fakiri olduğum için girmeye korkuyorum.
    1-x2 x3 x4 lazerlerini ve sab50yi nasıl bulurum?
    2-Enerjileri haftasonu veya haftaiçi basmanın farkı var mı?
    3-Zeta için günlük açık artırmadan hangi gemiyi alsam rahat ederim?
    4-Skylabdan promerium atıyorum gemiye besleme için ama yetmiyo, izlediğim videolarda milyonlarca beslemesi olanlar gördüm bunun bi taktiği falan mı var?
    5-Zetada patlayınca veya çıkınca tekrar girme şansım var mı?

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

1- kutu toplamak bunları biriktirir - gelen GG ile kapı basarsın :)
    2- Kesinlikle bir farkı yok GG sayfasında çıkan yüzdeler ifade ediyor kendisini
    3- ateşli goliath tasarımı daha iyi olur gibime geliyor şahsen ben saldırıyı sevdiğim için onu secerdim :)
    4- o izlediğin videolar hepsi bug yapanlar cezasını alacak ümitle bekliyoruz :) bakşa bir taktik oyunu 1-2 ay bırakırsın bir iki ay boyunca durmadan seprom atarsın ben öyle yapıyorum :D
    5- kapıda 5 kere patlama hakkın var ayrıyetten her dalgadan sonra sana teklif yapıyor sağdaki kapı x1 atıyor soldaki ise zetaya devam ettiriyor :) daha detaylı bilgi için google amcaya zeta kapısı yapılışı tarzında yazarsan sana örnek olabilir :)
    Başka sorun var mıdır :)

3. -Star-

-Star- User

Sorduğun sıraya göre cevaplıyorum;
    1- Palladium veya avantaj kutusu toplayıp gg basarsan bolca elit mermi sahibi olabilirsin.
    2- Hiç bir farkı yok ne zaman basarsan bas.
    3- Zetadaki yaratıkları dönmek kolay,bir zorluk çekeceğini sanmıyorum ama çok istersen solace veya aegis iş görür.
    4- Seprom bugu yapan gemiler var,milyonlarca seprom gördüysen büyük ihtimal bug yapmışlardır.
    5- 5 kez patlarsan kapı silinir. 5 hakkın yanana kadar patladığın bölümden devam edebilirsin.

4. diafalcon

diafalcon User

Teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

5. Merhaba,

Arkadaşlarımızın verdikleri cevaplardan dolayı teşekkür ederiz.

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.