Zeta Cephane Maliyeti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___NELSON___ tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar yakın zamanda 1.5m uri ile zeta dönücem bir gün içinde bitirmek istiyorum çarım full lf4 full havoc seprom besleme ile dönücem x3 kullanıcam ne kadar kapı yapabilirim ve 10 saatlik bir sürede tahmini ne kadar mermi harcarım

2. lordm0zart

lordm0zart User

1,5m ile 20 zeta açarsan helal olsun :D
    x3 le tahmini 45-50 k arası vurman lazım en az herhalde 1 zeta 25 dk dan fazla sürmez gibi geliyor

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle 1,5M uridium ile 20 Zeta açmanız sanki zor :D . Ancak açmanız durumunda takriben 2m X3 cephanesi harcayacaksınızdır. Ekstra Galaksi Kapısından gelecekleri düşünürsek pek maliyeti olmayacaktır.

İyi Forumlar.

4. Ben diyorum ki bırakın 20yi, 25-26 zeta açabilirsiniz. 1 gg'yi 55 uridiumdan hesaplarsak hafta sonu katlayıcı çekerek 1 zetayı ortalama 1750 ggye açtığınızı varsayarak toplam 16-17 zeta açabiliyorsunuz. 16-17 zetadan gelecek uridiumla da 7-8 zeta daha açabilirsiniz.

Ekipmanlarınız benimkine çok benziyor, bende fazladan 15 prometheus lazeri var, geri kalan her şey aynı. Sırf x3 kullanarak 1 zetayı 35-40 dakikada 40k-50k x3 ile tamamlayabilirsiniz güvede (tecrübelerimden söylüyorum). Yani ortalama 25 zeta yaparsınız, 1.2m x3 harcarsınız ve yaklaşık 15-16 saat harcarsınız tüm kapıları tamamlamak için.

Tabii bütün kapılardan sonra elinizde uridium kalmamış olur çünkü hepsini tekrar zetaya yatırdığınızı varsaydım. Ayrıca 16 saatte tamamlanabileceği için bütün kapıları hafta sonu açamayabilirsiniz yani her gg'de 15 uridiumluk bir kaybınız olabilir hafta sonu açmazsanız, onu hesaba katmadım.

5. aynen hocam sorduğum tecrübeli kişilerde 20 civarında rahat yaparsın dedi ben normalde burgu kullanıyordum artık güve kullanıcam sizin gibi bu açtığım kapılardan gelen x3 sizce kullandığımı tamamen karşılar mı

6. 1 zeta pazar gunu 55 uriden 50k uriye açılır

7. Viraaa

Viraaa User

sen 55 uriden 50 k ya zeta acip video gonder.ben sana 5000 tl ye kadar hediye ceki vericem..forumun icinde söz veriyorum.

8. Yani hocam 1-1.2m x3 cephanesi 1m uridiuma denk geliyor zaten yani cephanenin tam bedelini karşılamaz. Ama birincisi, cephane bu sonuçta, bir de x3 zaten PvP'de kullanmayacaksınız, yani her türlü npc'de kullanacaksınız o yüzden neden zetada kullanmayasınız ki. İkincisi, toplam 43k'ya yakın gg basacaksınız (harcadığınız uridiumların 1 gg = 55 uridium olarak çevrilmiş hali), yani o kadar gg basınca elinize ayrıca fazladan x3 cephanesi de geçer, sırf oradan bile cephaneyi karşılarsınız yani.

Her türlü kârlı durum anahtarları, günlük dosyalarını ve chrominleri de düşününce hocam basın gitsin bence.

9. kapıyı bitirince kastıgın uriyi hesaba kat biraz beyin jimnastigi yaparsan durumu kavrarsın .

10. Viraaa

Viraaa User

kapiyi bitirince alacagim uri mevzu degil.''1 zeta pazar gunu 55 uriden 50k uriye açılır'' senin yazdigin bu.burda jimnastiklik bi durum yok.senin yazdigin gayet acik.kapinin bitimindeki uriden bahsetmiyorsun.kapiyi acmaktan bahsediyorsun.

Son düzenlenen: 4 Ekim 2020
  11. yav gardeşim bi get işine beni nerden buluyonuz :D
    onu duşunceksin heralde 50k uriye zeta açılmasının bir yolu var oda kapıdan gelen kaynakla maliyetin azalması
    k.b fazla beklentim içindeyim anlıyorum